Hirdetés
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- CMF Watch Pro 2 - ebből a poénból többet is ki lehetett volna hozni
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Milyen okostelefont vegyek?
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Realme 9 Pro+ - szükséges plusz?
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Én a vásárlók felé megfogalmazott marketingbullshitről és az informatikai lapok hasábjain közölt nyálcsorgatásról beszéltem, amik tandemben adták el ezeket a mostanra "lejárt szavatosságú" APU-kat, nem pedig wikipediáról, amit a vásárlók nagy része rohadtul nem olvasgat specifikus hardver változások és fejesztési lépcsők után kutakodva. Olvastad akkoriban valahol, hogy "Vegyétek, vigyétek, kaptok 2 év driver támogatást osztá mindenki menjen a pitsába"? (mert mi 3lépésben fejlesztünk vaze)
Bici: "A Kaveri elötti APU-k egyébként sem képesek DX12-re vagy Vulkan-ra, és az új driver modellből sem tudnak profitálni" - És mi más tud jelenleg és a közeljövőben? A vulkan egyáltalán ekészült már?
Mikor jönnek a DX12-t kihasználó (és vagy eleve arra fejlesztett) programok/játékok? Vagy már itt vannak jelen időben? Mert én nem nagyon látom.. Könnyen elképzehető, hogy ÉVEKRŐL beszélünk
Új hozzászólás Aktív témák
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Mazda topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- CMF Watch Pro 2 - ebből a poénból többet is ki lehetett volna hozni
- Autós topik
- EAFC 25
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Apple Macbook Air 13" 2020 M1 8GB 256GB SSD notebook garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! ASUS Z170-DELUXE Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- 0% THM 3 havi részlet! Beszámítás, 27% áfa, Sapphire Nitro+ RX 9070XT 16GB készletről
- Így lesz a Logitech MX Keys magyar billentyűzetes
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest