- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- iPhone topik
- Google Pixel topik
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Milyen okostelefont vegyek?
- Motorola Edge 50 Pro - több Moto-erő kéne bele
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
-
Mobilarena
"Sokan hiányolták, hogy a CIS topiknak nincs első hsz-e, ráadásul tényleg hasznos lenne egy összefoglaló a programhoz, ezért most megszületett, használjátok egészséggel, remélem, néhányotoknak könnyít az életén és a "Sárkány" használatán!
Új hozzászólás Aktív témák
-
FREE TIBET
csendes tag
nagyon frankó a KillSwitch,1 hetes problémámat 1 pillanat alatt megoldotta.az a történet hogy a levelező proramom (incredimail) az utóbbi 1 hétben úgy indult hogy egyszerre kb 10 exe.fájl futott 1 percen keresztül,a proci 100%-on futott,a ventillátorról vetem észre hogy valami nem frankó.gondoltam elindítom a KillSwitchet,ott mutatta is piros sávban az egyiket,kijelöltem az egyiket törlésre,csak úgy próba képpen,nem tudtam mi lesz,és az összes azonos,és felesleges exét összefogta piros sávban,és kért egy ujraindítást.azóta tökéletesen müködik a levelezőm.már csak az az exe van ott aminek lennie kell,fogalmam sincs mi volt ez de nagyon örülök hogy így megoldotta,főleg hogy azt sem tudtam mit csinálok

Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a topic összefoglalót!
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3004
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy S24 Ultra 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 10% tól elvihető BANKMENTES , KAMATMENTES , RÉSZLETFIZETÉS Legion Slim 5 16APH8 - Type 82Y9
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest