- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Yettel topik
- VoLTE/VoWiFi
- Megindult az Ulefone éjjellátó szörnyetegének értékesítése
- One mobilszolgáltatások
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
ottkar
addikt
válasz
Szten Márs #1763 üzenetére
"A makró az leképzési arányhoz kötött tulajdonság, nincs közvetlen köze a látószöghöz."
Ha növeled a makró nagyítást (előretekered a kihúzatot) a látószög meredeken csökken.
-
lakisoft
veterán
válasz
Szten Márs #1782 üzenetére
venni akarok nem eladni ...
...
-
Azazello-
senior tag
válasz
Szten Márs #1759 üzenetére
lilyen szempont alapjan az obikat csoportosiva nevezhetjuk oket szeleslatoszogu, macro es teleobjektiveknek?
ez igy helyes allitas vagy teljesen ertelmetlen?
szamomra ez a 3 alap csoport korvonalazodott ki. igy 2 nap utan -
Terapeuta
őstag
válasz
Szten Márs #1650 üzenetére
Inkább csak kiemelni akartam, nem ellent mondani. Tudod milyen a kedves fogyasztó...a legolcsóbbtól már azt várja amit írtak neki a fórumon egy közelsem olcsó cuccról...
[Szerkesztve] -
Terapeuta
őstag
válasz
Szten Márs #1646 üzenetére
Persze ha feltesz az ember egy 50e forintos, occsó 70-300-ast, akkor annak a képe igenis összevethető egy kompakt géppel...
-
péter007
senior tag
válasz
Szten Márs #1646 üzenetére
köszi a agyors választ
időközben nézegettem még a g7-et de ezekszerint az sem a legjobb megoldás
akkor marad az s3 -
Jinxx
senior tag
válasz
Szten Márs #1636 üzenetére
Ehh...Ezek a nők!!! Az én barátnőm is fotósnak tanul, csak Pesten, az enyém is 350d-t vett, csak nem kitobival, és én is miatta kattantam rá a fotózásra. Én is kompaktal akartam kezdeni (s9500), de inkább végignézegettem a Nikon és a Canon egész palettáját is mielőtt vázat vettem, egyértelmű lett, hogy a legolcsóbbat fogom tudni megvenni. D50 lett volna a nyerő nálam a fogása miatt, aztán, hogy ne legyen más rendszerünk barátnőmmel, én is Canonos lettem. Mindegy, félig egyezik az életrajzunk.
''(igen, tudom leendő fotósnak nem a legűberebb, de akkoriban még nem volt olcsó az sem, és egyszerűen nem volt lehetőség, keret többre, ez is igen nagy anyagi áldozattal járt )'' Szerintem bőven jó munkára is, jó obival ne mondja nekem senki, hogy nem csinál tűéles, brutális képeket. Másrészt gondolom a te barátnőd se egy nagy darab. Az enyém meg se tudná fogni a d70et, vagy 30d-t, nameg telével lehet el se bírná.Szóval ez nekik lett kitalálva.
-
Jinxx
senior tag
válasz
Szten Márs #1634 üzenetére
Azt hittem poénból írtad
, Láttalak már nem egy fotós topikban, nem számítottam ilyen kérdésre tőled, de így már tiszta. A Canonnál nincs ilyen, minden obiba raknak fókuszmotort, ezért a vázakban sincs mióta eos az eos.
Jahh, és én kérek elnézést!
[Szerkesztve] -
Jinxx
senior tag
válasz
Szten Márs #1631 üzenetére
Sajnos igaz! Sőt, míg Nikonéknál a d50ben és 70ben benne volt, a Canonnak volt pofája a 400d-ből is kihagyni, a felsőbb kategóriát nem is említve.
Öööö... De ugye te ezt most nem komolyan...Mondd azt, hogy nem...
Új hozzászólás Aktív témák
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Egymásra licitálnak a kiadók, hogy kihasználják a GTA VI késését
- 3D nyomtatás
- Kerékpárosok, bringások ide!
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- DOOM - The Dark Ages
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- További aktív témák...
- Intel Processzorok sok db : Xeon E5-1620V3, Pentium G4400T, i3 6100, i3-4130, i3-2140T
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Samsung Galaxy A35 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I7 6700 / RTX 2060 6GB / 32GB DDR4 / 250SSD+500HDD
- MacBook felváráslás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest