- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iPhone topik
- Kiszivárgott a Pixel 10a specifikációja
- Megérkezett Európába az Oppo vékony órája
- Milyen okostelefont vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Mobil flották
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Privát Samsung funkciót tehet az Apple publikussá
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jade_Forest
csendes tag
Hajj!
Nekem is Intel Celeron D 2.66 GHz-es procim van, és elég is nekem ahhoz, amiket én szoktam kezdeni a gépemmel....De! Van egy problémám, amit nem tudk hova tenni.. Sokszor nem indul el a gépem, mert az írja ki: ''CPU has been changed or Unworkable''-> sokszor újraindítom, és egyszer csak megjavul. Valamikor meg csak leáll a pittyegés előtt. Levettem a ház oldalát, és néztem, hátha nem működik valami hűtés, de minden perfekt volt. Ha nem jól lenne beilletsztve a Cpu a helyére, azt gondolom megérezném, ha naagy játékokat indítok, de minden megy mint a karikacsapás. Arra is gondoltam, hogy nem kap elég feszt idításkor a kicsike, ezt majd később kiderítem egy tápcserével. De ha a tápcsere nem segít, lehet, hogy alaplap gondjai vannak? Lehet, hogy tök demó vagyok meg minden, SŐT
, de mondjuk az milyen károsodást okozhat, ha a tápból kilógó serialatás kábelt rádugom a sysfanra? 1. nem indul el a gépem 2. leveszem a sysfanról 3. vagy elindul vagy nem, ki tudja....
Új hozzászólás Aktív témák
- Intel I7-8700K / BESZÁMÍTÁS OK!
- Hibátlan - INTEL Core i5-10400 6mag 12szál max. 4.3GHz LGA1200 CPU processzor + UHD Graphics 630
- Újszerű - INTEL Core i7-9700K 8mag 8szál max. 4.9GHz LGA1151v2 CPU processzor + UHD Graphics 630
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 14900K 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Intel I7-7700K / Beszámítás OK!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
, de mondjuk az milyen károsodást okozhat, ha a tápból kilógó serialatás kábelt rádugom a sysfanra? 1. nem indul el a gépem 2. leveszem a sysfanról 3. vagy elindul vagy nem, ki tudja....