- iPhone topik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Realme GT Master Edition - mestermunka
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Apple iPhone 12 és 12 Pro duplateszt
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
-
Mobilarena
"Sokan hiányolták, hogy a CIS topiknak nincs első hsz-e, ráadásul tényleg hasznos lenne egy összefoglaló a programhoz, ezért most megszületett, használjátok egészséggel, remélem, néhányotoknak könnyít az életén és a "Sárkány" használatán!
Új hozzászólás Aktív témák
-
King Unique
titán
válasz
micafighter #8360 üzenetére
Megpróbáltam, létrehoztam új csoportot (a megfelelő mappákat hozzáadva), szerepel is az említett helyeken:
Azért csak-csak csesztet még kicsit, azt nem értem mért dobja ezt MBAM-ra, mikor CIS-ben is hozzá lett adva, ill Comodo mappája is MBAM-ban...
Ahogyan saját csempe készítésére használom Obletile programot, ami ugyen ott coprtban, mégis ugat rá
Lehet újraindítás kéne neki, de azért pár percet javult a dolog, most nem szórakozok vele többet.
Köszönöm a leírást, nagyon hasznos volt.Szerk: köszönöm a ráadást, kipróbálom majd.
(#8361) blattida: köszönöm a tippet, akkor vsz kipróbálom ezt a tanuló módot !
Gépen másik rendszereken - win7 Bitdefender, win8 Gdata - nem volt gond MBAM teljesítményével, csak ezért bosszantott kicsit 8.1-en ez a Comodo dolog.Más: Auto Sandbox "részben korlátozott" az úgy jó , illetve konfigurációban internet security az aktív, proaktív vagy firewallra állítva mi változik, érdemes átállítani?
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a topic összefoglalót!
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G6 - i7-8G I 16GB I 512SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Lenovo ThinkPad 40AF docking station (DisplayLink)
- BESZÁMÍTÁS! Logitech G920 Driving Force Racing Wheel + Shifter garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Dell Latitude E5550 - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 15,6" FHD I W10 I HDMI I Cam I Gari!
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest