- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 13 Pro - szerencsés szám
- Telekom mobilszolgáltatások
- Google Pixel topik
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- MiLi MiTag, MiLi LiTag bluetooth trackerek
- iPhone topik
- Ismét a Honoré a legvékonyabb hajlítható
Új hozzászólás Aktív témák
-
kovasi
csendes tag
válasz
afterburner_ #2185 üzenetére
Köszi.
Én is erre gondoltam, ha kifogy váltok gyártót. -
kovasi
csendes tag
Sziasztok!
Ip4500-ös nyomtatóm minden színt halványabban nyomtat.
MMC utángyártott tintát használok.
Ellenőrző nyomtatásnál mindent jónak látok.
Valaki találkozott már ilyen hibával, mi lehet a gond?
Előre is köszönöm. -
kovasi
csendes tag
válasz
afterburner_ #1583 üzenetére
Ma délig áztattam egy napot desztilált vízben. Sajna már a többi színt is csíkozza. Lehet, hogy itt a vég, jöhet a 4500-as.
-
kovasi
csendes tag
válasz
afterburner_ #1574 üzenetére
Nem tudom hol olvastad, hogy nem ismeri fel. Pusztán annyi van, hogy nem nyomtat rendesen magentát. A fúvóka ellenőrző mintán a sötétebb csík hiányosan, a világosabb csík pedig szinte nem is látszik. A patron hiba kizárva, mert cseréltem chip-et és patront is. 2x mostam meleg vízben fejet és alkoholban + kifújtam. Még megpróbálom UH mosóban is, hátha. Az az érdekes, hogy a hiba egy szinte teljesen piros dvd címke nyomtatása után jött elő.
Köszi a segítséget. -
kovasi
csendes tag
Hi!
Sajnos én már találkoztam evvel a hibával. Azt javaslom, vegyél egy új patront és ha azzal jó, akkor a rosszat cseréltesd ki gariba. (Nekem ezt 2hónap elteltével csinálták meg
)
A gép miatt ne bánkódj tuti jó masina, nekem most adta be a derekát 2év elteltével utángyártott patronnal. -
kovasi
csendes tag
válasz
afterburner_ #1571 üzenetére
Szia!
Sajnos még mindig rossz.
-
kovasi
csendes tag
Sziasztok!
IP 4200-es nyomtatómon csak a piros szín csíkosan nyomtat a fúvóka ell-nél, képnél pedig nem is tesz belőle. Cseréltem már patront, tísztítottam a fejet géppel, alkohollal minden jónak tűnik. Mit tudok még csinálni, vagy kuka? Előre is köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Realme 8i 64GB / Normál állapotban / 12 hónap jótállással
- LG UltraGear Gaming Monitorok: FRISS SZÁLLÍTMÁNY -30%
- Bomba ár! Dell Inspiron 15 5578 2in1: i7-7GEN I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Apple Macbook Pro 13 2020 - M1 - 8GB/256GB SSD - Touch Bar - 102 Ciklus - 99% Akku - Ezüst - MAGYAR
- LG 27GR93U-B - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest