- Samsung Galaxy S24 FE - később
- iPhone topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Mobil flották
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Azonnali navigációs kérdések órája
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Mindenki Z Fold7-et akar
Hirdetés
-
Mobilarena
"Sokan hiányolták, hogy a CIS topiknak nincs első hsz-e, ráadásul tényleg hasznos lenne egy összefoglaló a programhoz, ezért most megszületett, használjátok egészséggel, remélem, néhányotoknak könnyít az életén és a "Sárkány" használatán!
Új hozzászólás Aktív témák
-
sss
őstag
Nincs minden tiltva.
Megpróbáltam újratelepíteni, uninstall után regeditből is töröltem minden comodoval kapcsolatos dolgot (már amit lehetett). Aztán újratelepítettem, de ez sem oldotta meg.Viszont azt figyeltem meg, hogy bekapcsolás után ugye nem tudom pingelni a routert, de ha várok pár percet, utána már jó.
-
sss
őstag
Ilyen tűzfalat használok évek óta, és mostanában azt csinálja, hogy bootolás után nincs hálózat, a routert sem tudom pingelni (tűzfal unistall után viszont már jó). Lehetséges, hogy a tűzfal letiltja a dhcp-t? Vagy alapból blokkol valamiért minden kapcsolatot?
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a topic összefoglalót!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával - Nint.hu
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U7310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Asus TUF Gaming F16 (2024) FX607JV Grey - 16" - és Lenovo Legion Slim 5 RYZEN 7 8845HS
- Eladó Lenovo ThinkCentre M910q i7 16GB / 12 hó jótállás
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- Apple iPhone 14 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest