Hirdetés
Aktív témák
-
dcsabesz
tag
feltoltam az 1.9-et, de semmi változás.
-
dcsabesz
tag
Hali!
Az hogy lehet, hogy ha a júpíszí korlátozza a p2p-t, akkor felfele megy max-ox, lefele pedig éppen csak döcög (10-20 Kb)?
-
dcsabesz
tag
Kezdi visszakapaszkodni magát a sávszélesség.
Már 50/80 -
dcsabesz
tag
És szerintetek lehet azt bizonyítani, hogy korlátozzák a p2p-t? És csak azt.
-
dcsabesz
tag
Én is kipróbáltam a Deluge klienst, de sajna nem hozott eredményt.
Remélem hamarosan kijön frissítés a kliensekhez és minden a régi lesz.
Kapja be a júpíjszí.
Bár azért ellentmondásos a sebességnövelési hajsza, mert a sima böngészéshez nem kell 5-10 Mb-s sávszélesség. Szóval annak örülnek, hogy valaki a naygobb csomagot veszi meg, csak ne használja, mert az nekik sokba kerül. Kicsit a biztosítókra hajaz ez az üzletpolitika: ott is addig vagy jó ügyfél amíg viszi a lóvét, mihelyst igényt tart a szolgáltatásra egyből a szarban hagyják és előkerülnek a titkos fegyverek.
Aktív témák
Hirdetés
- Eladó lemezes Playstation 5 825GB
- Samsung Galaxy Watch4
- BONTATLAN Új Iphone 16e 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető Deák térn
- ÚJ bontatlan S9 45mm Silver Stainless steel Cellular milanese fémszíj 199.900 azonnal átvehető Deák
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Laptop felvásárlás , egy darab, több darab, új , használt ! Korrekt áron !
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- Azonnali kézbesítés az év bármely pillanatában
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S21/Samsung Galaxy S21+/Samsung Galaxy S21 Ultra
- LG 32GQ850-B - 32" NANO IPS ATW / 2560x1440 / 260Hz 1ms / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync / HDR 600
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest