Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Damage
senior tag
SEGÍTSETEK légyszíves!
Van két EOS fényképezőgépem. 350D és 40D. Win Vista (32bit)-t használok. Csodásan felismeri mind a két kamerát. Az EOS Utility-t használom letöltésre és Remote shooting-ra is. Hónapokig nem volt vele gond, de egyszercsak a 40D-t nem ismerte fel az EOS Utility. A 350D-vel tudom használni, de a 40D-vel nem. Az eszközkezelőben látom a 40D-t, ha hozzákötöm a géphez, de amikor bejön az EOS utility ablak, akkor az első 3 ikon szürke (nem használható), csak a "monitor folder"-re lehet kattintani. Nem kell kártyaolvasó, a remote shooting miatt kellene a 40D-hez az EOS utility. USB WIA driver-től kezdve mindenen át letöltöttem a legújabb progit a Canon honlapjáról, de csak a 350D-t ismeri fel a progi. Valami ötlet? Már próbáltam rákeresni mindenhol, azt hiszem mindent megpróbáltam.....beleőrülök, annyira idegesít!
Új hozzászólás Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 128GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4239, 100% Akksi
- Samsung Galaxy A8 2018 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 13 Pro Max 128GB 100% (1év Garancia)
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- MacBook Air 15" (M3, 8 GB RAM, 512 GB SSD)
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest