Hirdetés
-
Mobilarena
"Sokan hiányolták, hogy a CIS topiknak nincs első hsz-e, ráadásul tényleg hasznos lenne egy összefoglaló a programhoz, ezért most megszületett, használjátok egészséggel, remélem, néhányotoknak könnyít az életén és a "Sárkány" használatán!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Krystal_s
addikt
nem tudom már mi a gond a CIS-el nálam
átállítottam állapotartóra, a memória vizsgálatot is kikapcsoltam a valósidejű keresésnél ,de most is pl elindítottam egy filmet, erre a cmdagent.exe cpu használat felugrott 85-100%-ra 1 percig fagyás...nem tudok közben semmit csinálni..a képeknél is gyakran ez van még mindig. ilyenkor a Defense+ naplóban
C:\windows\explorer.exe Memóriahozzáférés Cél ...\cmdagent.exeképnézegető: xnview. lejátszó: smplayer, kmplayer, de most épp media player classic-nál akadt ki. random csinálja, van h akár 10 filmet vagy bármennyi képet nézhetek, akkor sem akad ki.
Figyelési beállítás - folyamatok közötti memória hozzáférés be van kapcsolva, de ha mindent kikapcsolnék, akkor már értelme sem lenne a programnak...
ui: az előző CIS nem csinálta, csak mióta 5.3 van...
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a topic összefoglalót!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- Asus TUF Gaming F17 FX707 - 17.3"FHD IPS 144Hz - i7-13620H - 32GB - 1TB - RTX 4060 -3+ év garancia
- Eladó megkímélt állapotban levő Oppo Reno 5Z 8/128GB / 12 hó jótállás
- LG Gram 14 WUXGA IPS i7-1360P 5.0Ghz 12mag 32GB DDR5 1TB SSD Intel Iris XE 10óra Akku Win11 Garancia
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest