Hirdetés
- Gyártási gondok a BOE-nél: Samsung kaphatja az iPhone 17e kijelzőit is
- Mágneses hordozható töltővel készül a Samsung a Galaxy S26 mellé
- Képeken mutatjuk meg a Lenovo Idea Tab Pro Gen 2-t
- Akciófigyelő: Új EarFun Air Pro fülhallgatók kedvezményes áron
- A Nothing történelmet emleget, közben új logót mutogat
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Görögök buktatták le a Moto G67-et és a Moto G77-et
- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Google Pixel topik
- Így nézhet ki a Huawei Pura 90
- Komoly kihívót küldött a konkurenciára a Honor
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jade_Forest
csendes tag
Hajj!
Nekem is Intel Celeron D 2.66 GHz-es procim van, és elég is nekem ahhoz, amiket én szoktam kezdeni a gépemmel....De! Van egy problémám, amit nem tudk hova tenni.. Sokszor nem indul el a gépem, mert az írja ki: ''CPU has been changed or Unworkable''-> sokszor újraindítom, és egyszer csak megjavul. Valamikor meg csak leáll a pittyegés előtt. Levettem a ház oldalát, és néztem, hátha nem működik valami hűtés, de minden perfekt volt. Ha nem jól lenne beilletsztve a Cpu a helyére, azt gondolom megérezném, ha naagy játékokat indítok, de minden megy mint a karikacsapás. Arra is gondoltam, hogy nem kap elég feszt idításkor a kicsike, ezt majd később kiderítem egy tápcserével. De ha a tápcsere nem segít, lehet, hogy alaplap gondjai vannak? Lehet, hogy tök demó vagyok meg minden, SŐT
, de mondjuk az milyen károsodást okozhat, ha a tápból kilógó serialatás kábelt rádugom a sysfanra? 1. nem indul el a gépem 2. leveszem a sysfanról 3. vagy elindul vagy nem, ki tudja....
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone 16 Pro 128GB Desert Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4161, 91% Akksi
- Xbox One X 1 TB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- Bomba ár! HP EliteBook 845 G7 - Ryzen 5 4650U I 16GB I 512SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari
- ÁRCSÖKKENTÉS MacBook Pro 17" i7 2.6 GHz 8GB RAM 8 ciklus az akkuban!
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 4 Slim / PS4 Pro felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
, de mondjuk az milyen károsodást okozhat, ha a tápból kilógó serialatás kábelt rádugom a sysfanra? 1. nem indul el a gépem 2. leveszem a sysfanról 3. vagy elindul vagy nem, ki tudja....