- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Yettel topik
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Átlépi végre az iPhone az 5000 mAh-t?
- Motorola Edge 50 Pro - több Moto-erő kéne bele
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
oceanearth
őstag
szerintem nem rontottam el az örömét, mert ő is tudja, hogy ez egy ultrakompkat gép és nem vár tőle sokat, a másik meg, hogy úgysem hiszi el amit mondok, mert nem fogja érzékelni azokat a dolgokat amiket leírtam, nem fogja észrevenni a beégett eget az alulexponált a képeket a sötét hátteret.
-
oceanearth
őstag
nem észt osztok, csak elmondom a véleményem a túristacsattogtatókról, amik szerintem telejsen fölö9slegesek, ha nem tetszik ne olvasd el. nem én avgyok egyedül ilyen , hanem pl red is. és az 5ös hszemben nem volt olyan durva a hangenemem, csak reagáltam egy olyan hozzászólásra ami hülyeség megértem ha avlaki ilyet vesz, mert kompakt kell neki, de akkor ne írjon ekkora hülyeségeket ''Szépek a képek, nagy a kijelző, atomerős az akksi, fémből van, nagyon kicsi, és villámgyors. Mi kell még?''. mert ez nem egy meggyőző vélemény. ráadásul ezért az árért inkább veszek ultrakompakt canont, amik sokkal jobbak.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 27GP95RP - 27" Nano IPS - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 600
- Tablet felvásárlás! Samsung Galaxy Tab S10+, Samsung Galaxy Tab S10 Ultra, Samsung Galaxy Tab S10 FE
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! nVidia Quadro P4000 8GB GDDR5 videokártya garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest