- Redmi Note 10 Pro - majdnem minden stimmel
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Telekom mobilszolgáltatások
- Huawei Watch GT 3 Pro - korlátolt szépség
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- 8300 mAh, maradhat?
Aktív témák
-
Gábor vitéz
tag
válasz
Gábor vitéz #157 üzenetére
Nah! Megint megy a Doom! Leszedtem a 4.8-as catalystot (ati uninstallerrel), meg a Doom-ot is (utána registriből is kipucoltam mindent amit talált ''doom'' szóra), ezután feltettem a dx9c-t (eddig b volt), ezután pedig felment a legújabb (4.8 alapú) Omega. Doom vissza. Megy!
Most direkt más könyvtárba telepítettem mint ahol az előző volt. Lehet hogy ez, lehet hogy fenti dolgok közül vmelyik, vagy azok összessége hozta meg az eredményt. Lényeg hogy most megy. Bár még most sem tudom hogy eddig miért nem ment...
Amíg végig nem toltam, asszem nem cserélek videokártya drivert.. :) -
Mazka05
őstag
Van már teljes verzióju Catalyst 4.9?
-
Gábor vitéz
tag
Amikor kiírja a hibaüzenetet, jelzi a file-verziót is. És az pontosan megegyezik azzal amit a system32 könyvtárba másoltam. Szerintem itt nem az atioglxx.dll lesz a hunyó, hanem vmi más..
Lehet hogy igazad van és nem rendszerhiba. Viszont elképzelhető hogy olyasmi hiba van amivel az egyszerűbb OpenGl-t használó progik még elfutnak, viszont ahol már komolyabban meg vannak dolgoztatva a shaderek, ott már kiakad. ..bár ezt én is nehezen hiszem.
Drivereket már többször újratelepítettem, doomot kétszer, meg a directx-et is egyszer. Toljam fel újra az SP1-et?... ehh baromság: van huszonegynehány frissítés ami már azután került fel, így minden összekutyulódna..
Lehet felteszem az intel chipset-drivert újra. Hátha... (bár sokat nem várok tőle)
De előbb kipróbálom amit mondtál, hogy beteszem a Doom könyvtárába a dll filet. -
khalox
őstag
válasz
Gábor vitéz #153 üzenetére
Még annyi, hogy lehet inkább úgy kellene megpróbálni, ha a Doom3 könyvtárba másolod a másik atioglxx.dll-t, nem pedig a régit írod felül a system32 könyvtárban (márcsak azért is, mert a dllcache-ből lehet visszateszi a régit és akkor olyan, mintha semmit sem csináltál volna...)
Én nem gondolnám, hogy ez rendszerhiba. Akkor meg kellene feküdnie másnak is. Nehezen tudok elképzelni olyan sérülést, ami csak kizárólag a Doom3 csőrét böki...
... de hátha majd valaki más mond valami okosabbat ?
[Szerkesztve] -
Gábor vitéz
tag
válasz
Gábor vitéz #154 üzenetére
.. De ha valami rendszerfile sérült volna, akkor azt a windowsnak fel kéne ismerni, és legalább vmi hibaüzenet keretében számot adni róla.
-
Gábor vitéz
tag
válasz
Gábor vitéz #153 üzenetére
Szerintem a windowsomban sérült vmi. Csak az a fura hogy más programot miért nem akaszt ki?..
-
khalox
őstag
válasz
Gábor vitéz #150 üzenetére
Szóval feltelepíted a legújabb Omega drivert, felmegy és örülsz.
Aztán ha ez megvan, akkor veszed a catalyst 4.9b-t és úgy teszel, mintha fel akarnád telepíteni (azaz elindítod), erre kicsomagolja magát az általad adott helyre. Ennél a pontnál lövöd le a telepítőt. (Ha nem csak 1 nagy darab exe-d van, hanem már kicsomagolva, akkor ezt nem kell).
Kérsz egy parancssort, belemászol a 4.9b könyvtárába, és bepötyögöd:
expand atioglxx.dl_ atioglxx.dll
Erre kicsomagolja (valami 117%-os növekedést jelez).
Az eredeti .dll-t a windows/system32-ben átnevezed (mondjuk .old-ra), ezt az újat meg belerakod a helyére.
(A sima átnevezést (Drizzt) feljebb/lejjebb nem értem, hogy mi. :F az nem működhet normális esetben.)
[Szerkesztve] -
Drizzt
nagyúr
válasz
Gábor vitéz #150 üzenetére
Simán nevezd át dll kiterjesztésűre!
-
Gábor vitéz
tag
Ahamm... Akkor most egy láma kérdés: hogy kell kicsomagolni? (vmi parancssori kapcsolóval kell futtatni a setupot?) Mert abban könyvtárban amit automatikusan létrehoz magának telepítés előtt, csak atioglxx.dl_ formában létezik a file, ami méretben az atioglxx.dll-nek kb a fele: tehát tömörített. Vagy van valami módszer arra hogy ezt az egy file-t külön kitömörítsem? (mint pl a windows cabinet file-oknál)
-
khalox
őstag
válasz
Gábor vitéz #147 üzenetére
Figyi... ez a probléma másnál is előjött... az volt a megoldás, hogy a régi driverből kicsomagolták külön a szóbanforgó atioglxx.dll-t és belerakták a Doom3 könyvtárába és akkor azt használta. - Ha jól értelmeztem...
[Szerkesztve] -
Gábor vitéz
tag
válasz
Gábor vitéz #145 üzenetére
Doom: helyzet ugyanaz.
Nem barmolom össze a rendszert egy játék miatt. (Mert lehet h most mégis menne a visszállítás, mert mintha legutóbb mégsem kapcsoltam volna ki... viszont azok a programok amik rendszervisszaállítási pont létrehozása után lettek telepítve, nem fognak futni rendesen) -
Gábor vitéz
tag
válasz
Gábor vitéz #145 üzenetére
Kikapcsolom mindig.
-
delta9
senior tag
válasz
Gábor vitéz #143 üzenetére
esetleg rendszervisszaállítási pont?
-
Gábor vitéz
tag
Az is megvolt. Arra gyanakszom most már hogy valami windows rendszerfile sérült amikor töltés közben lelőttem. De más programok (OpenGL és D3D is) meg futnak ugyanúgy. Magas ez nekem. Most megpróbálom amit feljebb ajánlottak, hogy törlöm a temp könyvtárat, meg felteszem a végleges 4.8-as drivert.
-
Foobar
tag
válasz
Gábor vitéz #140 üzenetére
És a driver Cleaner? Én azzal le szoktam mindent pucolni, és így eddig nem volt gondom.
-
n3ur0
csendes tag
Én felraktam az uj omega 4.7 es drivert de akkor pl nem indult el a CS.Kidobott winfosba mindig. Igy visszaraktam a 4.7 est, pedig kivancsi lennek ra mit tudhat az Omega, mivel meg sosem hasznaltam azt :( . Valaki tobbet tud mondani az Omegáról? Mi a más? Vagy érdemes eggyáltalán ezt az uj 4.9ß t megnézni?
[Szerkesztve] -
khalox
őstag
válasz
Gábor vitéz #132 üzenetére
Érdekes probléma... én a temp könyvtárat törölném le indulásképp, hátha hagyott valami szemetet és azt hiszi, hogy érvényes még. (Hogy az hol van, az a te rendszeredtől függ: c:\windows\temp vagy ahova tette a ''rendszergizda'').
-
Gábor vitéz
tag
Mennyi értelmes és használható információt írtok... :U
-
delta9
senior tag
válasz
Gábor vitéz #95 üzenetére
sztem, ha hozzátesznek még valamit a 4.9-hez, az 4.10 lesz, mert ha jól tévedek, akkor az ati úgy számozza a drivereit, hogy az első szám (tehát itt a 4-es) a 2004-et jelenti a második pedig a hónapot, amikor hivatalosan kijön (így a 4.9-es hivatalosan elvileg szeptemberben fog kijönni). 5.0-ás pedig akkor nem lesz, csk 5.1-es (2005. januári). ha jól tudom...
-
Gábor vitéz
tag
Úgy tűnik nem fut többé a Doom3 a gépemen...
Lelőttem indulás közben, mert még valamit be akartam állítani, de amikor újraindítottam, azzal a hibaüzenettel fagyott le, hogy szerinte hiba van az atioglxx.dll fileban. De minden más OGL progi (Q3, CS) fut rendesen. Doom újratelepít. Helyzet változatlan. Driver (4.9b) újratelepít. Helyzet változatlan. Directx újratelepít. Helyzet változatlan. Driver ati uninstallerral lepucol, újratelepít. Helyzet megintcsak változatlan. :( Tegyem vissza a 4.7 Omegát? Vagy vmi windows file sérülhetett? Egy Doom3 miat nem fogom a vinfost újratelepíteni! Ehh! :(((
[Szerkesztve] -
Drizzt
nagyúr
válasz
Gábor vitéz #127 üzenetére
A refreshforce a legjobb megoldás frissítési problémákra...
-
Tifusz
tag
válasz
Jim Tonic #118 üzenetére
Tonic!
off:
Nem X800XT védelmében írom, mert fogalmam sincs kicsoda, de a nick neved alapján te sem vagy túlságosan komolyan vehető a szabadidő topic kivételével... :)
Persze ettől szakmailag nagyon penge lehetsz, de rád sem vet jó fényt, ha ilyenekkel érvelsz, remélem azért ezt belátod... :) -
Gábor vitéz
tag
válasz
Gábor vitéz #126 üzenetére
Hmm.. ha rátelepítem a mostani Omegára, az nem túl okos lépés, ugye?.. :U
Nem szoktam ilyen barmolást csinálni, csak most végre ezzel az omega driverrel nem 60Hz-en mennek a játékok! (TFT-t használok, vsync mellett, 75Hz-en, és valamiért az előző Catalyst-tal minden játék 60Fps-sel ment max. Érdekes módon kikapcsolt v-sync mellett is! Sajna a TFT-knél nem engedi a driver hogy kikapcsoljam DDC infot. :( ) -
Drizzt
nagyúr
Na, ti néztetek valami korábbi opengl-es csudát, hogy az is gyorsult-e?
-
Drizzt
nagyúr
Az Nwn-t is megnéztem! Most kb.: úgy megy 1024*768*4 nice aa-val, mint eddig aa nélkül...
-
Drizzt
nagyúr
Az a jó hírem, hogy nálam a Kotor is gyorsabb lett, szóval valamit tényleg dolgoznak a fiúk... De bennem az a kérdés merül fel óhatatlanul: Miért nem tették meg eddig???
-
Scooby
aktív tag
Valki irja máér meg hogy honan lehet leszedni az ATITOOL-t
-
L_ajos
őstag
-
-=V3rthil=-
őstag
Be szoktam szólni bárkinek is? Azzal nincs gond, ha véleményt nyilvánítasz, azzal van, ha flame-et kezdesz. Semmi értelmeset nem mondtál, nem támasztottad alá, hogy nem jó az nV új generációja. Ezért hát nagyon úgy tűnik, hogy ATI-fan vagy, aki csak fikázni tud. Ha tévedek, akkor bocs, az előző hsz-emet vedd semmisnek. Amúgy pedig kicsit visszafogottabb hangnemben tartom...
-
X800XT
csendes tag
válasz
-=V3rthil=- #110 üzenetére
És neked?!
Vagy a cimbijeid beszólhatnak bármit?! De aki nem rég óta van itt, az nem nyílváníthatja ki nyíltan a véleményét??!! Látszik.... -
-=V3rthil=-
őstag
Erre én is emléxem, mármint a forradalmi újításokra! Lehet, hogy az 5.0-tól lesznek benne? A 4.9 nekem látszólag nem hozott javulást, de lehet, hogy megint kipróbálom...
-
Danecay
addikt
Még az az érdekes, hogy sokan javulást, teljesítménynövekedést vettek észre a FarCry alatt is. Ambivalens érzéseum vannak ezzel a dologgal kapcsolatban, ugyan is, ha az ATI a driver OpenGL részén próbált javítani, akkor a FarCry alatt aligha vehettek észre teljesítménynövekedést, mert legjobb tudomásom szerint Direct3D-t használ, viszont ezzel ellntétben nem hiszem, hogy az ATI a 4.9-es driverét kimondottan egy játék kedvéért fejleszti/fejlesztette , nevezetesen a DOOM 3 miatt, szerintem, más téren is végeztek optimizációkat, hobajavításokat. Ja és valamikor május környékén olvastam valahol, hogy 1-2 hónapon belül az ATI olyan újításokat, megoldásokat fog véghezvinni drivereiben, hogy biztosak benne, hogy kis időn belül a konkurens gyártok drivereiben is fellelhetők lesznek.
Valaki más is tapasztal teljesítménynövekedést a FarCry alatt a 4.9 Beta-t használva? -
uzsz
senior tag
Én semmi változást nem vettem észre az új catalyst-al. (ugyanúgy szaggat a doom)
-
Junkie
aktív tag
Hát elég béta a cucc nálam doom 3 timedemo 4.7-es omegával ultra high-ban szűrők nélkül 36.6fps 4.9 bétával ugyanilyen beállitásokkal 36fps tehát minuszba befolyásolta:(
-
scart
tag
Doom3-ban nincs trueform , ugyanis ATI talalmany, es a doom3 NV logos game.
Ezen kivul nem mai talalmany, mar az r200-ban is volt, es alig terjed el, talan 1-2 game van ami hasznalja kulon patch utan, Deus Ex ilyen game pl., egy kesobbi patch-el volt trueform ATI kartyakon valamikor meg 2000-ben, egyebkent erdekes adalag.
Egyebkent egy erdekesseg meg, hogy Deus Ex, Voodoo kartyakra volt optimalizalva anno mikor megjenelt, talan ezert se tamogatta a konkurens ceg technikait eleinte :)
Ezen felul meg volt 1-2 jatek amik patch utan hasznaltak a trueform-t, de nem nagyon ragadt meg az ez a technika sajnos, pedig nem hulyeseg.
[Szerkesztve] -
Pyriel
tag
10-15%-al lassabb vagyok a 4.9b-től. :(
[Szerkesztve] -
Wildmage
senior tag
Most akkor megéri ez a truform bekapcs?
-
Gábor vitéz
tag
válasz
SylverBullet #90 üzenetére
beta = működő, de még nem végleges verzió, nincs teljeskörűen letesztelve, ezért nem garantált, hogy minden körülmények között megfelelően működik. Elvileg egy bizonyos verzó beta-ja mindent tartalmaz, amit a végleges. (mert ha még tesznek bele valamit az már egy másik verzió lesz. (pl. 4.9-es beta változathoz hozzádnak egy plusz funkciót akkor az már nem 4.9-es hanem 5.0 vagy 4.91 vagy bármi egyéb lesz, de nem 4.9)
Tehát a 4.9 beta és a 4.9 végleges verzió is ugyanazt tudja. -
Pyriel
tag
Hoppá. Ez linuxos. Bocs a téves infoért!
-
Pyriel
tag
Na már van van patch is hozzá. Úgyhogy lassan a testtel fiuk. :)
-
SylverBullet
tag
Az mit jelent ha a driver beta verzio???
Mi nincs benne ami egy véglegesben megvan? -
L_ajos
őstag
válasz
Gábor vitéz #88 üzenetére
Akkor még ez sem tökéletes:)
-
Gábor vitéz
tag
válasz
Cathfaern #86 üzenetére
Nem pixelesek nem lesznek, hanem a poligonszám növelése miatt az amúgy szögletes dolgok lekerekített, sima felszínűek lesznek.
Hátulütője a dolognak, hogy ha a játékprogi nincs felkészítve a Truform-ra akkor válogatás nélkül minden lekerekített lesz benne. Pl.: nálam a Serios Sam 2-ben a híd pallói duzzadt hurkáknak néztek ki. -
divot
veterán
Bekapcsoltam driverban a 4*AF-t, valamint a Truform-t, és 37.1-ről, 40.7-re nőtt a timedemo eredmény :F
-
Padre
tag
Nálam a 1024*768-ban no FSAA és no AA melett high detail-on:
4.7-es Omega: 41,5FPS
4.9-es beta Catalyst: 45,8FPS
Ez nagyjából +10%..... :DD -
Tyütyü
csendes tag
4.8 beta:
1024x768 high, nincs FSAA : 76 fps
1024x768 high, 4xFSAA : 53 fps
1600x1200 high, nincs FSAA : 50f ps
1600x1200 high, 4x FSAA : 29,3 fps
1152x864 high, 2x FSAA : 62 fps (ezt a felbontást használom)
4.9 beta:
1024x768 high, nincs FSAA : 77 fps
1024x768 high, 4xFSAA : 60,5 fps
1600x1200 high, nincs FSAA : 51,5 fps
1600x1200 high, 4x FSAA : 33,4 fps
1152x864 high, 2x FSAA : 66 fps
CPU 3.7 P4, 1GB TwiMOS 500 RAM, ASUS P4C800 Deluxe MB, Sapphire X800 Pro VIVO (16/510/550)
A [H]ardOCP-os tesztetben használt ATI driver verziója 8.05 volt, a 4.8 beta catalyst 8.03-as verzióju drivert tartalmaz és a 4.9 beta mit ad isten 8.05-öt. Ha összehasonlítjuk az eredményeket akkor kiderül, hogy bizony a [H]ardOCP is a 4.9 betaval tesztelt.
[Szerkesztve]
[Szerkesztve]
[Szerkesztve] -
divot
veterán
Na itt van nektek némi konkrétum, igaz, csak 9800PRO-val.
Timedemo:
4.8-as driver - 36.8 fps
4.9-es driver - 37.1 fps
Szenzációs, majdnem 1%-os növekedés. :D -
divot
veterán
Valaki fölpakolta már, vagy csak a szócséplés megy ezerrel :F
-
Gorneck
legenda
válasz
duracell89 #11 üzenetére
Nekem tovább gyorsult a kártyám!:)
-
MarKoo
addikt
válasz
-=V3rthil=- #47 üzenetére
Jah értem, akkor már kérdezem is őt. :U
-
L_ajos
őstag
válasz
-=V3rthil=- #44 üzenetére
Ne is tedd azt! Másnem minden a képminőség romlására megy:(
-
faster
nagyúr
válasz
-=V3rthil=- #41 üzenetére
#39-et olvastad? Mert abból elég egyértelmű, hogy 9800-on mennyit gyorsít.
-
L_ajos
őstag
válasz
-=V3rthil=- #41 üzenetére
Mondtam hogy nem lesz semmi változás...
Az Ati egy kicsit most kapkod:(( -
-=V3rthil=-
őstag
Tizedre ugyanannyit nyom, mint a 4.8, szal megy vissza. De előbb megnézem, hogy a 4.7 omega mennyit csinál:)
-
fLeSs
nagyúr
http://www.rage3d.com/board/showthread.php?t=33773350#post1333060935
The Catalyst 4.9 beta drivers are a sneak peak into future drivers that ATI is continuously working on. They were released mainly for the OpenGL component update, targeting improved Doom3 performance. Having said that, newer generations of hardware will get the most benefit from this driver (X800* series). While I haven't done specific benchmarks, X800 users can see performance increase of 5~30%, depending on the level and the system/hardware type. Regretfully, older hardware, such as 9700's and even 9800's will not get as much benefit. And if paired with a slower system (or with less memory) might see +/- performance improvements.
We are working very hard to get future drivers out that will add quite a bit to the performance of these.
Remember that these are Beta drivers, and so are unsupported. If you want stability and good speed, please stick with the release drivers. Cat 4.8 has not been skipped, and should arrive soon. -
faster
nagyúr
válasz
Alvin_ti4200 #37 üzenetére
Én általában nem szoktam ugrani helyesírási dolgokra, csak a ''muszáj'', meg az ''egyelőre'' az, ami nagyon bánt, főleg egy régi motorostól furcsa., de álmosan én is alapvető dolgokat rontok el (pl. nekimegyek az ajtónak,... :D).
[Szerkesztve] -
L_ajos
őstag
válasz
-=V3rthil=- #35 üzenetére
Hajrá!:D
-
-=V3rthil=-
őstag
Remélem, hogy tényleg csak kacsa:) Mondjuk nem dőlök kardomba, ha nem lesz jobb, mert így is elég jól fut, csak mégis. Mindig örül az ember a javulásnak:))
Na jó, asszem rászánom magam, és teszek egy próbát...:)) Csak nehogy winreinstall legyen a vége, azt most nagyon nem szeretném...
[Szerkesztve] -
L_ajos
őstag
válasz
-=V3rthil=- #33 üzenetére
Már nem tom pontosan...deh kacsa szagú volt már tegnap is (nekem)....nem emléxem az oldal címére:O
-
L_ajos
őstag
válasz
-=V3rthil=- #29 üzenetére
Tegnap unalmamban találtam valamelyik fórumon......
-
faster
nagyúr
válasz
Alvin_ti4200 #30 üzenetére
Muszáj
-
jojo1
tag
AKKOR EZ AZ EGÉSZ HÜLYESÉG MERT MIÉRT PONT A RADEON 9800assal KIVÉTELEZNI AZ ATI???
[Szerkesztve] -
L_ajos
őstag
válasz
-=V3rthil=- #23 üzenetére
+ba
A 9800as szériára ez elvileg nem vonatkozik...ott 0 :( -
-=V3rthil=-
őstag
Az nem sok... És pluszban vagy mínuszban?:C 9800-aknál is csak ennyi vajon?
-
L_ajos
őstag
válasz
-=V3rthil=- #20 üzenetére
Igen! 2-3fps-t jelentett a doom3ban:(
-
Pyriel
tag
Nem tudom, ez a driverözön, nem megy e a minőség rovására!?
-
L_ajos
őstag
válasz
-=V3rthil=- #17 üzenetére
Nem is lehet! :) És mióta ennyire kiéleződött a harc a két gyártó között azóta nem is érdemes erről vitatkozni mert mindenkinek más a véleménye és mindig csak értelmetlen vita kerekedik ki belőle:(
Szerintem itt hagyjuk abba az offolást és térjünk vissza a driver-re:) -
Donnie
őstag
válasz
-=V3rthil=- #17 üzenetére
Szerintem is sokan fikázzák az nV-t
Nekem ebből lett elegem, de mondom: befejeztem. Nem érdekel a továbbiakban a dolog. -
-=V3rthil=-
őstag
Szerintem is sokan fikázzák az nV-t, de ettől neked miért kell hasonlóan viselkedned? Ennek így nincs sok értelme... Az elmúlt néhány hsz-edben pedig nem a hiányosságokra világítottál rá értelmesen, hanem ott aláztad, ahol érted...:U
De tényleg hagyjuk, mert értelmetlen a ''vita'', mi ebben nem tudunk értelmes döntést hozni...
[Szerkesztve] -
Donnie
őstag
válasz
-=V3rthil=- #12 üzenetére
Szerintem meg ''kicsit'' túlajnározzák az Ati kártyákat. És igenis sokan fikázzák az Nvidi-át mg most is... Pedig bizonyított az Nv az új szériával! De ebbe tényleg ne menjünk bele, mert ha ez a két cég nem jelentene konkurenciát egymásnak, akkor lehet, hogy nem itt tartanánk... Az pedig, hogy ha hiányosságokra (tényekre) világít rá valaki az már nem tetszik:( Én befejeztem. Nem vitázok senkivel ezzel kapcsolatosan. (Persze addig, amíg nem jelenik meg valaki az Nv topicban fikázás céljából).
-
Travelos
őstag
Ha a driverben beállítom, hogy 4X FSAA, de a FarCry-ban azt mondom, hogy 2x, akkor melyik lesz? Melyik az erősebb?
-
Donnie
őstag
Ami késik nem múlik... Kár, hogy most kellett rádöbbennie az Ati-nak, hogy OpenGL alatt a teljesítmény a béka se**e alatt van. Merőben új opengl driver-t azonban nem lehet 2-3 nap alatt írni. (ezt ők is mondták, hogy 2-3 hónap kell nekik.) LOL
-
scart
tag
''The Catalyst 4.9 beta drivers are a sneak peak into future drivers that ATI is continuously working on. They were released mainly for the OpenGL component update, targeting improved Doom3 performance. Having said that, newer generations of hardware will get the most benefit from this driver (X800* series). While I haven't done specific benchmarks, X800 users can see performance increase of 5~30%, depending on the level and the system/hardware type. Regretfully, older hardware, such as 9700's and even 9800's will not get as much benefit. And if paired with a slower system (or with less memory) might see +/- performance improvements.
We are working very hard to get future drivers out that will add quite a bit to the performance of these.
Remember that these are Beta drivers, and so are unsupported. If you want stability and good speed, please stick with the release drivers. Cat 4.8 has not been skipped, and should arrive soon.''
X800-on lesznek szembetuno valtozasok, regebbi kartyakon minimalis lesz a javulas egyenlore.
Epp ma gondoltam ra, vajon atugorjak e a 4.8-at, de ugynezki jon hamarosan, par nap es itt a szokasos whql driver ideje :)
[Szerkesztve] -
scart
tag
válasz
duracell89 #2 üzenetére
Csak ovatosan, ez meg a szokasosnal is betabb driver, bar kivetelesen az ATI oldalaro tolheto, es nem kiszovargott valahova :)
-
scart
tag
Egy ujabb beta verzioju driver, ezuttal a doom3-hoz ajanlva, egyenesen az ATI oldalarol tolheto:
[L]http://www.ati.com/support/infobase/4547.html[/L]
Aktív témák
Hirdetés
- HATALMAS AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40AC Thunderbolt 3 docking station
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Így lesz a Logitech MX Keys magyar billentyűzetes
- LG 45GR95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest