Hirdetés
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- iPhone topik
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- IFA 2025: Nem is látszik, hogy strapatelefon
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Poco F7
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Apple Watch Series 10 - évfordulós kiadás
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
-
Mobilarena
"Sokan hiányolták, hogy a CIS topiknak nincs első hsz-e, ráadásul tényleg hasznos lenne egy összefoglaló a programhoz, ezért most megszületett, használjátok egészséggel, remélem, néhányotoknak könnyít az életén és a "Sárkány" használatán!
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
blattida #7374 üzenetére
"Igen, de ez nem törlés, hanem a viselkedés blokkoló hülyesége, ez egy nyomorult bug."
Írtam is, hogy remélem, hogy csak bug. Viszont nálam alap a proaktív konfiguráció, HIPS mindig kell.
Nem rosszindulatilag írtam le ezeket a dolgokat, csak hogy van. Én csak attól félek, hogy a másik hibát nem fogják belátható időn belül javítani, annak (is) a D+-hoz van köze, ami a fejlesztést teszi lehetetlenné(a kernel debugger "blokkolására" értem)Amúgy a CTM 3-ról van valami infó? Szívesen kipróbálnám már)
int
Dehogynem, egy jó ideje fent van, igaz csak a FW része Avast 7 társaságában W8 Pro x64-t alatt, hogy hogyan viselkedik, tesztelt progikkal nincs-e gondja, ilyesmik miatt (nem elsődleges védelemként használom, arra ez van még egy ideig.)
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a topic összefoglalót!
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Battlefield 6 - Digitális játékkulcs
- Jogtiszta Microsoft Windows / Office / Stb.
- 12 GB-os Quadro RTX A2000 kártyák - garanciával
- Gyors, Precíz, Megbízható TELEFONSZERVIZ, amire számíthatsz! Akár 1 órán belül
- Acer Nitro V 15 Laptop i5-13420H 8 GB RAM 512 GB SSD, RTX 4050 Dobozos, 3 ÉV GARANCIA
- Huawei Nova 9 SE 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest