- iPhone topik
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Google Pixel topik
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tigerclaw
nagyúr
válasz
gproject #188 üzenetére
Csak azon gondolkozok, hogy mennyire lenne jó egy ilyen gép informatikában járatlan felhasználó esetén, ahol egy windowsos gép folyamatosan csak belassul a frissítések a kért és nem kért alkalmazások telepítése, kártevők, vírusok, stb miatt. Szóval egy átlag magyar digitális analfabétának mennyire felelhet meg, akinek játékból elég a pasziánsz. Amúgy csak böngészés, levelezés, dokumentumon, táblázatok kezelése kell.
Amúgy Chromebookoknak nincs OLCSÓ "desktop" gép verziója, tehát valami minigép szerű megoldás.
-
gproject
aktív tag
-
fuze
őstag
válasz
gproject #171 üzenetére
Nem, de ez egy asztali és minden kifogástalanul működik rajta. A baj az lesz, hogy ez nem rendeltetészszerű használat, a chromebook, chrome os, nem erre lett kitalálva. Talán ha formáznám jó lenne, de túl nagy az adat nem tudom áttenni.
A drive-os dolog meg főleg...Viszont nagymamámnak fel fogom tenni és ott jó is lesz. Mindene drive-ban van és csak böngészőt, word-excel kombót használ. Ezeken kívül a windows csak a bajt okozza folyton.
Meglepően kevés infó van ezekről a neten, pedig a chrome OS - bár elég buta - pont ezt tartom az előnyének.
-
noorbertt
őstag
válasz
gproject #143 üzenetére
Ha mennek rendesen az Android programok akkor en ezt hasznalnam:
https://play.google.com/store/apps/details?id=io.github.benoitduffez.cupsprint&hl=hu -
gy.s
csendes tag
-
gy.s
csendes tag
válasz
gproject #107 üzenetére
Ezek nem mondanak semmit. Én, a hasonló helyzetemben 2014 januárban, a gépem Google Chrome tesztjén nézegttem a ViFi és net tesztet. Emélkszem a UPC-től kértem egy távoli modem frissítést és szoftver upgrade-t. Nem oldotta meg a WiFi nem látást vagy eldobást. Mivel volt mellettem 2 ChromeBook egymás mellett, egymás után frissítettem őket, és így kiszürtem, hogy melyik az a verzió a Crome--ból ahol bekövetkezeik a zavar. Ezért írtam, hogy nem a PowerWash, hanem a külső drive-ról a telepítést csináld. Az alap Crome külső visszaállítása esetán nem fog eldobálni, rendben lesz a kapcsolat. A már telepített bővitményekre is gondolj. Azokat is el kellene távolítani az újratelepítés előtt. Csak az alap tiszta Crome külsős helyreállítással után írjál. Ennek van értelme.
ps. Amikor a pendrive-re letöltöd az alap helyreállítási programot, a vezénylépésekben kerül kijelőlésre a géped tipusának megfelelő Crome. Ettől ne térj el. Ha elkészültél, a Google/Gmail bejelenkezésnél ne legyen települő app vagy más bővitmény. Innen híbátlanul kell hogy működjön.
-
gy.s
csendes tag
válasz
gproject #105 üzenetére
Szeresd a géped és minden redbe jön!!! Ha nem látsz megoldás egy problémára, az alapokoktól, (az a gyártási alap Chrome) újratelepítés megoldja a problémát. Egy pendrive-ra, ha letöltöd a Chrome Store-ból a Chrome úratelepítési segédprogramot, (ami a gépedhez ígazodik), csak kövesd az utasítás!!!!!! Mindig rendbe fog hozni mindent!
-
gy.s
csendes tag
válasz
gproject #103 üzenetére
Most nem, és nincs ilyen észrevételem. De egyszer volt. A Crome volt bugos. Egy up date fogja majd megoldani. Pont úgy mint nekem. Addig csak a downgrade segít. Pendrive és Crome helyreállítás. Majd nem engeded frissíteni. Ha itt és így jó lesz a WiFi, a szériaszomok írogatása mellet frissítheted de állj meg a mostani/jelenlegi szériaszám előtt.
ps. Nézd meg a frissítést, mielőtt az űjratelepítést választod. A pendrive bármilyen lehet. A helyreállító program mindenre rámegy, de előtte átformáz és mindent töről.. Ez nem azonos a powerwash funkxióval!!!!! Ez a gyári állapot visszaállítása a gyártási év Chrome verziójára, küéső meghajtóról. -
gy.s
csendes tag
válasz
gproject #101 üzenetére
Jó döntést hoztál. A gépet nem ismerem, így nem is véleményezem, de a CHROME operációs rendszerben sok örömöd lesz. Én Google HP 11 ChromeBook-t használok, Google Nexus 5 párosításban.
Előnyök:
1, Utazásnál két eszközzel, de csak egy töltővel indulok.
2, A Drive és a Photos állandó mentést biztosít.
3, A SMART Lock funkció (nálam ChromeBook+Nexus) megbízható eszközként egymást erősíti, s az én kényelmemet, biztonságomat szolgálja.
4, Chrome-ban minden up to date, és remekül összedolgozik a Mac OSX-el. -
gproject
aktív tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Sea of Thieves Premium Edition és Egyéb Játékkulcsok.
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - NYÁRI AKCIÓ!
- Bontatlan - BATTLEFIELD 1 Collectors Edition - Játékszoftver nélkül
- Antivírus szoftverek, VPN
- Targus Universal USB 3.0 DV1K-2K Compact docking station (DisplayLink)
- Samsung Galaxy A54 5G , 8/128 GB , Kártyafüggetlen
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Keresünk dokkolókat
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 13, Xiaomi Redmi Note 13 Pro, Xiaomi Redmi Note 13 Pro+
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged