- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Mobil flották
- Milyen okostelefont vegyek?
- Ideiglenesen leállította az Xperia 1 VII értékesítését Japánban a Sony
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- iPhone topik
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
Aktív témák
-
khalox
őstag
válasz
Gábor vitéz #153 üzenetére
Még annyi, hogy lehet inkább úgy kellene megpróbálni, ha a Doom3 könyvtárba másolod a másik atioglxx.dll-t, nem pedig a régit írod felül a system32 könyvtárban (márcsak azért is, mert a dllcache-ből lehet visszateszi a régit és akkor olyan, mintha semmit sem csináltál volna...)
Én nem gondolnám, hogy ez rendszerhiba. Akkor meg kellene feküdnie másnak is. Nehezen tudok elképzelni olyan sérülést, ami csak kizárólag a Doom3 csőrét böki...
... de hátha majd valaki más mond valami okosabbat ?
[Szerkesztve] -
khalox
őstag
válasz
Gábor vitéz #150 üzenetére
Szóval feltelepíted a legújabb Omega drivert, felmegy és örülsz.
Aztán ha ez megvan, akkor veszed a catalyst 4.9b-t és úgy teszel, mintha fel akarnád telepíteni (azaz elindítod), erre kicsomagolja magát az általad adott helyre. Ennél a pontnál lövöd le a telepítőt. (Ha nem csak 1 nagy darab exe-d van, hanem már kicsomagolva, akkor ezt nem kell).
Kérsz egy parancssort, belemászol a 4.9b könyvtárába, és bepötyögöd:
expand atioglxx.dl_ atioglxx.dll
Erre kicsomagolja (valami 117%-os növekedést jelez).
Az eredeti .dll-t a windows/system32-ben átnevezed (mondjuk .old-ra), ezt az újat meg belerakod a helyére.
(A sima átnevezést (Drizzt) feljebb/lejjebb nem értem, hogy mi. :F az nem működhet normális esetben.)
[Szerkesztve] -
khalox
őstag
válasz
Gábor vitéz #147 üzenetére
Figyi... ez a probléma másnál is előjött... az volt a megoldás, hogy a régi driverből kicsomagolták külön a szóbanforgó atioglxx.dll-t és belerakták a Doom3 könyvtárába és akkor azt használta. - Ha jól értelmeztem...
[Szerkesztve] -
khalox
őstag
válasz
Gábor vitéz #132 üzenetére
Érdekes probléma... én a temp könyvtárat törölném le indulásképp, hátha hagyott valami szemetet és azt hiszi, hogy érvényes még. (Hogy az hol van, az a te rendszeredtől függ: c:\windows\temp vagy ahova tette a ''rendszergizda'').
Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Apple MacBook
- Alakul a SpaceX Starlink európai ellenfele
- bitpork: MOD Júni 28- Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen légkondit a lakásba?
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- További aktív témák...
- ROG Astral GeForce RTX 5080 16GB GDDR7 OC Edition - 32 HÓNAP IPON GARANCIA
- MSI GeForce VENTUS 3X RTX 3070 Ti 8GB OC GDDR6X 256bit videokártya
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE NITRO+ RX 7900 XTX 24GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- XFX Swift Radeon RX 9070 OC Triple Fan Gaming Edition
- Eladó Powercolor 5700XT Red Devil Dobozában
- Több Lenovo Thinkpad x1 carbon gen 4 / 5 / 6 / 7 X1 Yoga gen3 6-9. gen i7, i5 procik
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Eladó ÚJ Intel Core i3 10105F bontatlan dobozos processzor 3 év garancia 27% áfa
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G7 - i7-10GEN I 16GB I 512GB SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest