- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Íme az új Android Auto!
- iPhone topik
- Yettel topik
- Ultrafényes Pixel karórák érkeznek
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Motorola G86 - majdnem Edge
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cobra.
őstag
Argh, nem szívesen raknám újra a W7-et, szóval várok minden épkézláb ötletet:
ismerős gépén meghalt az alaplap, kapott másik ugyanolyan chipsetes lapot (880G), csak más gyártótól. Már megörültem, hogy egy Windows javítás után felállt a rendszer, de hiába nyomtam egy uninstallt a régi AMD driverekre, majd restart után felraktam az Omegadrivert, (ami hibaüzenet nélkül települt) az 5750-et nem látja a Windows és a CCC (viszont az Aida meg igen). KB30akármik nincsenek fent, a javítót hiába töltöttem le, nem csinál semmit (bár nem rendszergazdaként indítottam). És itt elfogyott a tudományom, meg le kell feküdnöm -
Cobra.
őstag
Érdekes módon nekem sose volt gondom AMD driverrel, se XP, se W7, se most W8.1 alatt. Illetve de, egyszer XP alatt volt valami gubanc egy beta driverrel, de akkor is elég volt Safe mode-ban leszedni mindent és újrarakni az újabb drivert, a Winhez nem kellett nyúlni (reg pucolástól eltekintve).
-
Cobra.
őstag
Szerintetek lesz még karácsony előtt új WHQL?
-
Cobra.
őstag
Ami vicces, hogy a Dell oldalain Support Tag nélkül már semmi nincs a gépről. Valószínűleg várnod kell néhány hónapot, mire a Dell kiad másik drivert, utána talán működik az AMD kártya. De legalább egy életre megtanulod, hogy Dell alsó kategóriás gépet nem veszünk (meg Sonyt, meg Toshibát, de HP-t se). Mondjuk annyi haladás már történt, hogy nem kell teljesen elbontani a gépet egy merevlemezcseréhez, mint a 2010-11-es modelleknél.
-
Cobra.
őstag
válasz
viktor0834 #23977 üzenetére
Tápcsatlakozó rendesen a helyén, kártya biztos rendesen a helyén?
Milyen táp egyébként?
Illetve a régi kártyáddal mi történt? -
Cobra.
őstag
Tegnap raktam vissza a 13.4-et... Megvárom mások tapasztalatát, a 13.8-akkal csak szívtam.
-
Cobra.
őstag
-
Cobra.
őstag
Kipróbáltam egy kört alap órajelen, így most nem csinálta.
-
Cobra.
őstag
válasz
ZrinyiGabó #21691 üzenetére
Akkor az 5830 kuka.
Egyébként valami hír arról mikor jön a következő beta/WHQL?
-
Cobra.
őstag
Nem sietik el az 12.5-öt, de még van kb 36 órájuk a hónapból, ha USA idővel számolnak
-
Cobra.
őstag
Végleges 12.5-ről valami info, hogy mikor jön ki?
-
Cobra.
őstag
Teljesen felesleges ennyit kínlódni, simán driver uninstall, gép kikapcsol, videókártya be, gép be és felrakod a legújabb Catalystot (amit még a gép leállítása előtt letöltöttél).
Már XP-n se volt semmi gondom amikor Ati-t cseréltem Nvidiára vagy fordítva. -
Cobra.
őstag
válasz
Cthulhu Dawn #14185 üzenetére
Régebbi drivert próbáltál már? Esetleg egy 10.12-t. Illetve ne legyen bedugva a Hdmi kábel telepítés közben.
-
Cobra.
őstag
XP SP3, NET 2.0 SP1 R1950pro és a CCC nem indul el. Másnál hasonló gond?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Béta iOS-t használók topikja
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Kerékpárosok, bringások ide!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- BestBuy topik
- AliExpress tapasztalatok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40AC Thunderbolt 3 docking station
- AKCIÓ! HP Victus 16-R1002NF Gamer notebook - i7 14700HX 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GB WIN11
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- MSI CreatorPro Z16P - i7-12700H, RTX A5500, értintőkijelző
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest