Hirdetés
- Távozik az Apple vezérigazgatója
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Netfone
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Yettel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- MWC 2026: Bajnoki címre pályázik a Xiaomi Watch 5
-
Mobilarena
A Chakra OS megszűnt, tegnap jött a hivatalos hír. Hogy a jövőben látjuk-e még, azt nem tudni. Szép volt, de nincs tovább. Most a hozzá legközelebbi disztró az a Manjaro KDE...
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------v
ChakraOS - korábban Chakra Project - asztali Linux disztribúcióval kapcsolatos alapvető információk:
Új hozzászólás Aktív témák
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz
ubyegon2
üzenetére
Igen, az utolsó isoban a next gomb megnyomható marad, és az elrontja a telepítést. Tudnak róla, valószínűleg ki lesz javítva a márciusi isoban. Igazság szerint már a novemberi iso tesztjénél jeleztem ezt, de valahogy mégis így adták ki, talán nem jutott el a megfelelő emberhez akkor.
Egyébként igent kellett volna válaszolnod a felmerült kérdésekre.

A többit meg nem csak én tudom, be szoktam másolni ide a hírek magyar kivonatát, mikor kell valamit csinálni.

Új hozzászólás Aktív témák
- Game Pass Ultimate előfizetések 3 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel! 13 hónap ultimate - 50.000 ft
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Microsoft és egyéb dobozos és OEM szoftverek
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Kingston 32GB DDR4 3200MHz KSM32ED8/32ME ECC Szerver RAM
- Lenovo ThinkPad X1 Active Noise Cancellation fejhallgató
- 27% GIGABYTE Z790 AORUS ELITE AX Alaplap bontatlan új !
- 278 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5080
- Panasonic CF-XZ6 AIO all-in-one laptop tablet 2k touch i5-7300u speciális ütésálló rugged
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest