Hirdetés

Aktív témák

• hobizoli

nagyúr

válasz DcsabaS #14 üzenetére

''Mit akarsz ezzel mondani?''

Hat csak azt, hogy ez meg az eredeti specifikaciokon belul van...az Intel meg kihagyta a 667-t, szinten vmilyen okbol...

''Szerintem sem sok, de gondolom nem lesz akadálya megnövelni a sebességet az északi és a déli híd között (még a VIA is meg szokta csinálni).''

Igen szokta, de chipcserevel. Feltetelezve, hogy egy az uj ICH-vel valo valo nagyobb sebessegu kommunikaciora i875 mar most eleve fel van keszitve.

''Ez csak azért van, mert magasabb felbontásokban egyre inkább a grafikus kártya lesz a szűk keresztmetszet. Ugyanezért ha 9700PRO helyett 9800PRO-val végzik el az összehasonlítást, akkor relatíve nagyobb a különbség. (És ugyebár feltételezhető, hogy aki csúcsteljesítményű gépet akar, az mindenből a legjobbat akarja.)''

Pont erre irtam valaszkent elore, hogy ra lehet fogni, de akkor a K7+nForce2-nel miert nem limital hasonlo(!) mertekben sem detto ugyanaz a VGA? Erre az egyik legjobb pelda, amikor az egyik teszben a nagyobbik felbontasban fordul a kocka...
    Minden feltetel adott, hogy gyorsabb legyen: FSB, RAM savszelesseg, megis nagyobb mertekben lassul, mint SZVSZ azt kene. Tudom hujen hangzik, de olyan erzesem van, mintha most mar maga a CPU lenne a limitalo tenyezo... :DD

hobizoli

Aktív témák