Aktív témák
-
Dalai Láma
őstag
válasz
CsendPenge #12 üzenetére
Okéj, arra írod, amire szeretnéd. És akkor hétfőn be tudok menni érte? Felpakolom, és mondjuk másnap reggel visszaviszem, és a kabátosnéninek adom. Vagy ott vagy 7:20-tól?
-
Dalai Láma
őstag
Témafelhozás...
(ha van egyáltalán értelme...) -
Dalai Láma
őstag
válasz
CsendPenge #7 üzenetére
Aha. Jól hangzik. ADSL-lel könnyű. De egy egész cédét rászánni...
De benne vagyok. Azt nem tudnád megcsinálni, hogy most hétvégén megírod nekem, és hétfőn negyed kettő után pár perccel felmennék a könyvtárba érte, és hoznék egy zöld tdk-t?
És ha már írod, akkor egy csomó mást is, ha van empéhármad, írhatnál rá! Ha nem, akkor mindegy, meglátjuk!
Esetleg más fajta letöltési ötlet? -
Dalai Láma
őstag
gondoltam rá. Ha megnyitná az oldalt....
De nem nagyon akarja a szemét! DE azért megpróbálom. Ezzel a géppel le tudom tölteni, de az előbb a másikról írtam. Ott van az ingyen net, innen nem akarok pénzért 11 megát leszívni. Még egyszer onnan is megpróbálom, hátha most elfogadja a rohadék. Utálom a neccképet, mer szar! Pedig egy új verzió van fenn! DE mit tegyek, csak ezzel műxik a net. A hálózat meg néha megy, néha nem, és akkor is fagyogat. Szóval gázos az egész.- -
Dalai Láma
őstag
válasz
Dalai Láma #1 üzenetére
Olvasta valaki a kétségbeesett segélykérésemet? És senki nem tud segíteni? Jó, kicsit türelmetlen vagyok...
-
Dalai Láma
őstag
jre140_01i.xpi fájlt próbálja letölteni, mert nem megy semmilyen chat enélkül. Tök jó, csak kár, hogy a letöltés nem megy. Ki van írva, hogy download, de igazából nem csinál semmit. Ilyenkor mit tegyek? Valami ötlet?
Egyébként Neccképp navigátorom van. Nem azért, mert fanatikus vindózgyűlölő vagyok, hanem mrt a mostani netem csak ezzel tud működni. Hogy miért, azt nem tudom, de a mikrofos progikkal nem akar menni. A win így is félóránként kékhalálozik miatta.
Aktív témák
Hirdetés
- Azonnali informatikai kérdések órája
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Autós topik
- LEGO klub
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Házimozi belépő szinten
- Lexus, Toyota topik
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- OTP Bank topic
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- További aktív témák...
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - NYÁRI AKCIÓ!
- BESZÁMÍTÁS! Asus ROG Flow Z13 + ROG XG RTX 3070 - i9 12900H 16GB DDR5 RAM 1TB SSD + RTX 3070 8GB WIN
- Huawei P20 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i5 13600K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Zalman S2 TG Seasonic 650W
- LG 32SQ700S-W - 32" VA Smart - 3840x2160 4K UHD - 62Hz 5ms - WebOS - Wifi + BT - USB-C - Hangszórók
- Bomba ár! HP ZBook FireFly G8 - i7 I 16GB I 512SSD I 15,6" FHD Touch I Nvidia 4GB I Cam I W11 I Gar!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest