-
Mobilarena
"Sokan hiányolták, hogy a CIS topiknak nincs első hsz-e, ráadásul tényleg hasznos lenne egy összefoglaló a programhoz, ezért most megszületett, használjátok egészséggel, remélem, néhányotoknak könnyít az életén és a "Sárkány" használatán!
Új hozzászólás Aktív témák
-
helax
csendes tag
Szevasztok.
4526-nál járok. Ui. szisztematikusan az elejétől rágom át magam a hozzászólásokon.
És minden – még érintőlegesen is felmerült dolgot kipróbálok és ellenőrzök.
Most a CSC-nél horgonyoztam le. A magyar fordítás nem teljes és ami megvan, az sem teljesen korrekt. Nem tudom ki foglalkozik ezzel.
Nekiálltam. PE Explorerből nincs még 64 bites, majd a 2.0-ás lesz az.
Resource Hacker-el az volt a gond, hogy mihelyt módosította a nyelvi dll-t, a CSC már
nem fogadta el. Ám ha ResEditx64-el csináltam egy mentést, utána már ment Hackerrel is.
Na mindegy, így megoldódott, megcsináltam a fordítást.
Maradt egy probléma, amiben a segítségeteket kérem – főleg blattidáét, aki sokat fordít (is).
332 és 333 string On és Off valamint 666-os (ördögi nem?) Feedback hiába fordítottam le
a program nem veszi be, továbbra is, sőt ON és OFF jelenik meg a kapcsolónál és az angol
Feedback, pedig az angol nyelvi fájl le van cserélve. Nyilván ezeket máshonnan veszi, de honnan. CSC.exe-ben nem találom.
Köszönöm
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a topic összefoglalót!
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Path of Exile 2 early access kulcs
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával - Nint.hu
- Bomba ár! Dell Latitude E7250 - i5-i7 I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- HP 14 Pavilion FHD IPS i5-1135G7 4.2Ghz 16GB RAM 512GB SSD Intel Iris XE Graphics Win11 Garancia
- Surface Pro 7+ i5-1135G7 16G 256GB 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B450M R5 2600X 16GB DDR4 500GB SSD 1TB HDD GTX 1650 4GB Zalman N5 CM 450W
- Apple iPhone 15 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest