Hirdetés
- A legújabb iPhone kiegészítő egy zokni, amit magunkra akaszthatunk
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Realme GT 2 - aláírjuk
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
-
Mobilarena
"Sokan hiányolták, hogy a CIS topiknak nincs első hsz-e, ráadásul tényleg hasznos lenne egy összefoglaló a programhoz, ezért most megszületett, használjátok egészséggel, remélem, néhányotoknak könnyít az életén és a "Sárkány" használatán!
Új hozzászólás Aktív témák
-
R3nts
senior tag
válasz
Semplar
üzenetére
Szia!Köszönjük szépen,ez nagyon hasznos másnak is szerintem!
Megcsináltam én is, de a qBittorrent újraindításánál nem ugrott fel semmi ablak a CIS-től,a qBittorrent-re vonatkozólag, hogy engedélyezzen/tiltson,és a jövőben hogy kezeljen dolgokat.Ez azért lehet,mert elrontottam valamit,vagy mert korábban,még ez előtt a szabálykészlet-beállitás előtt a torrentkliens telepítésekor engedélyeztem neki mindent...? 

Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a topic összefoglalót!
- Intel Core i5 4440 4mag 4szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Strix RTX 2080Ti 11GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASUS Z97-K Z97 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- WYBOT C2 Vision AI vezérelt medenceporszívó
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Megcsináltam én is, de a qBittorrent újraindításánál nem ugrott fel semmi ablak a CIS-től,a qBittorrent-re vonatkozólag, hogy engedélyezzen/tiltson,és a jövőben hogy kezeljen dolgokat.Ez azért lehet,mert elrontottam valamit,vagy mert korábban,még ez előtt a szabálykészlet-beállitás előtt a torrentkliens telepítésekor engedélyeztem neki mindent...?