Hirdetés
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Fotók, videók mobillal
- MIUI / HyperOS topik
- Apple iPhone 17 - alap
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Mobil flották
Aktív témák
-
Superman
nagyúr
Nekem Chellom van, de az túlzás, hogy nincs fix IP cím. Nem változik minden gépbekapcsoláskor a kábelhálózat nem így működik. Időről - időre változtatják az igaz, de ez féléves időszakot is jelenthet. Ráadásul a szerver üzemeltetés erősen tiltott, ezért ha valakinek minimum 18 - 24 óráig be van kapcsolva a gépe, akkor automatikusan új IP címet kap, mert szerver - gyanús lesz.
Na most, ami az ADSL - t illeti, nekem ezzel egy nagy bajom van: voltam én is modemes, meg ISDN - en keresztül is neteztem és ezért nem negyon hiszek a MatávNetnek, bocsánat, most Axelero lett belőle. Engem az érdekelne, hogy a fix havidíjon felül mennyit kell fizetni még TELEFONDÍJAt, vagyis a percdíj érdekelne, mert azt nem hiszem, hogy ezt elengedi a Matáv. Ráadásul már mások is árulják az ADSL - t, de az ugyanúgy a MAtáv telefonvonalát használja, a szolgáltatónak csak ahozzáférésért fizetsz. Néztem a TVnet árait. Ha nem kötelezed el magad 2 évre, ami őrültség, mert a gatyádat is ráfizeted, ha meggondoltad magad és még ki sem léphetsz a buliból, mert rögtön beperelnek, akkor majdnem 18 ezer forintot kell fizetni havonta hozáférési díjat!!! Ez nekem nagyon sok! Lehet, hogy sokaknak nem, de szerintem ez ma Magyarországon még csak a cégeknek éri meg, és nem az ottthoni felhasználóknak. Bőven elég a Chello letöltési sebessége, ráadául külföldön az ADSL is jóval olcsóbb, mint itthon. Szóval engem, mint mondtam az érdekelne, hogy mi van a telefondíjjal? Mert ez a 18 rúgó akkor lehet akár 58 ezer is!!
Aktív témák
- Dell G15 5511 15.6" FHD IPS i7-11800H RTX 3060 16GB 1TB NVMe magyar vbill új akku gar
- BESZÁMÍTÁS! Részletfizetés 0% THM ÚJ AMD RYZEN 7 5700X3D OEM processzor 3 év 27% áfa
- Samsung Galaxy Z Flip5
- BESZÁMÍTÁS! Részletfizetés 0% THM ÚJ AMD RYZEN 8500G/7600/8700G/7800X3D processzor 3 év 27% áfa
- Apple watch Series 8 45mm cellular akku 99%!
- Samsung Galaxy S21 Ultra 5G 12/128GB Fekete / 12 hó jótállás
- Keresünk iPhone 13/13 Mini/13 Pro/13 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Új könyv: A szamuráj erényei Kicune - Itó könyve
- Dell Latitude 5530 i7-1255U 16GB 512GB 15.6" FHD TouchScreen Nagyakksis! 1 év teljeskörű garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest