- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Motorola Edge 50 Ultra - szépen kifaragták
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Apple iPhone 17 - alap
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Hivatalos a Poco X8 Pro Max gigantikus akkukapacitása
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jade_Forest
csendes tag
Hajj!
Nekem is Intel Celeron D 2.66 GHz-es procim van, és elég is nekem ahhoz, amiket én szoktam kezdeni a gépemmel....De! Van egy problémám, amit nem tudk hova tenni.. Sokszor nem indul el a gépem, mert az írja ki: ''CPU has been changed or Unworkable''-> sokszor újraindítom, és egyszer csak megjavul. Valamikor meg csak leáll a pittyegés előtt. Levettem a ház oldalát, és néztem, hátha nem működik valami hűtés, de minden perfekt volt. Ha nem jól lenne beilletsztve a Cpu a helyére, azt gondolom megérezném, ha naagy játékokat indítok, de minden megy mint a karikacsapás. Arra is gondoltam, hogy nem kap elég feszt idításkor a kicsike, ezt majd később kiderítem egy tápcserével. De ha a tápcsere nem segít, lehet, hogy alaplap gondjai vannak? Lehet, hogy tök demó vagyok meg minden, SŐT
, de mondjuk az milyen károsodást okozhat, ha a tápból kilógó serialatás kábelt rádugom a sysfanra? 1. nem indul el a gépem 2. leveszem a sysfanról 3. vagy elindul vagy nem, ki tudja....
Új hozzászólás Aktív témák
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Kutya topik
- Vezetékes FEJhallgatók
- Építő/felújító topik
- Motorola Edge 50 Ultra - szépen kifaragták
- Világrekordot ünnepel az ASRock
- Raspberry Pi
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Chieftec-Prohardver nyereményjáték
- További aktív témák...
- PC Bontás - Corsair Core, Aorus Z390, i9 9900k, 32Gb RGB PRO, 2080 Super, 1Tb M2, WiFi - Windows 11
- Intel I7-7700 / Beszámítás OK! / Akciós!
- Intel Core i5 9600K + ID-Cooling SE-224-XT
- Eladó INTEL Core i9-13900K 3.0GHz LGA-1700 BOX BX8071513900K
- i3-8100 és i3-8100T - stabil, gyors, megbízható - ideális otthonra vagy irodába
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 4000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- PlayStation 5 FAT DIGITAL + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 17 Pro Max 256GB Deep Blue használt, újszerű 100% akku (0 ciklus) 12 hónap gar
- Lenovo ThinkPad X1 Carbon Gen 9 i7-1185G7 32 GB RAM Iris Xe 4k kijelző törésgarancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

, de mondjuk az milyen károsodást okozhat, ha a tápból kilógó serialatás kábelt rádugom a sysfanra? 1. nem indul el a gépem 2. leveszem a sysfanról 3. vagy elindul vagy nem, ki tudja....