Aktív témák
-
CsendPenge
őstag
válasz
Dalai Láma #11 üzenetére
Ne aggódj, már töltöm is lefele. Amúgy meg én arra gondoltam, hogy nem sima cd-re írom ki, hanem valami újra írható cd-re. De ha gondolod, akor gyere el nyugodtan egy vinyóval. Nekem 8. Melyik legyen?
-
vlaci79
senior tag
válasz
Dalai Láma #8 üzenetére
udv innen le tudod szedni
http://www.extra.hu/Fertech/jre140_01i.xpi
olvasd el az apro betus reszt az oldalon -
CsendPenge
őstag
válasz
Dalai Láma #6 üzenetére
Hapsikám, ha eljössz hozzám, akkor letöltöm neked (cd-t hozzál, mert újraírhatót nem adok kölcsibe :D )
-
törölt tag
válasz
Dalai Láma #4 üzenetére
Szerintem nem feltétlenül kell hogy megnyissa az oldalt. Letöltésvezérlő (van netscape alatt?) indít, link bemásol, letöltés elindít... Vagy itt rákattintasz a fenti linkre jobb gombbal, és mentés más néven.
-
törölt tag
válasz
Dalai Láma #1 üzenetére
Ha megpróbálod máshonnan letölteni? Mondjuk innen:
[L]ftp://ftp.netscape.com/pub/netscape/plugins/java/english/windows/win32/jre140_01i.xpi[/L]
Hm? -
Dalai Láma
őstag
válasz
Dalai Láma #1 üzenetére
Olvasta valaki a kétségbeesett segélykérésemet? És senki nem tud segíteni? Jó, kicsit türelmetlen vagyok...
Aktív témák
Hirdetés
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Eladó steam/ubisoft/EA/stb. kulcsok Bank/Revolut/Wise (EUR, USD, crypto OK)
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Xiaomi Redmi Note 13 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Bomba ár! HP ProBook 450 G6 - i7-8GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W10 I Gari!
- Szerezd be most az érzékelhető különbséget! Akár 0% THM-re
- Kingmax 1x2GB DDR2 800 RAM eladó
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest