- Megindult az Ulefone éjjellátó szörnyetegének értékesítése
- A Sony technológiáinak krémje lett az Xperia 1 VII
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- One mobilszolgáltatások
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Telekom mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
Szten Márs
nagyúr
Na igen, sajnos nem vagyok ''ősfényképmezésmániás'', valahogy úgy kezdődött az egész, hogy van nekem egy igen kedves lánybarátom, aki Pécsett fotósnak tanul és ő vett egy 350D-t kitobival (igen, tudom leendő fotósnak nem a legűberebb, de akkoriban még nem volt olcsó az sem, és egyszerűen nem volt lehetőség, keret többre, ez is igen nagy anyagi áldozattal járt ) és kézbe vettem, kattintottam vele párat és lementem hídba ott rögtön. Az egész feelingje, a tükör hangja, a kereső, minden együtt olyan érzetet keltett, hogy igen én most csináltam valamit és beleszerettem, nem kicsit.
Aztán megnéztem az árát, kicsit szörnyethaltam, majd elkezdtem a kompakt kategóriába kutatni vmi jobb bridge után. Nálam egy ilyen kutatás kb addig tart amíg minden gép minden kis részét ismerem a lehető legapróbb részletekig, mert ha már veszek vmit, akkor a lehető legjobbat akarom az adott árért. Na innen ismerem ezt a kategóriát. De néztem a képeket, amik ezekkel készültek, és nem... egyáltalán nem győztek meg. Mielőtt elkezdtem ilyesmivel foglalkozni abszolút nem láttam semmi különbséget, de relative hamar ráállt a szemem, hogy észrevegyem, hogy mennyire nem az igazi még a komolyabb bridgek képe sem, és mennyi kompromisszumot követel. És rájöttem, hogy azt az x tízezer forintot, amit birdgere költenék, azt sokkal inkább megéri befektetni egy DSLR-be, igaz így egy darabig nem lesz gépem, de megéri a várakozás. Úgyhogy elkezdtem a DSLR-ek háza táján is ugyanígy nézelődni, viszont a Canon teljes mellőzésével. Ugyanis, míg az első pár alkalommal lehidaltam a 350D feelingtől, utána kézbe vettem egy D70S-t 18-70-es Nikkorral és lepetéztem, majd utána a 350D-t kézbe véve nagyon csodálkoztam, hogy eddig mi tetzsett annyira benne. (Félreértés ne essék, nem a képességeiről beszélek, kizárólag a fogásáról) Ezek után, mivel DSLR-es ismerősökből kifogytam, jobb híján elmentem mindenféle boltba, ahol a lehető legtöbb DSLR-t megfogdostam, nem kis ideig tapizva őket, gondolom az eladók nagy örömére, és ezt a műveletet néhányszor megismételve, majd eldöntöttem, hogy a Canon nálam kiesett. Így sajnos mind Canon vázakban, mind obikban hihetetlen műveletlennek sikerült maradnom, de ez van
Mostanra úgy gondoltam már bőven vmilyen gép tulajdonosa leszek, de sajnos pénzügyileg igen ööö.. alternatívan alakult a helyzetem, szóval azóta is várok a seggemen, és már úgy vagyok, hogy ha 140 körül összejön akkor lexarom és veszek egy K100D-t kitobival, pedig K10D lenne a cél Sigma 17-70-el...
Izé... nem gondolom, hogy mkinek az én kis életrajzom olvasása a legnagyobb élmény, de gondoltam leírom
Új hozzászólás Aktív témák
- Óra topik
- Megindult az Ulefone éjjellátó szörnyetegének értékesítése
- A Sony technológiáinak krémje lett az Xperia 1 VII
- Milyen autót vegyek?
- OLED TV topic
- Bluetooth hangszórók
- Videós, mozgóképes topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Philips LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
- Kingmax 2x2GB DDR3 1333 RAM eladó
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
- Apple iPad 8 32GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude E5570 Touch - i5-6300U I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest