- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Telekom mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- VoLTE/VoWiFi
- Google Pixel topik
- A HMD visszalép az USA piacáról
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
Aktív témák
-
Gábor vitéz
tag
válasz
Gábor vitéz #157 üzenetére
Nah! Megint megy a Doom! Leszedtem a 4.8-as catalystot (ati uninstallerrel), meg a Doom-ot is (utána registriből is kipucoltam mindent amit talált ''doom'' szóra), ezután feltettem a dx9c-t (eddig b volt), ezután pedig felment a legújabb (4.8 alapú) Omega. Doom vissza. Megy!
Most direkt más könyvtárba telepítettem mint ahol az előző volt. Lehet hogy ez, lehet hogy fenti dolgok közül vmelyik, vagy azok összessége hozta meg az eredményt. Lényeg hogy most megy. Bár még most sem tudom hogy eddig miért nem ment...
Amíg végig nem toltam, asszem nem cserélek videokártya drivert.. :) -
khalox
őstag
válasz
Gábor vitéz #153 üzenetére
Még annyi, hogy lehet inkább úgy kellene megpróbálni, ha a Doom3 könyvtárba másolod a másik atioglxx.dll-t, nem pedig a régit írod felül a system32 könyvtárban (márcsak azért is, mert a dllcache-ből lehet visszateszi a régit és akkor olyan, mintha semmit sem csináltál volna...)
Én nem gondolnám, hogy ez rendszerhiba. Akkor meg kellene feküdnie másnak is. Nehezen tudok elképzelni olyan sérülést, ami csak kizárólag a Doom3 csőrét böki...
... de hátha majd valaki más mond valami okosabbat ?
[Szerkesztve] -
Gábor vitéz
tag
válasz
Gábor vitéz #154 üzenetére
.. De ha valami rendszerfile sérült volna, akkor azt a windowsnak fel kéne ismerni, és legalább vmi hibaüzenet keretében számot adni róla.
-
Gábor vitéz
tag
válasz
Gábor vitéz #153 üzenetére
Szerintem a windowsomban sérült vmi. Csak az a fura hogy más programot miért nem akaszt ki?..
-
khalox
őstag
válasz
Gábor vitéz #150 üzenetére
Szóval feltelepíted a legújabb Omega drivert, felmegy és örülsz.
Aztán ha ez megvan, akkor veszed a catalyst 4.9b-t és úgy teszel, mintha fel akarnád telepíteni (azaz elindítod), erre kicsomagolja magát az általad adott helyre. Ennél a pontnál lövöd le a telepítőt. (Ha nem csak 1 nagy darab exe-d van, hanem már kicsomagolva, akkor ezt nem kell).
Kérsz egy parancssort, belemászol a 4.9b könyvtárába, és bepötyögöd:
expand atioglxx.dl_ atioglxx.dll
Erre kicsomagolja (valami 117%-os növekedést jelez).
Az eredeti .dll-t a windows/system32-ben átnevezed (mondjuk .old-ra), ezt az újat meg belerakod a helyére.
(A sima átnevezést (Drizzt) feljebb/lejjebb nem értem, hogy mi. :F az nem működhet normális esetben.)
[Szerkesztve] -
Drizzt
nagyúr
válasz
Gábor vitéz #150 üzenetére
Simán nevezd át dll kiterjesztésűre!
-
khalox
őstag
válasz
Gábor vitéz #147 üzenetére
Figyi... ez a probléma másnál is előjött... az volt a megoldás, hogy a régi driverből kicsomagolták külön a szóbanforgó atioglxx.dll-t és belerakták a Doom3 könyvtárába és akkor azt használta. - Ha jól értelmeztem...
[Szerkesztve] -
Gábor vitéz
tag
válasz
Gábor vitéz #145 üzenetére
Doom: helyzet ugyanaz.
Nem barmolom össze a rendszert egy játék miatt. (Mert lehet h most mégis menne a visszállítás, mert mintha legutóbb mégsem kapcsoltam volna ki... viszont azok a programok amik rendszervisszaállítási pont létrehozása után lettek telepítve, nem fognak futni rendesen) -
Gábor vitéz
tag
válasz
Gábor vitéz #145 üzenetére
Kikapcsolom mindig.
-
delta9
senior tag
válasz
Gábor vitéz #143 üzenetére
esetleg rendszervisszaállítási pont?
-
Foobar
tag
válasz
Gábor vitéz #140 üzenetére
És a driver Cleaner? Én azzal le szoktam mindent pucolni, és így eddig nem volt gondom.
-
khalox
őstag
válasz
Gábor vitéz #132 üzenetére
Érdekes probléma... én a temp könyvtárat törölném le indulásképp, hátha hagyott valami szemetet és azt hiszi, hogy érvényes még. (Hogy az hol van, az a te rendszeredtől függ: c:\windows\temp vagy ahova tette a ''rendszergizda'').
-
delta9
senior tag
válasz
Gábor vitéz #95 üzenetére
sztem, ha hozzátesznek még valamit a 4.9-hez, az 4.10 lesz, mert ha jól tévedek, akkor az ati úgy számozza a drivereit, hogy az első szám (tehát itt a 4-es) a 2004-et jelenti a második pedig a hónapot, amikor hivatalosan kijön (így a 4.9-es hivatalosan elvileg szeptemberben fog kijönni). 5.0-ás pedig akkor nem lesz, csk 5.1-es (2005. januári). ha jól tudom...
-
Drizzt
nagyúr
válasz
Gábor vitéz #127 üzenetére
A refreshforce a legjobb megoldás frissítési problémákra...
-
Gábor vitéz
tag
válasz
Gábor vitéz #126 üzenetére
Hmm.. ha rátelepítem a mostani Omegára, az nem túl okos lépés, ugye?.. :U
Nem szoktam ilyen barmolást csinálni, csak most végre ezzel az omega driverrel nem 60Hz-en mennek a játékok! (TFT-t használok, vsync mellett, 75Hz-en, és valamiért az előző Catalyst-tal minden játék 60Fps-sel ment max. Érdekes módon kikapcsolt v-sync mellett is! Sajna a TFT-knél nem engedi a driver hogy kikapcsoljam DDC infot. :( ) -
L_ajos
őstag
válasz
Gábor vitéz #88 üzenetére
Akkor még ez sem tökéletes:)
Aktív témák
Hirdetés
- Milyen légkondit a lakásba?
- Apple MacBook
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Szólánc.
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- A partnerektől függ, hogy lesz-e Arc csúcs-VGA az aktuális generációban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- VR topik
- További aktív témák...
- Apple Macbook Pro 13 2020 - M1 - 8GB/256GB SSD - Touch Bar - 102 Ciklus - 99% Akku - Ezüst - MAGYAR
- Új Samsung Galaxy A36 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Corsair MP700 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Lenovo IS8XM LGA 1150 DDR3 alaplap garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest