- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A35 5G - fordulópont
- iPhone topik
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Új hozzászólás Aktív témák
-
parandroid
félisten
Valahol el kell kezdeni. Amilyen az átlagos magyar (de bármilyen fejlett világbeli) polgár általános edzettsége, ennél sokkal többre nem is képes. Konkrétan kellene neki napi 0,5-1 óra ebből, úgy minimum fél éven keresztül, hogy egyáltalán el tudjon kezdeni kocogni. Nem lehet durrbele kezdeni mindent, mert csak rossz tapasztalatok, meg sorozatos sérülés lesz belőle. Mondjuk napi 1,5 óra séta egszerűbb is, olcsóbb is, meg hatékonyabb is, de ha valakit ez a technika húz be, akkor megéri. Ruhaszárítónak meg ez is jó lesz bármikor.
p
-
parandroid
félisten
Amúgy van ennek létjogosultsága, ahogy pl. én is zwiftelés közben szoktam netflixezni. Sima email-olvasgatáshoz, netezéshez egy 0,5-1-1,5 órás, alacsony intenzitású (laza 100W alatti) átmozgatáshoz ideális, és addig sem a seggedet növeszted egy irodai székben. Pont az az edzés, ami a keringésnek is jót tesz, zsírt is éget, meg az izmokat is átmozgatja, lazítja a keményebb edzésekkel jól kombinálva. Home officeban meg a lehetőségek kb végtelenek. A dinamós töltés meg amúgy is csak egy jópofa geg.
p
-
parandroid
félisten
Arra céloztam, hogy egy ránként 1000 kalóriás edzésnél nem fogsz excel táblákkal foglalkozni. Tudom, miről beszélek, tacx-os hiit edzés közben már nem bírok figyelni az előttem futó netflixes sorozatra sem, mert az életemért küzdök. És azért biciklin 1000 kcal energiát kitolni egy óra alatt elég durva. Az még versenytempós futással is kemény dió. Vagy igen nagy darab vagy, és jobban ég az üzemanyag.
p
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- EA Sports WRC '23
- Milyen videókártyát?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Fujifilm X
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Futás, futópályák
- További aktív témák...
- Országosan a legjobb BANKMENTES részletfizetési konstrukció! Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 Prémium
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! nVidia Quadro P4000 8GB GDDR5 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! Akciós Gamer PC! R5 5500 / GTX 1070Ti Rog Strix / 32GB D4 / 500GB SSD
- Bomba ár! Dell Latitude E7270 - i7-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest