Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• -KP-

veterán

válasz ollie #875 üzenetére

nem, cerkából nincs 512es. sempronra gondoltam 2800+ 256k 13khuf, a 3000+ meg 18k huf, mindkettő 2ghz. igazság szerint csak azért kérdeztem, mert van 1 IS7-E2őm, benne egy 2,4cerkaD ami alapfeszen viszi a 3600at. Nincs dualddr, viszont megy a Pat. lehetőségem lenne 0Ftból, hogy helyette új nf7-s legyen meg egy sempron 2800+. ha ezt a cserét megérné megejteni, akkor megtenném, ha rá kellene fizetni, akkor már nem érdekel. márpedig 512k-s sempron esetén rá kellene.

mondjuk valszeg lenne még kakaó a prociban feszemeléssel, csak gondoltam minek. a freezer4 is bírná még, mert így 3,6on 46c szokott lenni prime alatt a large FFt-s tesztnél. bár őszintén megmondom +100-200 mhzért nem szívesen adnék neki +0,1v-ot. így is fogyaszt szépen.

mielőtt megkérdenétek, hogy honnan a proci, nem válogatott darab, Gianni kollégától vettem még áprilisban.

igazság szerint eddig többen mondták, hogy a sempronok órajelszámozását már a CerkaD-hez igazítják és nem a P4-hez, meg azt hogy nem érné meg a csere. egyenlőre én is affelé hajlok, hogy marad.

Üdv.:
    KP

Új hozzászólás Aktív témák