Hirdetés
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Kicsomagoljuk és bemutatjuk a Poco F8 Ultrát
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- Merész dizájn és új teleobjektív az iPhone 17 Pro mobilokban
- Ismét az Apple veheti át a piacvezető pozíciót
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Karácsonyi telefonajánló 2025
- Netfone
-
Mobilarena
"Sokan hiányolták, hogy a CIS topiknak nincs első hsz-e, ráadásul tényleg hasznos lenne egy összefoglaló a programhoz, ezért most megszületett, használjátok egészséggel, remélem, néhányotoknak könnyít az életén és a "Sárkány" használatán!
Új hozzászólás Aktív témák
-
sss
őstag
Nincs minden tiltva.
Megpróbáltam újratelepíteni, uninstall után regeditből is töröltem minden comodoval kapcsolatos dolgot (már amit lehetett). Aztán újratelepítettem, de ez sem oldotta meg.
Viszont azt figyeltem meg, hogy bekapcsolás után ugye nem tudom pingelni a routert, de ha várok pár percet, utána már jó.
-
sss
őstag
Ilyen tűzfalat használok évek óta, és mostanában azt csinálja, hogy bootolás után nincs hálózat, a routert sem tudom pingelni (tűzfal unistall után viszont már jó). Lehetséges, hogy a tűzfal letiltja a dhcp-t? Vagy alapból blokkol valamiért minden kapcsolatot?

Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a topic összefoglalót!
- BLACK FRIDAY! - Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Keresem a Barkács Balázs Játékokat
- Stalker Clear Sky Limited Collector's Edition
- Apple iPhone XR 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 13, Xiaomi Redmi Note 13 Pro, Xiaomi Redmi Note 13 Pro+
- Zalman S3 Black modern, letisztult szèpsèg
- Foligain Minoxidil 2 db flakon (2 havi adag)
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Viszont azt figyeltem meg, hogy bekapcsolás után ugye nem tudom pingelni a routert, de ha várok pár percet, utána már jó.