Hirdetés
-
Mobilarena
"Sokan hiányolták, hogy a CIS topiknak nincs első hsz-e, ráadásul tényleg hasznos lenne egy összefoglaló a programhoz, ezért most megszületett, használjátok egészséggel, remélem, néhányotoknak könnyít az életén és a "Sárkány" használatán!
Új hozzászólás Aktív témák
-
W666W
tag
válasz
blattida #2516 üzenetére
Erröl beszéltem Drága BLATTIDA
Tök felesleges akkor tesztröl beszélni Föleg LEAK tesztröl akkor inkább User tesztröl beszélhetünk ki ismeri az adott folyamatot és mit klikkel rá nem ????
Egy tesztnek Föleg egy ilyen testnek ami a tüzfaladat tesztelné elvileg nem arról kéne szólni hogy a felhasználó tud-e eldöntendö kérdést hozni számítástechnikai kérdésekben gazdafolyamatokhoz. amit ezzel foglalkozó szakemberek hoztak létre nem ??????
ennek a tesztnek azt kéne szolgálni hogy EMBERI beavatkozás NÉLKÜL alapbeállításokon is TÖKÉLETES védelmet adjon a program..legalább is Nekem ez lenne az elvárásom most már ezzeel a CIS -el kapcsolatban....
Most akkor a leak teszt kedvéért iratkozzak be egy programozói tanfolyamra hogy el tudjam dönteni hogy engedjem avagy nem / most erösen sarkítottam / de a lényeg azt hiszem benne van....Nagyon ne jó irányba fejlödik a CIS nagyon nem jó..lassan úgy fog kinézni , hogy azért mert kasz egy ingyenes progit szerezz hozzá a végzettséget ha 100 % os védelmet akarsz...
nem tudom a COMODO nál ott a baromi nagy USA ban nem halottak arról, hogy egyszerüség ?????
Minnél kevesebb állígatási lehetöség minnél kevesebb kérdés annál kisebb az esélye annak hogy a felhasználó elbarmolja a gépét mondjuk../ ez is erös sarkítás / de köztudott igen sokan szeretnek " buherálni" ha okot adnak rá
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a topic összefoglalót!
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Játékkulcsok a legjobb áron: Steam
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Game Pass Ultimate előfizetések 4 - 19 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Samsung Galaxy A32 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3022
- PlayStation 5 Slim (lemezes) + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- Lenovo 14 Ideapad 3 FHD LED Matt i3-1115G4 4.1Ghz 8GB 256GB SSD Intel UHD Graphics Win11 Garancia
- BESZÁMÍTÁS! Logitech G923 Driving Force Racing Wheel + Shifter garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest