- iPhone topik
- Merész dizájn és új teleobjektív az iPhone 17 Pro mobilokban
- Két nap múlva itt a Xiaomi 17, van egy pár hivatalos fotó is róla
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Kézbe fogható paradoxon lett az iPhone Air
- Samsung Galaxy S10 és S10+ duplateszt
- Fotók, videók mobillal
- Október 13. a Vivo X300-ak napja
- Telekom mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
rup1u5
nagyúr
válasz
oceanearth #5 üzenetére
Vaze én mindíg kikészülök a stílusodtól.
Pont te vagy az aki megjelenik észt osztani minden digi-kopaktos topikban, ráadásul eléggé fikázós, lenézős hangnemben.
Fogd föl, hogy vannak olyan emberek is akiket nem érdekel a mélységélesség meg a fényerő. Ezek az átlagfelhasználók. Ismerek ilyet is jópárat. És a pici kompakt gépek piaca pont őrájuk épűl, akiknek csak annyi a szempont, hogy pici, könnyű és gyorsan előkap6ó legyen.
Ezt most nem k5ekedésből csak azért mert semmi értelme szerintem itt arcoskodni és egy teljesen más kategóriájú Finepixel példálózni ha az illető elégedett ezzel a kis kütyüjével.
Hozzáteszem megértem az álláspontod. Inkább s7000-et vennék én is. De az már van. -
reddragon
aktív tag
válasz
oceanearth #5 üzenetére
Hát az ár érték arány szerintem is borzalom,de ők tudják.80k-t én nem adnák egy ilyenért az biztos.Ez pont az a kategória,amelyik mindenre jó de semmire sem használható.Én már hozzádobnák egy 20-30-at és egy jobb nagy zoomos gépet vennék,ami bárhol használható is.
Új hozzászólás Aktív témák
- Canon MILC: EOS R és M topik
- Futás, futópályák
- Milyen videókártyát?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Szelek helyett a nosztalgia szárnyán érkezik a SilverStone legújabb miditornya
- iPhone topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Merész dizájn és új teleobjektív az iPhone 17 Pro mobilokban
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen processzort vegyek?
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A16 5G 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- DELL Precision 7540 - Intel Core i9-9980HK, RTX 3000
- Bomba ár! Dell Latitude E7440 - i5-4GEN I 8GB I 500GB I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- HP 14 Elitebook 1040 G9 FHD+ IPS i5-1245U 10mag 16GB 512GB 5G Modem Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest