Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- iPhone topik
- MIUI / HyperOS topik
- CES 2026: Új autót mutatott be a Sony Honda Mobility
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Apple Watch
- Samsung Galaxy S25 Edge - a tegnap határán
- Félmillió felett a kiszállított Xiaomi autók száma
- CES 2026: Látható gyűrődés nélküli hajlítható kijelzőt hozott a Samsung
- Tízezres aksit tuszkolt a Honor a Power 2-be
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
cdkerdes
üzenetére
Ha ilyentől tartasz fordulj ügyvédhez, tanácsot ingyen is adnak. Persze, ha nem sztárügyvédhez mész. A gond az, hogy egyetlen esélyed lenne kifogásra, ha igazolni tudnád honnan volt a cucc. És hogy te is így kaptad. De gondolom te sem kértél róla számlát. Ezek után igazolni nem tudod a történetet. Ráadásul mivel nincs számla még azért is elővesznek. Ugyanis számlát ha nem kapsz kérned kell, ha nem adnak akkor fel kell jelentened az illetőt. Ha ezt nem teszed törvényt sértesz. Itt jön képbe az apeh akiktől én jobban tartanék mint a rendőröktől. Mert ők nem azt nézik mióta csinálod és mennyit adtál el, hanem kiszámolják mennyi haszonhoz juthattál volna bizononyos idő alatt és arra szabnak ki büntit. Őszintén remélem megúszod a dolgot max egy ejnye-bejnyével. Vagy kisebb pénzbirsággal. Valójában azt hittem, hogy a wbteamnek is csak ez lesz a sorsa. Nem igazán számoltam azzal hogy bezárják. Mert ha csak megbüntették volna őket akkor tuti tovább csinálták volna a boltot utána. Csak óvatosabban vagy legálisabban.
És igen minenki örömére ezzel elismerem, hogy elsiettem a dolgot és némiképp felelőtlen voltam, de mindennek ellenére nem tudom megbánni.
Új hozzászólás Aktív témák
- XPEnology
- Okos Otthon / Smart Home
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- iPhone topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Esik a hóóó!!
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Éjszakai műszak
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 128GB Blue-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4209, 94% Akksi
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3285
- Microsoft Surface Pro 7+ - Újszerű, billentyűzettel és ceruzával
- 13-14" Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest