- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 13 Pro - szerencsés szám
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Hivatalosan is bemutatta a Google a Pixel 6a-t
- iPhone topik
- Milyen GPS-t vegyek?
- Mobil flották
Új hozzászólás Aktív témák
-
kaliber
aktív tag
Naaa szóval én kipróbáltam
ezt az utántöltést, mert ha már kb. háromszor sikerül utántölteni ha be döglik is a nyomtató, akkor is az új patron ár és az utántöltő ár közötti különbség fedezi egy új nyomtató árát. GnG-s újratöltőt használtam, amikor nyomtató kiírta az egyik színre, hogy kifogyott megtöltöttem, utána úgy jelezte azt a patront, hogy kifogyóban van, majd egy pár nyomtatás után kiírta, hogy nem megállapítható a tinta szint, meghogy már kikellett volna fogyni annak a patronnak, és ennek ellenére folytatom-e a nyomtatást, folytatás után kiírta ,hogy idegen patron és feljegyzi a memóriába, meg kikapcsolja tintaszint figyelést azon a patronon. Azóta is vígan nyomtatok vele, nyomtatás minőségromlást nem vettem észre az, hogy alkohol alapú tintát használ az rossz információ.
-
kaliber
aktív tag
Esetleg tudsz róla bővebb infót, tényleg működik 4200-hoz az utángyártott patron?
-
kaliber
aktív tag
válasz
schenker88 #393 üzenetére
Amit fentebb írtunk, 4200-hoz lesz nálad patron?
-
kaliber
aktív tag
Sziasztok!
Jó hírha jól látom itt már kapható
[link] Handsome (talán a legjobb minőségű) utángyártott patron 4-es szett 19EUR= kb:5000ft, ill. 5-ös szett 27EUR=kb:7000ft -
kaliber
aktív tag
válasz
schenker88 #325 üzenetére
Kösz!
Egyenlőre 1/3-ig van három patron, ha aktuális lesz szólok,
egyébként Pest környéke lenne jó. -
kaliber
aktív tag
Sziasztok!
Fentebb levő hsz.-ben olvastam, hogy van aki tud patront az ip4200-hoz: 2400-2600 ft-ért, én nem találtam 2.800 alatt, tudnátok nekem segíteni bolt címmel v. tel.számmal?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- DELL PowerEdge R730xd 12LFF rack szerver - 2xE5-2680v3,64GB RAM,4x1GbE,H330 RAID v ZFS
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Crucial 240GB SSD eladó
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 4070 Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged