- iPhone topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Íme az új Android Auto!
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Kiszivárgott a Pixel 10 Pro
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
Új hozzászólás Aktív témák
-
parandroid
félisten
válasz
kakuk.tamas #23 üzenetére
A legfontosabb kiegészítő. Légáram nélkül fél óra alatt belefulladsz a saját izzadtságodba.
p
-
parandroid
félisten
-
parandroid
félisten
Valahol el kell kezdeni. Amilyen az átlagos magyar (de bármilyen fejlett világbeli) polgár általános edzettsége, ennél sokkal többre nem is képes. Konkrétan kellene neki napi 0,5-1 óra ebből, úgy minimum fél éven keresztül, hogy egyáltalán el tudjon kezdeni kocogni. Nem lehet durrbele kezdeni mindent, mert csak rossz tapasztalatok, meg sorozatos sérülés lesz belőle. Mondjuk napi 1,5 óra séta egszerűbb is, olcsóbb is, meg hatékonyabb is, de ha valakit ez a technika húz be, akkor megéri. Ruhaszárítónak meg ez is jó lesz bármikor.
p
-
parandroid
félisten
Amúgy van ennek létjogosultsága, ahogy pl. én is zwiftelés közben szoktam netflixezni. Sima email-olvasgatáshoz, netezéshez egy 0,5-1-1,5 órás, alacsony intenzitású (laza 100W alatti) átmozgatáshoz ideális, és addig sem a seggedet növeszted egy irodai székben. Pont az az edzés, ami a keringésnek is jót tesz, zsírt is éget, meg az izmokat is átmozgatja, lazítja a keményebb edzésekkel jól kombinálva. Home officeban meg a lehetőségek kb végtelenek. A dinamós töltés meg amúgy is csak egy jópofa geg.
p
-
parandroid
félisten
Arra céloztam, hogy egy ránként 1000 kalóriás edzésnél nem fogsz excel táblákkal foglalkozni. Tudom, miről beszélek, tacx-os hiit edzés közben már nem bírok figyelni az előttem futó netflixes sorozatra sem, mert az életemért küzdök. És azért biciklin 1000 kcal energiát kitolni egy óra alatt elég durva. Az még versenytempós futással is kemény dió. Vagy igen nagy darab vagy, és jobban ég az üzemanyag.
p
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Építő/felújító topik
- A Windows 11 lett az úr az asztali PC-k piacán
- No Man's Sky - Már elérhető a Worlds Part 2 frissítés
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Hamarosan rézhiánytól szenvedhet az egész chipgyártás
- Gumi és felni topik
- Anime filmek és sorozatok
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- iPhone topik
- Windows 11
- További aktív témák...
- 0% THM 3 havi részlet! Beszámítás, 27% áfa, Sapphire Nitro+ RX 9070XT 16GB készletről
- Bomba ár! HP 255 G7 - AMD A4 I 4GB I 128SSD I HDMI I 15,6" FHD I Radeon I HDMI I W11 I Cam I Gari!
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 6000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB DDR4 1TB SSD Radeon Pro 5500M garanciával
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i5 12400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Zalman S2 TG Seasonic 650W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest