Új hozzászólás Aktív témák
-
afterburner_
őstag
azert az megnyugtat hogy nem csak engem vertel at hanem őt is mint kiderult
es igen nem birtam vele, mert ugye " allitasod szerint csak köztes tisztitani kell a fejet és mar mukodik is" csak ez nemigazan volt igaz, elfelejtetted kozolni hogy össze vissza van karmolászva az alja:-) de erdekes Jani (aki egy nagyon korrekt srác) nekem utolag ezt egybol mondta,hogy úgy adta Neked hogy tisztaban voltal a hibajaval, talaltal egy majmot engem akinek meg el tudtad adni, akivel elfelejtetted mindezt közölni..raadasul 18000-ért akartal bele fejet hozatni amikor 13000-ért lehet kapni, de kivancsi lettem volna arra a 18000 ft-os fejre...mert egyszer atvertel masodjara mar nem fogsz:-) -
demars
addikt
Hello Hanka!
Olvastam, h te foglalkozol Canon javítással is! Nos nekem egy IP1300 as masinám van, nincs 1 éves a gép, s kb 100 oldalt nyomtattam ki vele! Nyár elején tettem bele egy új fekete patront, a színeset meg feltöltöttem! Nem is volt gond! Nyáron csak állt a szekrényen, nem használtam! Most meg kicsit csíkoz, illetve, begyűri a papírt, meg a sarka fekete (tintás) lesz, a jobb oldalon! A szokásos dolgokat elvégeztem rajta (fej igaítás, fúvóka tisztítás...), csíkozás csökkent, de a sarka még mindíg tintás lesz a lapnak, amikor kinyomja a masina!
Találkoztál már hasonló jelenségel?? Mit tanácsolsz, mit pucoljak meg rajt?
Köszi!
Üdv: demars
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kyocera FS-4200DN illetve Ecosys P3055dn laser nyomtató kiárusítása!!!AkciÓÓ!
- Adatgyűjtők, vonalkódolvasók akciós árakon! 500.000 Ft egyben az egész 18 mill. helyett
- Epson nyomtatóhoz festék
- Új Zebra Symbol LS2208 LS2208-SR20007R vonalkód olvasó eladó, több db.
- Canon imagePrograf PRO-6100S plotter - szinte új, 500m2 nyomat
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest