- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Lesz Xperia 10 VII, méghozzá újratervezett külsővel
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- One mobilszolgáltatások
- Nothing Phone (3) – tervezett kaotika
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Yettel topik
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
-
Mobilarena
"Sokan hiányolták, hogy a CIS topiknak nincs első hsz-e, ráadásul tényleg hasznos lenne egy összefoglaló a programhoz, ezért most megszületett, használjátok egészséggel, remélem, néhányotoknak könnyít az életén és a "Sárkány" használatán!
Új hozzászólás Aktív témák
-
blattida
nagyúr
Nem és igen.
Hét éve van MBAM Pro licencem, most csak az van a gépen, mivel már ki akartam próbálni hosszabban magában, hogy jelenleg hogy teljesít, a cis-t pedig egy kicsit meguntam, alapvetően azért, mert nagyrészt valóban a felhasználón múlik a biztonság és egy kicsit már fáraszt a klikkelgetés.
Amúgy meg tesztelgettem más védelmeket is, bár nem sokat (outpost, qihu, dr web).
Ahogy kijön a hetes első publikus bétája, jön is vissza a gépre.
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a topic összefoglalót!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Játékkulcsok a legjobb áron: Steam
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Surface Laptop 5 Touch 13.5 Retina i7-1265U 10mag 4.8Ghz 16GB 512GB Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- LG 27GP850P-B - 27" NANO IPS - 2560x1440 - 180Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDR 400
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest