Hirdetés
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Mit várunk 2026-ban a mobilpiacon?
- iPhone topik
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Sziasztok! Most olvastam végig a hozzászólásokat. Mármint azokat amik az enyém után jöttek ma.
Véleményem a következő: Megértem azokat akik elítélnek, de...
Engem igazából egyedül a princo lemez zavart. És nem igazán az árusítása, hanem az, hogy nem írták oda: olcsó, de szar. Sokan írtátok, hogy aki megvette annak úgy kellett. Na persze nem így, de ez volt a lényeg. Most akkor joggal kérdezem szerintem, hogy aki ilyet állít az nem érzi magát szintén gecinek, hamár engem annak tart? Miért bukjon el bárki 5000-10000Ft-ot. Mert itt a legtöbb ember több darabot vett, hogy olcsóbban kijöjjön. Aztán meg szívott. Rájuk senki nem gondol. Mindenki csak arra gondolt, hogy eddig kapott 60-80Ft körül szar lemezt (ami van akinél rendesen ment én nem állítom az ellenkezőjét) és kaszált rajta. Mert így többet tudott számolni a dvd írásért. Esetleg, ha vissza is vitték neki akkor meg azt mondhatta ''szar a lejátszód vegyél újat'' mert az íróba téve a lemezt persze tökéletesen működött. A számlázással semmi gondom nem volt. Az csak azért kellett megemlítenem a bejelentésben, hogy valaki figyeljen végre oda. Ugyanis azelőtt a BM-es bejelentés előtt már két hónappal írtam egy két helyre levelet. És ahelyett, hogy történt volna valami, magánemberektől kaptam levelet, hogy kapjam be. Nem azon lepődtem meg amit írtak, hanem azon, hogy nem nyíltan az internetezőknek írtam mint a bm-es fórumban, hanem emailt a vpop-nak, apehnak, rendőrségnek, bmnek. Ez azt jelenti, hogy valakik tőlük írtak vissza. Ami viszont korrupciónak tűnik kicsit. Merthát megy a feljelentés ők meg visszaírnak nekem freemailről és szépen eltusolják a dolgot. Ezért írtam nyílt fórumba, hogy ne lehessen eltusolni. Igazából abban sem vagyok biztos, hogy ennek lett meg az eredménye, hiszen a bolt bezárása és a fórumba való írásom között eltelt közel egy hónap. De aki azt mondja, hogy emiatt volt én azt is elfogadom. Túlzottan nem érdekel már a dolog. Tudjátok bűnös meg a méltó büntetése.
Azokat az üzleteket nem írom le amikről még tudomásom van és az előző hozzászólásban említettem, mégpedig azért mert többen megvádoltak, hogy konkurencia vagyok azért nyomtam fel a boltot. Nekik üzenem, hogy átlag felhasználó vagyok aki szívott a princoval.
Legyetek jók, szídjatok nyugodtan (úgysem mentek vele semmire).
Ja és tudom bizonyítani hogy én voltam. Merthogy ebben is volt kételkedő. Valaki a topic elején írta, hogy írt nekem emailt. Ha megírja nekem mit írt v. bármelyikőtök ír nekem akkor szívesen idézek. Merthogy az emailcím az enyém és így megtehetem.
Nyugodalmas ...!
Új hozzászólás Aktív témák
- Horgász topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Kuponkunyeráló
- 3D nyomtatás
- Házimozi belépő szinten
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- OnePlus 15 - van plusz energia
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest