- Telekom mobilszolgáltatások
- Magisk
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Ne legyetek bátorak, ha ezt a rollert választjátok - OOTD T10
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Leépíti a Sony az európai piacot?
- iPhone topik
Aktív témák
-
-=V3rthil=-
őstag
Be szoktam szólni bárkinek is? Azzal nincs gond, ha véleményt nyilvánítasz, azzal van, ha flame-et kezdesz. Semmi értelmeset nem mondtál, nem támasztottad alá, hogy nem jó az nV új generációja. Ezért hát nagyon úgy tűnik, hogy ATI-fan vagy, aki csak fikázni tud. Ha tévedek, akkor bocs, az előző hsz-emet vedd semmisnek. Amúgy pedig kicsit visszafogottabb hangnemben tartom...
-
-=V3rthil=-
őstag
Erre én is emléxem, mármint a forradalmi újításokra! Lehet, hogy az 5.0-tól lesznek benne? A 4.9 nekem látszólag nem hozott javulást, de lehet, hogy megint kipróbálom...
-
-=V3rthil=-
őstag
Tizedre ugyanannyit nyom, mint a 4.8, szal megy vissza. De előbb megnézem, hogy a 4.7 omega mennyit csinál:)
-
-=V3rthil=-
őstag
Remélem, hogy tényleg csak kacsa:) Mondjuk nem dőlök kardomba, ha nem lesz jobb, mert így is elég jól fut, csak mégis. Mindig örül az ember a javulásnak:))
Na jó, asszem rászánom magam, és teszek egy próbát...:)) Csak nehogy winreinstall legyen a vége, azt most nagyon nem szeretném...
[Szerkesztve] -
-=V3rthil=-
őstag
Az nem sok... És pluszban vagy mínuszban?:C 9800-aknál is csak ennyi vajon?
-
-=V3rthil=-
őstag
Szerintem is sokan fikázzák az nV-t, de ettől neked miért kell hasonlóan viselkedned? Ennek így nincs sok értelme... Az elmúlt néhány hsz-edben pedig nem a hiányosságokra világítottál rá értelmesen, hanem ott aláztad, ahol érted...:U
De tényleg hagyjuk, mert értelmetlen a ''vita'', mi ebben nem tudunk értelmes döntést hozni...
[Szerkesztve]
Aktív témák
Hirdetés
- Nvidia RTX 4070 Gainward ghost Video Kártya
- Gigabyte Geforce RTX 4080 SUPER 16GB GAMING OC GDDR6 Alza garancia
- MSI GeForce VENTUS 3X RTX 3070 Ti 8GB OC GDDR6X 256bit videokártya
- PNY EPIC-X RGB RTX 5060Ti 16GB / Gigabyte EAGLE OC RTX 5070 12GB videokárty 3 év garancia 27% áfa
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE Pulse OC RX 9060 XT 16GB GDDR6 videokártya 27% áfa 3 év garancia
- Samsung Galaxy A54 5G , 8/128 GB , Kártyafüggetlen
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Crucial T500 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo ThinkCentre M720s SFF / M920T tower -Számla, garancia, WIN11
- LG 27GS95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1000 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest