- LG V30 - vezércsel
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Magisk
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Huawei Watch 5 - okosóra érintőlegesen
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- One mobilszolgáltatások
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
Új hozzászólás Aktív témák
-
oceanearth
őstag
minnél kisebb az 1/ utáni szám annál nagyobb CCD mérete. pl. fuji s7000-ben 1/1,7''-os CCD van az s100ban meg 1/3,5''
''mi számit normális F értéknek?''
ez kó kéréds kinek mi. szerintem normális F érték az F2,8 és min. F8.0 között állítható nagylátóban telében pedig olyan F3,5 és F8.0. de ez magánvélemény. -
oceanearth
őstag
előszöris a CCD méretét kell nézni, azt, hogy milyen nagy. aztán, hogy adott CCD méretre mennyi piuxelt zsúfolnak rá. pl. canon a510/a520nál a CCD mérete meggeyezik csak az a520ra több pixel van rázsófolva így nem lesz sokkal szebb a kép csak egy picit. ezután a 2. fontos dolog az objektív és ennek felépítése. a jó objektívnek tér kell és a jó obi az nagy is. tehát általában ami az ultrakompaktokban van az nem olyan jó. mivel általában nagyon rossz a fényátersztő képességük ez az F érték. továbbá elég sok a CA a képeikben. ha gépet aakrsz venni akkor meg kell nézned az adatlapját és onnan tudod eldönteni, hogy jó-e neked.
-
oceanearth
őstag
szerintem sx100, bár ezt neked kell eldönteni. előbb is le lettem baszva, hogy miért technikai szemmel nézem a gépeket, ezért nem írom le miért azt váalsztanám
mod: megnéztem az sx100 adatlapját és nem hittem el tényleg tudnak rossazbb obit csinálni, akkor fz50, bár én inkább a canont ajánlanám, de ha ennyire a casiot szeretnéd akkor megveheted azt is
[Szerkesztve] -
oceanearth
őstag
natehát, mivel kicsit lejjebb adtad az igényeid ajánlok más típust is. 60ezer forint a canon a 520, a casio exlim s100as, panasonic dmc-ls1, canon digital ixus 30, nikon coolpix 5600.
árak: www.edigtal.hu
te is eldöntheted, neked melyik kell: Bővebben: link
mod: link javítva
[Szerkesztve] -
oceanearth
őstag
szerintem nem rontottam el az örömét, mert ő is tudja, hogy ez egy ultrakompkat gép és nem vár tőle sokat, a másik meg, hogy úgysem hiszi el amit mondok, mert nem fogja érzékelni azokat a dolgokat amiket leírtam, nem fogja észrevenni a beégett eget az alulexponált a képeket a sötét hátteret.
-
oceanearth
őstag
nem észt osztok, csak elmondom a véleményem a túristacsattogtatókról, amik szerintem telejsen fölö9slegesek, ha nem tetszik ne olvasd el. nem én avgyok egyedül ilyen , hanem pl red is. és az 5ös hszemben nem volt olyan durva a hangenemem, csak reagáltam egy olyan hozzászólásra ami hülyeség megértem ha avlaki ilyet vesz, mert kompakt kell neki, de akkor ne írjon ekkora hülyeségeket ''Szépek a képek, nagy a kijelző, atomerős az akksi, fémből van, nagyon kicsi, és villámgyors. Mi kell még?''. mert ez nem egy meggyőző vélemény. ráadásul ezért az árért inkább veszek ultrakompakt canont, amik sokkal jobbak.
-
oceanearth
őstag
nem. olyan gép nincs ami ultrakompakt tehát kényelmesen elfér a zsebedben, 60ezerve kerülne és ráadásul gyönyörű képeket csinálna. illetve gyönyörű képet midnen szar csinál napsütésben, viszont a kompaktok, ultrakompaktok egy kicsi szürkületnél és telénél már halottak.
ami nem annyira kompakt mégis jó kis gép az az a520, ixusok is vannak ilyen árban, de azokban már tényleg nagyon szar a CCD és az obi, azt nem ajánlom -
oceanearth
őstag
nem nem értem, mivel az s5500 nem olyan kompakt gép, mint egy kis canon vagy egy casio, ami elfér a zsebbe. szvsz nem sokkal nagyobb az s7000, ha meg már viszel egy s5500-az midnenhova akkor ugyanannyiba kerül egy s5500-at vinni. havernak is s5500 van és ugyanolyan tatyója mint nekem szvsz max picit kisebb súlyt visz, dehát üsse kő nem fogok meghalni plusz 150grammtól
-
oceanearth
őstag
szépek a képek, azok valóban szépek, de amit a z55-el csináltak azok annyira nem. nagy a kijelző ez igaz és sokat is fogyaszt, turisták használják az lcd-t. atomerős akksi
D ezt gondold át mégegyszer. fémből van, na és??? nagyon kicsi, igaz. akkor most jövök én! obi fényértéke?? vaku hatótávja?? ára?? ár/érték aránya??
azért nem kell úgy osztani az észt.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S23 Plus 256 GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Honor 200 Smart 256GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- LG 48C3 - 48" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen6 CPU
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest