Hirdetés
- Google Pixel topik
- Nincs Nothing AI szemüveg? Fogd meg a söröm!
- iPhone topik
- Android szakmai topik
- Fotók, videók mobillal
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- MIUI / HyperOS topik
- Így lehet kiszúrni, ha kamu AirPods fülest akarnak eladni neked
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bengio
tag
válasz
picur220
üzenetére
A feszültségekkel én speciel nem foglalkoztam, nemigazán érdekelnek azok az értékek. Ezt a progit használom már több éve (speedfan
), és nincs vele bajom.Én a temp* nevű hőmérsékletcímeket pedig úgy állítottam be, hogy EVEREST-ből megnéztem, hogy melyikek azok amik azonosak, és átírtam őket.
Ha pl speedfan-ban Temp1 = 38 fok, és everestben a CPU = 38 fok, akkor a temp1-et átneveztem CPU-ra, és ugyanígy a többit is.
próbáld ki, sztem hasznos kis alkalmazás, és ugyanannyira lehet neki hinni, mint az everestnek. bár nekem vannak -128 fokos elemek is a gépben szerinte..... azokat meg beállítottam, hogy ne mutassa. hülyeségek nem érdekelnek....
Új hozzászólás Aktív témák
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Autós topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Gyúrósok ide!
- Windows 11: miért nem vált mindenki?
- Kompakt vízhűtés
- Google Pixel topik
- PlayStation 5
- Gyorsabb processzort igen, memóriát alig kapott a Xiaomi új HD tévéokosítója
- Nincs Nothing AI szemüveg? Fogd meg a söröm!
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Sapphire Nitro+ RX 7900XT 20GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- MacBook Pro 16 2021, M1 Max , 64 GB RAM, 24 core GPU, 512GB SSD, Silver 27% Áfás (0382AR)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Amazon Kindle 10th Generation ébresztős tok
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
), és nincs vele bajom.