- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- iPhone topik
- Yettel topik
- Jobb zajszűréssel és okos funkciókkal töltve megjelent az Apple AirPods Max 2
- Redmi Note 15 Pro 5G – a szokásosat?
- Nagy aksival és erős hardverrel megjött Magyarországra a Poco X8 Pro és Pro Max
- Milyen okostelefont vegyek?
- Kijelzőjén alig látható gyűrődéssel mutatkozott be az Oppo Find N6
- Vérnyomásfigyelést is ígér az Oppo Watch X3
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Sziasztok! Most olvastam végig a hozzászólásokat. Mármint azokat amik az enyém után jöttek ma.
Véleményem a következő: Megértem azokat akik elítélnek, de...
Engem igazából egyedül a princo lemez zavart. És nem igazán az árusítása, hanem az, hogy nem írták oda: olcsó, de szar. Sokan írtátok, hogy aki megvette annak úgy kellett. Na persze nem így, de ez volt a lényeg. Most akkor joggal kérdezem szerintem, hogy aki ilyet állít az nem érzi magát szintén gecinek, hamár engem annak tart? Miért bukjon el bárki 5000-10000Ft-ot. Mert itt a legtöbb ember több darabot vett, hogy olcsóbban kijöjjön. Aztán meg szívott. Rájuk senki nem gondol. Mindenki csak arra gondolt, hogy eddig kapott 60-80Ft körül szar lemezt (ami van akinél rendesen ment én nem állítom az ellenkezőjét) és kaszált rajta. Mert így többet tudott számolni a dvd írásért. Esetleg, ha vissza is vitték neki akkor meg azt mondhatta ''szar a lejátszód vegyél újat'' mert az íróba téve a lemezt persze tökéletesen működött. A számlázással semmi gondom nem volt. Az csak azért kellett megemlítenem a bejelentésben, hogy valaki figyeljen végre oda. Ugyanis azelőtt a BM-es bejelentés előtt már két hónappal írtam egy két helyre levelet. És ahelyett, hogy történt volna valami, magánemberektől kaptam levelet, hogy kapjam be. Nem azon lepődtem meg amit írtak, hanem azon, hogy nem nyíltan az internetezőknek írtam mint a bm-es fórumban, hanem emailt a vpop-nak, apehnak, rendőrségnek, bmnek. Ez azt jelenti, hogy valakik tőlük írtak vissza. Ami viszont korrupciónak tűnik kicsit. Merthát megy a feljelentés ők meg visszaírnak nekem freemailről és szépen eltusolják a dolgot. Ezért írtam nyílt fórumba, hogy ne lehessen eltusolni. Igazából abban sem vagyok biztos, hogy ennek lett meg az eredménye, hiszen a bolt bezárása és a fórumba való írásom között eltelt közel egy hónap. De aki azt mondja, hogy emiatt volt én azt is elfogadom. Túlzottan nem érdekel már a dolog. Tudjátok bűnös meg a méltó büntetése.
Azokat az üzleteket nem írom le amikről még tudomásom van és az előző hozzászólásban említettem, mégpedig azért mert többen megvádoltak, hogy konkurencia vagyok azért nyomtam fel a boltot. Nekik üzenem, hogy átlag felhasználó vagyok aki szívott a princoval.
Legyetek jók, szídjatok nyugodtan (úgysem mentek vele semmire).
Ja és tudom bizonyítani hogy én voltam. Merthogy ebben is volt kételkedő. Valaki a topic elején írta, hogy írt nekem emailt. Ha megírja nekem mit írt v. bármelyikőtök ír nekem akkor szívesen idézek. Merthogy az emailcím az enyém és így megtehetem.
Nyugodalmas ...!
Új hozzászólás Aktív témák
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Kuponkunyeráló
- PayPal
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Hobby elektronika
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Hall-effektusos "félbillentyűzet" jött a Keychrontól
- Elite: Dangerous
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- További aktív témák...
- HP EliteDesk 800 G1 TWR PC, i5-4690 CPU, 8 GB DDR3 RAM, Windows 11
- 700 helyett 500! 2029. Euronics gari! Lenovo Legion 5 Pro 16! Ryzen 9 / RTX 5060 / 32GB DDR5 / 1TB
- Apple iPhone 12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi A5 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell Latitude 7390 13,3" FHD IPS, i5-i7, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Dell XPS 13 9333,13.3",FHD,i5-4210U,8GB RAM,256GB SSD,WIN10,TOUCH
- HIBÁTLAN iPhone 13 Mini 256GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4673
- Dell Precision 3571 i7-12700H 16GB 512GB FHD RTX T600 4GB 1 év teljeskörű garancia
- Lenovo Thinkcentre M920t Tower/ M920s SFF / számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest