- Megérkeztek a Xiaomi 15T sorozatának telefonjai Magyarországra
- Fotók, videók mobillal
- Poco X6 Pro - ötös alá
- iPhone topik
- Kijelző került a kamerasávra a Xiaomi 17 Pro és 17 Pro Max hátulján
- Huawei Watch Fit - hajtás, kartárs!
- Apple Watch
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Apple iPhone Air - almacsutka
Új hozzászólás Aktív témák
-
oceanearth
őstag
szerintem nem rontottam el az örömét, mert ő is tudja, hogy ez egy ultrakompkat gép és nem vár tőle sokat, a másik meg, hogy úgysem hiszi el amit mondok, mert nem fogja érzékelni azokat a dolgokat amiket leírtam, nem fogja észrevenni a beégett eget az alulexponált a képeket a sötét hátteret.
-
oceanearth
őstag
nem észt osztok, csak elmondom a véleményem a túristacsattogtatókról, amik szerintem telejsen fölö9slegesek, ha nem tetszik ne olvasd el. nem én avgyok egyedül ilyen , hanem pl red is. és az 5ös hszemben nem volt olyan durva a hangenemem, csak reagáltam egy olyan hozzászólásra ami hülyeség megértem ha avlaki ilyet vesz, mert kompakt kell neki, de akkor ne írjon ekkora hülyeségeket ''Szépek a képek, nagy a kijelző, atomerős az akksi, fémből van, nagyon kicsi, és villámgyors. Mi kell még?''. mert ez nem egy meggyőző vélemény. ráadásul ezért az árért inkább veszek ultrakompakt canont, amik sokkal jobbak.
Új hozzászólás Aktív témák
- Vezetékes FEJhallgatók
- Autós topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Xbox Series X|S
- Megérkeztek a Xiaomi 15T sorozatának telefonjai Magyarországra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Mégis marad a Windows 10 ingyenes frissítése
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- További aktív témák...
- 0perces !Samsung Galaxy Book5 Pro 360 2in1 Core Ultra 7 256V 16GB 1TB 16" WQXGA+ AMOLED TOUCH 1évgar
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 6/Apple Watch Series 7/Apple Watch Series 8
- iKing.Hu - Google Pixel 10 Tensor G5, 120 Hz OLED, tripla kamera-128 GB Használt, karcmentes Gari
- Eladó Xiaomi Redmi A2 64GB / 12 hó jótállás
- HP 14 Pavilion FHD IPS i5-1135G7 4.2Ghz 16GB RAM 512GB SSD Intel Iris XE Graphics Win11 Garancia
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest