Hirdetés
Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
- Vivo X200 FE amire vágytam
- Milyen okostelefont vegyek?
- Google Pixel topik
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Yettel topik
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- Telekom mobilszolgáltatások
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Google Pixel 9 és Pixel 9 Pro összehasonlító gyorsteszt
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
PROHARDVER! témák
IT café témák
-
Mobilarena
"Sokan hiányolták, hogy a CIS topiknak nincs első hsz-e, ráadásul tényleg hasznos lenne egy összefoglaló a programhoz, ezért most megszületett, használjátok egészséggel, remélem, néhányotoknak könnyít az életén és a "Sárkány" használatán!
Új hozzászólás Aktív témák
-
sss
őstag
Nincs minden tiltva.
Megpróbáltam újratelepíteni, uninstall után regeditből is töröltem minden comodoval kapcsolatos dolgot (már amit lehetett). Aztán újratelepítettem, de ez sem oldotta meg.Viszont azt figyeltem meg, hogy bekapcsolás után ugye nem tudom pingelni a routert, de ha várok pár percet, utána már jó.
Új hozzászólás Aktív témák
Téma tudnivalók
● olvasd el a topic összefoglalót!
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Game Pass Ultimate előfizetések 4 - 19 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Antivírus szoftverek, VPN
Üzleti előfizetők hirdetései
- BESZÁMÍTÁS! ASUS A620M R7 7700X 32GB DDR5 1TB SSD RX 7900 XTX 24GB ZALMAN I3 NEO EVGA 850W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Vállalom FRP Lock os telefonok javítását ingyen kiszálással és akár helyszíni javittással
- LG K61 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G1 - i5-G4 I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest