- Fotók, videók mobillal
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- A holnap határán: itt van minden új Galaxy promóképe
- Android szakmai topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
- Augusztusban jön a Honor Magic V Flip 2
- Netfone
Új hozzászólás Aktív témák
-
icp1970
senior tag
Jó.tetszik.
-
IgnisFatuus
aktív tag
Államigazgatásban szerintem el lehet adni. Nem fűtenek, így kell a mozgás, hogy ne fázz, plusz az árammal is spórolnak!
-
válasz
Tibor_560sec #28 üzenetére
Vagy Jóska és Pista😃
-
Tibor_560sec
aktív tag
És az asszonyt meg a jóskapista tekeri meg ...
-
sfefe
addikt
Még ekkora hülyeséget.... De amíg van vevő....
-
Wombath
HÁZIGAZDA
válasz
parandroid #20 üzenetére
És akkor tegyük hozzá, hogy ezek a görgők viszont nem termelik, hanem fogyasztják az áramot, még pluszban azon kívül, amit egy edzésen elfűtesz velük... Az egyetlen pozitívum, hogy egy másfél órás, átlag 200 wattos tekerésnél legalább valamennyit melegítesz a szobán, lehet spórolni a fűtésen
-
válasz
parandroid #24 üzenetére
+1
-
parandroid
félisten
válasz
kakuk.tamas #23 üzenetére
A legfontosabb kiegészítő. Légáram nélkül fél óra alatt belefulladsz a saját izzadtságodba.
p
-
kakuk.tamas
addikt
válasz
parandroid #20 üzenetére
Még a szembe szél is imitálva van?
-
Mustaros
aktív tag
válasz
parandroid #20 üzenetére
Köszi az infót, drága mulatság ez.. akkor inkább lemegyek tekerni
-
parandroid
félisten
-
Mustaros
aktív tag
válasz
CptAdamica #6 üzenetére
Viccet félretéve, amit simán adnék, ha egy kijelzőn egy biciklis játék menne, ami nézi a tekerés intenzitását, nehézségi szintek stb.. (szerintem az 1000 euróba ez is beleférne)
Önmagában a szobabicikli baromi unalmas...
-
parandroid
félisten
Valahol el kell kezdeni. Amilyen az átlagos magyar (de bármilyen fejlett világbeli) polgár általános edzettsége, ennél sokkal többre nem is képes. Konkrétan kellene neki napi 0,5-1 óra ebből, úgy minimum fél éven keresztül, hogy egyáltalán el tudjon kezdeni kocogni. Nem lehet durrbele kezdeni mindent, mert csak rossz tapasztalatok, meg sorozatos sérülés lesz belőle. Mondjuk napi 1,5 óra séta egszerűbb is, olcsóbb is, meg hatékonyabb is, de ha valakit ez a technika húz be, akkor megéri. Ruhaszárítónak meg ez is jó lesz bármikor.
p
-
válasz
parandroid #16 üzenetére
Ebben is egyetértünk
Lenetbb én is írtam, hogy az a kis mozgás pont annyival több mint a semmi (ül vki a fotelben 2 csomag chips-el), csak ne essünk át a ló túloldalára sem, és ne legyen az, hogy elhisszük ezzel meg van mentve az életünk, megvolt a megúszós edzés és mindent megtettünk egy egészségesebb életért.
Nem, ezzel még nem tettünk meg mindent -
parandroid
félisten
Amúgy van ennek létjogosultsága, ahogy pl. én is zwiftelés közben szoktam netflixezni. Sima email-olvasgatáshoz, netezéshez egy 0,5-1-1,5 órás, alacsony intenzitású (laza 100W alatti) átmozgatáshoz ideális, és addig sem a seggedet növeszted egy irodai székben. Pont az az edzés, ami a keringésnek is jót tesz, zsírt is éget, meg az izmokat is átmozgatja, lazítja a keményebb edzésekkel jól kombinálva. Home officeban meg a lehetőségek kb végtelenek. A dinamós töltés meg amúgy is csak egy jópofa geg.
p
-
válasz
parandroid #13 üzenetére
Tökéletesen egyetértek veled, ha a cél a maximális tempó, akkor nem lehet közben másra figyelni (kivéve a zenére, ami engem még segíteni is szokott)
Én nagyon sokat edzek bicajjal, azért mondtam az 1000cal/h-át, mert nálam az egy minimális cél szobakerékpáron, tehát ha vennék egy ilyen Acer csodát akkor azzal is ez lenne az elvárásom -
válasz
parandroid #10 üzenetére
Attól még amúgy az izzadtság folyni fog akkor is ha nem 100% pörög az ember
-
parandroid
félisten
Arra céloztam, hogy egy ránként 1000 kalóriás edzésnél nem fogsz excel táblákkal foglalkozni. Tudom, miről beszélek, tacx-os hiit edzés közben már nem bírok figyelni az előttem futó netflixes sorozatra sem, mert az életemért küzdök. És azért biciklin 1000 kcal energiát kitolni egy óra alatt elég durva. Az még versenytempós futással is kemény dió. Vagy igen nagy darab vagy, és jobban ég az üzemanyag.
p
-
Bringásként már elég régóta vágyom egy ilyen rezsicsökkentőszerkentyűre
még az ára is egész baráti
persze kérdések még vannak, de az elképzelés nagyon jó szerintem. -
válasz
parandroid #10 üzenetére
Ne becsüld le a sötét oldal erejét☺️
De igazad van, ez inkább egy "let`s fun" gép lett
-
-Skylake-
addikt
mar csak azt kell megoldani, hogy beepitett kijelzo legyen rajta es coinert tekerj. majd skippelheto a reklam. ez a cucc eleg rossz asszociacio...
-
válasz
CptAdamica #6 üzenetére
Tudod mennyivel jelent töbletet az a mozgás mennyiség?
Amennyivel más csak otthon ül a kanapén, meg sem mozdul, csak megy a netflix -
Mustaros
aktív tag
válasz
CptAdamica #3 üzenetére
Ne bánts kérlek, próbálok lefogyni..
-
válasz
CptAdamica #3 üzenetére
Az pont annyival több mint a semmi.. de a próbálkozás szép dolog..
-
CptAdamica
veterán
Edzőtermünkben van ilyen nagyon kényelmesnek kinéző bicikli, nagy háttámlával, kb olyan, mintha egy fotel lenne és még egy kijelzője is van, kb ahhoz tudnám hasonlítani hasznosságban. Mindig egy 150 kilós faszi teker rajta vagy 5km/h-val egy ipad-al a kezében.
-
Nem rossz az elképzelés, de.. Mondjuk egy 1 órás intenzív edzés után, miután elégettem 1000+ kalóriát és lefolyt rólam liternyi víz, nem vagyok benne biztos, hogy ezt az Acer notebook-om felett szeretném véghezvinni
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Éjszakai műszak
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Okos Otthon / Smart Home
- Fotók, videók mobillal
- Milyen egeret válasszak?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Starlink
- További aktív témák...
- Valve Index VR Kit
- Uhh Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i5-11500H 16/1TB RTX A2000 4GB /1 Millió/
- Esport PC - i5 13400F, GTX 1080ti és 16gb DDR5
- Ohh Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i5-11500H 32/1TB RTX A2000 4GB /1 Millió/
- AZTA! HP EliteBook 840 G8 Fémházas Laptop Ultrabook 14" -60% i7-1185G7 16/512 FHD IPS Iris Xe
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- Huawei P20 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB SilentiumPC Signum SG1V TT 500W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest