Új hozzászólás Aktív témák
-
Gabor970
addikt
válasz
afterburner_ #3157 üzenetére
IP4200-am van. Házfelújítás miatt fére lett téve több mint egy évre. Úgy voltam vele, hogy mielőtt kidobom, azért egy próbát megér, meg egy tapasztalat, hogy mi is lett ennyi idő állás után. Láss csodát, egy oldal eleje volt csíkos, aztán a kétharmadától már hibátlanul ment. Mindez gyári tintával. Szóval mégsem lett kidobva :-)
-
Gabor970
addikt
Sziasztok!
Sikeresen elhagytam IP4300-as nyomtatóm CD/DVD nyomtató tálcáját. Nem tudtok esetleg ésszerű áron megoldást? Canontól megrendelhető 4500Ft+posta, vaterán találtam postával együtt kb 3300Ft, de bevallom ezt sokallom. Esetleg valakinek maradékba tönkrement nyomtatója mellől?
Köszönettel!
-
Gabor970
addikt
Sziasztok!
Vettem a LIDL-be 50db DVD borítónak való papírt. Azt írja a csomagoláson, hogy a nyomtatási beállításoknál válasszam a ''Data Becker DVD insert'' borítólapot. hát ilyen sajna nincs az IP 4300 gyári szoftver lehetőségei közt, sem semmi, ami DVD borító méret. Van valakinek ötlete?
Köszönöm!
Gábor -
Gabor970
addikt
Gratula a nyomtatóhoz!
Javaslom legalább egy próba erejéig vegyél valami jó papírt! Én a korábbi nyomtatóm epson papírjával próbáltam, már az is meggyőzp volt, de ma nem bírtam magammal, vettem egy 20-as csomag Canon Phot Paper Plus Glossy (High gloss pp101) papírt, az eredmény egyszerűen csodálatos!!! Én még nem tudtam felocsúdni, csak válogatom a sok összegyűlt digit képeimet és nyomtatok-nyomtatok.... Az sem érdekel, ha holnap kell egy garnitura patront vennem. Amúgy sztem úgy a leggazdaságosabb, ha egymás után minél többet nyomtatunk, és nem napi párat. (mármint a fotókra gondolok)
Próbáltam én is bekapcsolva hagyni, de nem tetszett, hogy akkor is kb 30-40 percenkint mozgott a fej, meg valamit zümmögött. Azzal sem vagyunk előbbre, ha ennyi időnkint kicsit tisztogatja a fejet. Én a kikapcsolás mellett döntöttem.
Ajánlom ezt a két oldalt tanulmányozásra. Engem meggyőzött. Valszeg Peach patronokat és papírt fogok rendelni.
http://www.hw-sped.com/catalog/peach_hir.php
http://www.peach-hungary.hu/index.php?option=com_content&task=view&id=73&Itemid=48 -
Gabor970
addikt
de miért lenne jobb a 4300-asé, mint az ami a 4000-hez való? Szedd le a canon honlapjáról a legfrissebb 4000-es drivert és softwareket
-
Gabor970
addikt
sziasztok!
Kérdezném, hogy mi a tintatakarékosabb? Ha sosem kapcsolom ki a nyomtatót, vagy ha nem hagyom bekapcsolva? Most este be volt végig kapcsolva, és kétszer valamit csinált. Csak a hangot hallottam, kicsit mintha a fejet mozgatta volna + valami zümmögött egy kis időre. -
Gabor970
addikt
igazad volt a minőséggel kapcsolatban! Ezzel a nyomtatóval már nyugodtan lehet fotókat nyomtatni, a minőség erősen megközelíti a vegyi úton készült fotóét! Az epson C64-em ettől még nagyon messze volt.
-
Gabor970
addikt
Sziasztok!
Végre megvan a masina!!!!
Eddig két fotót nyomtattam, igaz még a korábbi epsononhoz kapott DURABrite photo papírra, de az eredmény minden várakozásomat felülmúlta!!! Nekem az alapból kapott nyomtatáskezelő szoftver is nagyon bejött, legalábbis fotónyomtatáshoz. Mást még nem próbáltam.
NAGYON TETSZIK!!! -
Gabor970
addikt
Köszi a véleményt a patronról! Én is igyexem majd megkeresni a még nem túl drága, de már jó patront. Egyenlőre tetszik az amit itt a hirdetőben hirdet egy srác. Dehát, majd meglátjuk mikor kell rendelni. Amúgy azt láttam pozitivumként a leírásokban, hogy ezek a canonok viszonylag mértékletesen bánnak a festékkel. Az epsonom néhány bekapcsolás alkalmával sikeresen megivott egy negyed patronnyit.
-
Gabor970
addikt
Köszönöm a választ!
A boltban G and G patronokat árulnak. Ők nem próbálták 4300-asba, csak 3300-as nem ment nekik azzal. Nem is a minőségi problémákra gondolok, hanem, hogy a nyomtató nem volt hajlandó (chip átrakása után) üzemelni az utángyártott patronnal.
Amit írtál az bíztató a 4xxx-es nyomtató élettartalmával kapcsolatosan.
Közben felhivtam Schenker88 nickű fórumtársunkat, aki forgalmaz utánygyártott patronokat, és ő ellátott tanácsokkal, illetve megnyugtatott, hogy a 4300-asnak is kell mükszeni velük. Meg is rendeltem a nyomtatót, péntekre meglesz)
Nem tdujátok, hogy a Pixmanián hogy tudják ezt a nyomtatót 22xxx Ft-ért árulni? Patron nélkül esetleg? Vagy gariban visszavitt és a gyártó által újraforgalmazott készülékek lehetnek? (ahol dolgozom, ott is csináltunk a HP-nek ilyent. A gariba visszavitt nyomtatók helyett újat adnak, a visszavittet meg küldik a gyártóhoz, ahol a gyári javítók megjavitják, minden olyan külső alkatrészt cserélnek amin látszik a használat nyoma, és megy ki a boltokba újként. Ez kicsit elkeserítő. Nemrég szétkaptam a 2 éve sulinetben vásárolt Epson C64-emet, és abba is bele volt belül pecsételve a duma, hogy ez felújitott készülék)
Üdv!
Gábor -
Gabor970
addikt
Sziasztok!
Valaki tudna gyorsan válaszolni, hogy a 4300-asba biztosan jó-e az utángyártott patron?
A bolt ahol venném aggódik, hogy nem fog vele mükszeni, arra alapozzák, hogy a 3300-ast nem sikerült utángyártottal üzemeltetni.
Köszönöm előre is!
A fotókkal kapcsolatosan csak annyit, hogy biztosan csak én nem láttam, még elég szép tintasugarassal nyomtatott fényképet, de nekem összehasonlithatatlanul jobban tetszenek a fotótechnikai úton készült képek. és hát nagyobb tételben bármikor lehet 20-30 Ft/db áron rendelni 10X13-as vagy 10X15-ös méretben. -
Gabor970
addikt
Sziasztok!
Nyomtatóvásárlás előttállok, és egyenlőre a 4300-as tetszik legjobban. Látom nem kicsik a patronok amik bele valók. mik a tapasztalataitok, mennyire gazdaságos a masina?
Nekem elsősorban a hamarosan egekbe ugró chello-s netsebességemből adódó várható dvd letöltögetés mellé használnám. Borítónyomtatás és dvd nyomtatás. váhatóan havi kb 15-20 borító+lemezdekor.
Fotókat nem hinném, hogy nyomtatnék, az sokkal szebb és olcsóbb neten megrendelve.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G5 - i5-8G I 8GB I 256GB SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Új! HP 230 Vezetéknélküli USB-s Billentyűzet
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T15 G1 - i5-10GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Kingmax 2x2GB DDR3 RAM eladó
- Zebra ZP505 EPL - Hőpapíros címkenyomtató
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest