Új hozzászólás Aktív témák
-
Gab07
csendes tag
Sziasztok!
Segítséget szeretnék kérni. 4200-es nyomtatóm van, eredeti patronok vannak bent. A középső led sárgán villog, ha felnyítom a nyomtatófedelet a magenta parton nem világit és nem is villog. Ha kiveszem és újból visszateszem a patront világit és amikor vissza teszem a fedelet ismét villog a sárga led. Ismét kinyitom a fedelet és megint azt látom, hogy a magenta patronja nem világit..és ezt megismétlem párszor de a hiba forrására nem jövök rá. Tud valaki segíteni? -
Gab07
csendes tag
Hali!
Az egyik patront kicseréltem uténgyártottra használtam egy darabig és most ezt írja ki:
A következő színből több, mint egy tartály van behelyezve Bíbor 8.
Egy színből egyszerre csak egy tintatartályt használjon.
Pedig csak egy van bent mindegyikből. Tud valaki tippet adni mi lehet a bibi? -
Gab07
csendes tag
Sziasztok!
ip4200 nyomtatóm van és próbáltam Verbatim Glossy CD-re nyomtatni, kíváló szép fényes felületet kaptam, csak a tinta nem szárad meg rajta 3 nap múlva sem. Van valakinek valamilyen tapasztalata, vagy ötlete?
Ja és még hozzá, hogy gyári a patron.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Törött, Hibás iPhone felvásárlás!!
- Csere-Beszámítás! MSI Gaming X RTX 4060Ti 16GB GDRR6 Videokártya!
- AKCIÓ! Gigabyte H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080Ti 11GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- LG 25GR75FG - E-Sport Monitor - FHD 360Hz 1ms - NVIDIA Reflex + G-sync - AMD FreeSync - HDR 400
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest