Hirdetés
- Mobil flották
- Apple iPhone 17 - alap
- CES 2026: a Lenovónál már akasztják a jövőt
- Megtalálták az akkumulátortechnológiai Szent Grált? - CES
- Amazfit T-Rex 3 - prehisztorikus idő
- iOS alkalmazások
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Új hozzászólás Aktív témák
-
lancellott
tag
Hát ezt az évődést egyszerűen nem értem meg!
Fogd már fel végre DonHuan, hogy senki, ismétlem senki nem kért meg arra, hogy az az elenyésző pár ember érdekeiért kiálj, és azt is fogd fel, hogy azzal, hogy pár embernek ezzel úgymond ''jót'' tettél, a többszörösének tettél rosszat.
Egyébként szeretnék olyat is olvasni már itt a fórumban, hogy ''hurrá! köszi, hogy feljelentetted a wbteam-et, mert vettem tőlük 100 db Princo dvd-t, és nem cserélték vissza'' ilyeneket miért nem taláni sehol? Rossz helyen keresgéltem?
Tutira veszem azt is, hogy aki princo-t vett olcsóért náluk, az vett másfajta lemezt is, amihez szintén nem fog többet hozzájutni, max drágábban máshol.
ergo:
Jó nagy sz*rt kutyultál. Büszke lehetsz rá!
kib*szni a másikkal... Az megy.
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik
- Intel Core i3 / i5 / i7 8xxx "Coffee Lake" és i5 / i7 / i9 9xxx “Coffee Lake Refresh” (LGA1151)
- WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
- Polgári repülőgép-szimulátorok
- Elektromos autók - motorok
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Vicces képek
- Nem kilincselhet tovább a Tesla Kínában
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Asztrofotózás
- További aktív témák...
- í kilenc! AKCIÓS PRECÍZIÓS KÉSZÜLÉK! 7560 i9-11950H 64GB RAM 1TB SSD Nvidia RTX A3000 6GB 1 év gar
- Eladó Abit Radeon 128MB videokártya
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 6/Apple Watch Series 7/Apple Watch Series 8
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 256GB Graphite - 1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3283
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest