- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- Realme GT Master Edition - mestermunka
- iPhone topik
- 6 év biztonsági támogatást ígér a Motorola
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Milyen okostelefont vegyek?
- Mobil flották
-
Mobilarena
"Sokan hiányolták, hogy a CIS topiknak nincs első hsz-e, ráadásul tényleg hasznos lenne egy összefoglaló a programhoz, ezért most megszületett, használjátok egészséggel, remélem, néhányotoknak könnyít az életén és a "Sárkány" használatán!
Új hozzászólás Aktív témák
-
FREE TIBET
csendes tag
válasz
Fire/SOUL/CD #5204 üzenetére
nálam is frissült. 5.3.176757.1236
-
FREE TIBET
csendes tag
nagyon frankó a KillSwitch,1 hetes problémámat 1 pillanat alatt megoldotta.az a történet hogy a levelező proramom (incredimail) az utóbbi 1 hétben úgy indult hogy egyszerre kb 10 exe.fájl futott 1 percen keresztül,a proci 100%-on futott,a ventillátorról vetem észre hogy valami nem frankó.gondoltam elindítom a KillSwitchet,ott mutatta is piros sávban az egyiket,kijelöltem az egyiket törlésre,csak úgy próba képpen,nem tudtam mi lesz,és az összes azonos,és felesleges exét összefogta piros sávban,és kért egy ujraindítást.azóta tökéletesen müködik a levelezőm.már csak az az exe van ott aminek lennie kell,fogalmam sincs mi volt ez de nagyon örülök hogy így megoldotta,főleg hogy azt sem tudtam mit csinálok
-
FREE TIBET
csendes tag
Blattida,szia,hagy kérdezzem már meg,az ipv6 szűréssel mit kell csinálni?Maradjon alapálláson,vagy be kell kapcsolni?köszi.
-
FREE TIBET
csendes tag
Sziasztok.Tudna valaki egy tippet adni hogy a CIS-tűzfalában hol lehet beállítani olyat,hogy a böngészőm ne adjon infót,a gépről stb.Ugyanis a PC FLANK oldalán végeztem egy böngésző tesztet,dragon,és chrome.Mind 2-nél 50%-os eredmény jött ki,próbáltam mindenféle beállítással(amihez mertem nyúlni) ettől többet nem tudtam kihozni belőlük.És azt tanácsolták ott az oldalon hogy a CIS tűzfalában álítsam be hogy ne adjon adatokat a böngésző.Mert jelenleg az op rendszertől kezdve a gép paramétereig mindenről küldi.
-
FREE TIBET
csendes tag
válasz
scott_free #4317 üzenetére
Szia,nálam a CIS 5, óránként frissít,a 4-es kb 3x4x frissült 1 nap ,ez óránként.Tegnap meg kellet szakítanom a netet,mikor ujra csatlakoztattam,1-óra alatt 3x frissült hogy behozza a lemaradást.a beállításoknál,ha bekapcsolod a szövegbuborék kijelzése opciót akkor fogja mutatni,mikor kezdi és mikor fejezi be a frissítést.
-
FREE TIBET
csendes tag
Ok.Köszi.
-
FREE TIBET
csendes tag
Sziasztok.Az érdekelne engem hogy win7-nél ha cis-t használtok,tűzfallal ,vírusirtóval együtt.A defendert és a tűzfalát le kell e kapcsolni a win7-nek.
-
FREE TIBET
csendes tag
Sziasztok.A láthatatlan portoknál,ha kijelölöm a 2.-vagy 3. lehetőséget,és később vissza nézek mindig az első van bejelölve.Ez így normális,attól még az megy amit kijelöltem?Válaszotokat előre is köszönöm.csaba.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● olvasd el a topic összefoglalót!
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Energiaital topic
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Gyúrósok ide!
- Apple MacBook
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- Revolut
- Milyen notebookot vegyek?
- További aktív témák...
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - NYÁRI AKCIÓ!
- Eladó steam/ubisoft/EA/stb. kulcsok Bank/Revolut/Wise (EUR, USD, crypto OK)
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Antivírus szoftverek, VPN
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! PowerColor Red Devil Spectral White RX 9070XT Videokártya! Bemutató Darab!
- Fotó állvány eladó
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4790 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest