- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Brutál akkuval érkeztek az Ulefone X16 modellek
- LG V30 - vezércsel
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
- One mobilszolgáltatások
- iPhone topik
Aktív témák
-
Dalai Láma
őstag
válasz
CsendPenge #12 üzenetére
Okéj, arra írod, amire szeretnéd. És akkor hétfőn be tudok menni érte? Felpakolom, és mondjuk másnap reggel visszaviszem, és a kabátosnéninek adom. Vagy ott vagy 7:20-tól?
-
CsendPenge
őstag
válasz
Dalai Láma #11 üzenetére
Ne aggódj, már töltöm is lefele. Amúgy meg én arra gondoltam, hogy nem sima cd-re írom ki, hanem valami újra írható cd-re. De ha gondolod, akor gyere el nyugodtan egy vinyóval. Nekem 8. Melyik legyen?
-
Dalai Láma
őstag
Témafelhozás...
(ha van egyáltalán értelme...) -
vlaci79
senior tag
válasz
Dalai Láma #8 üzenetére
udv innen le tudod szedni
http://www.extra.hu/Fertech/jre140_01i.xpi
olvasd el az apro betus reszt az oldalon -
Dalai Láma
őstag
válasz
CsendPenge #7 üzenetére
Aha. Jól hangzik. ADSL-lel könnyű. De egy egész cédét rászánni...
De benne vagyok. Azt nem tudnád megcsinálni, hogy most hétvégén megírod nekem, és hétfőn negyed kettő után pár perccel felmennék a könyvtárba érte, és hoznék egy zöld tdk-t?
És ha már írod, akkor egy csomó mást is, ha van empéhármad, írhatnál rá! Ha nem, akkor mindegy, meglátjuk!
Esetleg más fajta letöltési ötlet? -
CsendPenge
őstag
válasz
Dalai Láma #6 üzenetére
Hapsikám, ha eljössz hozzám, akkor letöltöm neked (cd-t hozzál, mert újraírhatót nem adok kölcsibe :D )
-
törölt tag
válasz
Dalai Láma #4 üzenetére
Szerintem nem feltétlenül kell hogy megnyissa az oldalt. Letöltésvezérlő (van netscape alatt?) indít, link bemásol, letöltés elindít... Vagy itt rákattintasz a fenti linkre jobb gombbal, és mentés más néven.
-
Dalai Láma
őstag
gondoltam rá. Ha megnyitná az oldalt....
De nem nagyon akarja a szemét! DE azért megpróbálom. Ezzel a géppel le tudom tölteni, de az előbb a másikról írtam. Ott van az ingyen net, innen nem akarok pénzért 11 megát leszívni. Még egyszer onnan is megpróbálom, hátha most elfogadja a rohadék. Utálom a neccképet, mer szar! Pedig egy új verzió van fenn! DE mit tegyek, csak ezzel műxik a net. A hálózat meg néha megy, néha nem, és akkor is fagyogat. Szóval gázos az egész.- -
törölt tag
válasz
Dalai Láma #1 üzenetére
Ha megpróbálod máshonnan letölteni? Mondjuk innen:
[L]ftp://ftp.netscape.com/pub/netscape/plugins/java/english/windows/win32/jre140_01i.xpi[/L]
Hm? -
Dalai Láma
őstag
válasz
Dalai Láma #1 üzenetére
Olvasta valaki a kétségbeesett segélykérésemet? És senki nem tud segíteni? Jó, kicsit türelmetlen vagyok...
-
Dalai Láma
őstag
jre140_01i.xpi fájlt próbálja letölteni, mert nem megy semmilyen chat enélkül. Tök jó, csak kár, hogy a letöltés nem megy. Ki van írva, hogy download, de igazából nem csinál semmit. Ilyenkor mit tegyek? Valami ötlet?
Egyébként Neccképp navigátorom van. Nem azért, mert fanatikus vindózgyűlölő vagyok, hanem mrt a mostani netem csak ezzel tud működni. Hogy miért, azt nem tudom, de a mikrofos progikkal nem akar menni. A win így is félóránként kékhalálozik miatta.
Aktív témák
Hirdetés
- Formula-1
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- OLED monitor topik
- Sugárhajtómű ihlette a Zalman CPU-hűtőjét, de nem az üzemzaj tekintetében
- Napelem
- eBay
- Steam Deck
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Le Mans Ultimate
- További aktív témák...
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Sea of Thieves Premium Edition és Egyéb Játékkulcsok.
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B550M R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RX 7700 XT 12GB DeepCool CC560 Seasonic 650W
- PlayStation Plus Premium 24 hónapos előfizetés , egyenesen a Sony-tól!
- Realme 8i 64GB / Normál állapotban / 12 hónap jótállással
- LG 77G4 - 77" OLED evo - 4K 144Hz 0.1ms - MLA - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest