- Honor 200 Pro - mobilportré
- Mobil flották
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S21 Ultra - vákuumcsomagolás
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Megjött a jubileumi Pixel széria
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Műholdakkal is beszélgethet a Redmi Note 15 Pro+
-
Mobilarena
"Sokan hiányolták, hogy a CIS topiknak nincs első hsz-e, ráadásul tényleg hasznos lenne egy összefoglaló a programhoz, ezért most megszületett, használjátok egészséggel, remélem, néhányotoknak könnyít az életén és a "Sárkány" használatán!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Krystal_s
addikt
and down...
egy ideje, CIS telepítés óta, amikor leállítom a rendszert, írja h a háttérben fut vmi ,állítsam le ,de nem írja h mi és olyan gyorsan eltűnik az ablak h alig tudom elolvasni,mert leáll a gép.
a naplóban :
A Windows azt észlelte, hogy a beállításfájlt még használják más alkalmazások vagy szolgáltatások. Most a rendszer eltávolítja a fájlt a memóriából. Előfordulhat, hogy a beállításfájlt használó alkalmazások és szolgáltatások ezután nem fognak megfelelően működni.
RÉSZLETEK - 0 user registry handles leaked from \RegistryUser\S1-5-21-2567090745-2582145318-1229586594-1000:User Profile Service - ID: 1530
XP alatt UPHClean telepítése megoldotta, de Win7-re az nem jó és azt írják h már alapból tartalmazza.tegnap sokat próbálgattam ki-be lépéssel és ha profilt váltottam, akkor nem volt gond. nincs vmi tippetek h melyik beállítás lehet a ludas ? állítgattam de nem jöttem rá. defense+ vagy tűzfal...
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a topic összefoglalót!
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Hisense LCD és LED TV-k
- Gurulunk, WAZE?!
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Milyen házat vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Mobil flották
- Az előírások megszegése miatt éghet le egyes alaplapokon a Socket AM5 foglalat
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- További aktív témák...
- 14" Dell Latitude laptopok: 5400, 5480, 5490, 7480, E7440, E7450 / SZÁMLA + GARANCIA
- Macbook Air M1 512GB // Számla // Garancia //
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3224
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- DELL Precision 5540 Workstation i7-9850H Nvidia Quadro T1000 16GB 512GB 15.6 új akksi 1év garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest