- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Mobil flották
- Milyen okostelefont vegyek?
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Azonnali navigációs kérdések órája
- Motorola Edge 50 Fusion - jó fogás
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Prohardver app (nem hivatalos)
Új hozzászólás Aktív témák
-
afterburner_
őstag
windowsban nyomtatásnál mit ír ha nyomtatni akarsz?
tintakifolyás miatt még életben nem láttam zárlatos nyomtatót
ha csak nem volt fejjel lefelé a gép., vagy nem locsoltad a fej mögé a tintát . de ha zárlat volt annak elég szép füstjelensége szokott lenni.
a 7 sárga led, tinta selejt gyüjtő megtelt , szervíz könyben is benne van.
7 times orange led - Waste ink absorber full
[5B00]esetleg nézd meg mi a hibakód ha windowsból akarsz nyomtatni. mit ír ott.
-
afterburner_
őstag
power gombot és a resmuet egyszerre kell felengedni ha nem egyszerre engeded fel akkor nem fog belépni. azt most nem tudom hogy a sárga villogás megszűnik e szervíz módban, de ha nyomod a resume gombot, először a sárga led, majd a zöld led gyullad ki.
5 ropit szerintem elkérnek érte lazán..... ezért a pár gombos műveletért
-
afterburner_
őstag
azt a videót én csinaltam ip4000-es van a videón de így kell 4600-4700-től lefelé szinte az összes canont nullázni.
többek között az i550-est is
a gépet kikapcsolt állapotban, nyomva tartod a resume gombot, mellette benyomod a bekapcs gombot, a resume gombot felengeded, nyomod 1-szer , majd 2szer de itt felengeded mind a két gombot. ezzel beléptél a szervíz módba...
utána amikor világít a zöld led (nem villog), megnyomod 4szer a resume gombot, és kétszer a kikapcsot. videón is láttad, ha ezek alapján nem tudod megcsinalni akkor go szervíz mert ha össze vissza nyomkodod, el lehet benne egykét dolgot állítani.
-
afterburner_
őstag
akkor nem jól csinálod
ha így resetteled, a gépnek nem szabad online lenni, akkor csinálod jól. ha miközben nyomkodod a gombokat és a nyomtatóval van kapcsolat akkor nem jól léptél be szervíz módba.
és a végén mégegyszer kikapcs gombot kell nyomni.melyik szivacsot itattad fel zsebkendővel?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Milyen légkondit a lakásba?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Háztartási gépek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Torrent meghívó kunyeráló
- További aktív témák...
- EREDETI HP Tonerek ( 641A fekete , 641A Magenta , 415x cyan-magenta-fekete-sárga , 142a )
- Panasonic DP-8035 Multifunkciós nyomtató
- hp digital sender flow 8500 fn2 scanner
- Adatgyűjtők, vonalkódolvasók akciós árakon! 500.000 Ft egyben az egész 18 mill. helyett
- Kyocera FS-4200DN illetve Ecosys P3055dn laser nyomtató kiárusítása!!!AkciÓÓ!
- Azonnali készpénzes félkonfig / félgép felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H310CM i5 8400 16GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD GTX 980 4GB Aio Corp Croma CM 600W
- ÚJ HP EliteBook 840 G8 - 14"FHD IPS - i5-1145G7 - 32GB - 512GB SSD - Win10 - 6 hónap Garancia
- Apple iPhone SE 16GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest