- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Yettel topik
- Xiaomi Mi 9 SE - csúcsimitátor
- Már a héten bejelentheti az Apple az új iPhone SE-t, állítja a Bloomberg
- Mobil flották
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Új fotókon a OnePlus Open 2 alapját adó Oppo Find N5
- Nagyot mentek a Xiaomi tabletek 2024-ben
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
A Call of Duty sorozat a második világháború után ősszel már a jelenben folytatódik. A Call of Duty 4: Modern Warfare-ben egy amerikai tengerészgyalogost vagy angol S.A.S. katonát irányíthatunk. Több mint hetven valós fegyver másával találkozhatunk majd, pisztolytól kezdve lézeres célzóval ellátott fegyveren és távcsöves puskán keresztül M-249 SAW gépfegyverig. Ha szorult helyzetbe kerülünk, légi támogatást is kérhetünk, taktikai helikopterektől choppereken keresztül vadászgépekig.
Új hozzászólás Aktív témák
-
horyk
senior tag
válasz Zirowe #18499 üzenetére
Próbáld ki, hogy X-en keresztül csatlakozol nem konzolban.
Ne állj le hülyékkel vitatkozni, mert lesüllyedsz a szintjükre és legyőznek a rutinjukkal. cn.clanbazis.com; www.gajaliget.hu; cN|Squad Promod Pub Server: 84.2.39.248:28977; cN|Squad DAMN:MW PUB Server: 80.249.173.120:28972
-
Zirowe
nagyúr
Aktív az xfire és a join gameben(cod4ben) írnám be konzolon keresztül a szerver ip címét,akkor még írás közben fagy le és semmilyen hiba üzenetet nem ír ki.
Azt csak akkor,amikor xfire nincs bekapcsolva,de akkor se tudom megjeneíteni a hibaüzenetet,mert az egész lefagy,csak látom lent a tálcán,hogy van egy olyan,hogy error.
Uninstall nélkül nem lehet megoldani?Mert a single megy rendesen.
De a patchet ilyen sorrendben raktam fel--> először 1.6 utána 1.7[ Szerkesztve ]
We've jumped way beyond the Red Line. Limited supplies. Limited fuel, and now no hope! But I promise you one thing. On the memory of those lying here before you, we shall find it. And Earth will become our new home. So say we all!
-
horyk
senior tag
válasz athomi #18494 üzenetére
Kell is (mármint amit megrendeltél), hogy a tegnapi teljesítményedet felülmúljad.
Ne állj le hülyékkel vitatkozni, mert lesüllyedsz a szintjükre és legyőznek a rutinjukkal. cn.clanbazis.com; www.gajaliget.hu; cN|Squad Promod Pub Server: 84.2.39.248:28977; cN|Squad DAMN:MW PUB Server: 80.249.173.120:28972
-
horyk
senior tag
válasz Zirowe #18495 üzenetére
"ha aktív az xfire,és onnan indítom a multit,akkor ip cím írás közben fagy le a cod4 multi" ez nekem egy kicsit kínai, lécci fordítsd
Sztem szedd le teljesen a cod4-et a ProgramFiles- alól is töröld ki ami marad Uninstall után. (GY.K. csak az Activision mappát ) ha ezzel megvagy telepítsed újra PBvel együtt, majd az 1.6-os és 1.7-es patchot szúrjad fel.
Amúgy, milyen hibát ír ki?
-
Zirowe
nagyúr
Tényleg nem reklámozás céljából írtam ki az oldalakat,hanem azért,hogy milyen kombinációkat próbáltam eddig..
Annyiban változott a helyzetem,hogy ha aktív az xfire,és onnan indítom a multit,akkor ip cím írás közben fagy le a cod4 multi,de elő tudom hívni a feladatkezelőt a bezárásra,illetve kikapcsolt xfire-el az onnan szedett ipre való csatlakozásnál pedig minden marad a régiben,leáll az egész,megint error,de legalább kidob az asztalra,és megintcsak feladatkezelővel be tudom zárni.
Mit rontottam el?We've jumped way beyond the Red Line. Limited supplies. Limited fuel, and now no hope! But I promise you one thing. On the memory of those lying here before you, we shall find it. And Earth will become our new home. So say we all!
-
horyk
senior tag
válasz Zirowe #18491 üzenetére
Az X-el tudsz majd szervereket keresni és csatlakozni hozzájuk, + még egy-két jó dolgot lehet vele csinálni.
-
Zirowe
nagyúr
válasz kavicssli #18489 üzenetére
1.7 patch fent van,akkor rakjam fel az xfire-t és újra a pb-t?
És mit csinál az xfire?[ Szerkesztve ]
We've jumped way beyond the Red Line. Limited supplies. Limited fuel, and now no hope! But I promise you one thing. On the memory of those lying here before you, we shall find it. And Earth will become our new home. So say we all!
-
henesa
aktív tag
Hát eljutottuk ide is eddig ha itt valaki wh-s aimos vagy warezos témát említett ja meg 'nem eredeti a gamed ???' elhajtották mint a magzatot most ez megfordult ijet nem kéne linkelni mondatért én vok a k...csög hát akkor ezer bocs
Gamertag: CoverlessAtol72 By xbox one
-
Zirowe
nagyúr
Sziasztok,a következő lenne a problémám: cod4,felraktam az 1.7es patchet,és még ezt a két cuccot: Call of Duty 4 v1.7 [MULTI] No-DVD/Fixed EXE; Call of Duty 4 v1.7 PRIVATE WINDOWS SERVER & NO-WAIT PATCH #1.
A single megy rendesen,viszont a multiban(és ez a patchek felrakása elött is így ment)beírok innen servert: http://www.epcgaming.com/epcgaming_v2/servers2.php?gameid=16&filter=online ; a játék csatlakozik,kiír mindeféle ilyenkor szokásos dolgot,majd error hang,kifagy az egész,fekete képernyő kerettel és alul látom,hogy megjelent egy error nevű ablak amire nem tudok váltani,és feladatkezelőből tudom csak lezárni a cod4 multit..
Megoldás?
Köszke..We've jumped way beyond the Red Line. Limited supplies. Limited fuel, and now no hope! But I promise you one thing. On the memory of those lying here before you, we shall find it. And Earth will become our new home. So say we all!
-
athomi
veterán
válasz Sirandrish #18470 üzenetére
Találkoztam már nem egy olyan játékossal, akik 200-300-as pinggel úgy lőttek, mintha 30-as pingjük lett volna.
-
kavicssli
addikt
válasz Casanova* #18483 üzenetére
Elsőként a Recon Plane névre hallgató őrület lesz, amit valószínű a legtöbben igénybe tudnak venni a hatalmas multis csaták keretein belül, hiszen csak három ellenséggel kell végeznünk, hogy megkapjuk. Ha bevillant, máris indíthatjuk a felderítő gépeket, amikkel könnyebb lesz megtalálni majd az ellenséget és aljas módon szépen hátba támadni őket.
A második ilyen kill streak (Artillery Strike) már 5 ellenség elhalálozása után jár és kereszttüzet lövethetünk az ellenség feneke alá. Ezzel az opcióval már tényleg rendesen meg lehet keseríteni az éppen aktuális másik oldalt. Na de a legdurvább csak most jön!
Ha megölünk nem kevesebb, mint hét embert úgy, hogy nem halunk meg, elénk tárul az Unleash The Dogs opció, amivel ugye vérszomjas ebeket uszíthatunk neki az ellenségnek. Nagyon remélem, hogy a németeknél igazi német juhászokkal harapdálhatjuk majd meg az ellenség orcáját és akkor a realizmus is tovább fog növekedni. Ezeknek a kis plusz dolgoknak hála a CoD 5 multiplayer opciója is ismét felkapott lesz, ezt elég valószínűnek tartom...
[ Szerkesztve ]
"Tanulni mindig érdemes, mert egy idő után a tanulásba fektetett munka meghozza a gyümölcsét, s mint tudjuk, a gyümölcsből PÁLINKÁT lehet főzni!"
-
Casanova*
veterán
B-52? Kamikaze?? tudtok mutatni videót erről? 5 kills-b-52 7kills-kamikaze... így lesz?
"Ha bírálnak téged,akkor valamit jól csinálsz. Hiszen csak azt támadják,akinél a labda van." ( BRUCE LEE ) ヅ ҳ̸Ҳ̸ҳҳ̸Ҳ̸ҳҳ̸Ҳ̸ҳҳ̸Ҳ̸ҳҳ̸Ҳ̸ҳ
-
Sirandrish
legenda
-
Sirandrish
legenda
-
athomi
veterán
válasz Casanova* #18475 üzenetére
Helikopter gondolhatod hogy nem lesz, mivel a II. VH-ban a katonaság még nem használt helikoptereket harcászati célra.
Harcászati célból először a vietnámi háborúban jelentek meg helikopterek. Az első működőképes helikoptert az Osztrák-Magyar Monarchia magyar mérnök csapata készítette.[ Szerkesztve ]
-
horyk
senior tag
válasz Casanova* #18475 üzenetére
Lesz B-52, meg Kamikaze is.
mod: Sirandrish : AZAZ !
[ Szerkesztve ]
-
Casanova*
veterán
szasztok! cod 5-be lesz air,meg heli? remélem nem!
[ Szerkesztve ]
"Ha bírálnak téged,akkor valamit jól csinálsz. Hiszen csak azt támadják,akinél a labda van." ( BRUCE LEE ) ヅ ҳ̸Ҳ̸ҳҳ̸Ҳ̸ҳҳ̸Ҳ̸ҳҳ̸Ҳ̸ҳҳ̸Ҳ̸ҳ
-
kavicssli
addikt
válasz Sirandrish #18473 üzenetére
mondjuk elég lenne ha csak egyszerűen láthatatlan lennék! LooL
"Tanulni mindig érdemes, mert egy idő után a tanulásba fektetett munka meghozza a gyümölcsét, s mint tudjuk, a gyümölcsből PÁLINKÁT lehet főzni!"
-
Sirandrish
legenda
válasz kavicssli #18471 üzenetére
cb-re eltudnék jobbat is képzelni
Pl nemtudlelőnisenkimertvégetelenazéletemplussz1lövéstemetéshalövökakárkpval-
ismertfalonátisannyitsebezmintegyatombomba csitgyengébbek kedvéért
(nemtud lelőni senki mert végtelen az életem plussz 1lövés, temetés ha lövök akár kp-val is mert falon át is annyit sebez mint egy atombomba) csit
[ Szerkesztve ]
Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
horyk
senior tag
válasz henesa #18467 üzenetére
Miért is
Jajj, csak neem ???
Te is ezt használod?
Ejnye-bejnye !
Gyorsan mondjál el 100 miatyánkot és feloldozlak bűneid alól.
ÁMEN !
-
kavicssli
addikt
válasz Sirandrish #18470 üzenetére
CB-n hasznos lenne!
-
Sirandrish
legenda
- Aimbot Prediction - PING alapú távolság becslés, beállításával bármilyen ping mellett talál a lövedék.
egy ilyen kell nekem
150ping powaaEvery game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
Sirandrish
legenda
válasz henesa #18467 üzenetére
me mit tett? elárult egy olyan dolgot amit amugyis mindenki tudott?
Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
horyk
senior tag
válasz Makaveli #18462 üzenetére
Lehet hogy vastüdeje van ???
De szerintem, .cfg be ilyet nem lehet beállítani.
mod: kicsit keresgéltem a neten, valószínűleg ez bizony Cheat : [link]
Sajnos sokan csak ilyenekkel tudnak "játszani" ! Szánalom.[ Szerkesztve ]
-
Pitbullos
aktív tag
válasz Makaveli #18462 üzenetére
hat azt nem tom
vagy cfg be irnak at valamitvagy console beallitas
normal jatekkal nem jatszom csak modokon
ott tudom beallitani szetszedem a fegyver fajlt is atirom a fegyver adataiba a beallitasokat
az jo dolog mert a modunkba sniper palyak is vannak es nem jo ha mozog a sniper[PIT]MW3.Pitbull.clan.Uj.honlap.http://pitbullos.co.uk/mw3pitbullclan/news.php
-
Makaveli
senior tag
Hupsz, sorry, 2×
[ Szerkesztve ]
CoD2: Jager-cola xFire: safisniper CoD4: Jager-cola
-
Makaveli
senior tag
Miféle cheat ez a: nem mozdul a csipám, közbe nem is tartom vissza a levegőt?
CoD2: Jager-cola xFire: safisniper CoD4: Jager-cola
-
csana
senior tag
Nah gondoltam tolok egy kis szinglit, hogy kinyissam az extra cuccost, erre most vettem észre, hogy az origy korongot otthon hagytam. Indításnál meg szeretné felpörgetni a dvd-t.. Igaz nem értem, miért kell neki mindenáron hogy bennt legyen, mikor engem idegesít, hogy néha tök fölöslegesen felpörög a cucc. Valakinek esetleg nincs valami tippje, mivel küszöbölhetném ki ezt a hiányt? (Hírtelen felindulásból meglestem warezek között hátha van valami 1.7-es exe, de nem találtam) Ha netán warez témát érintene a válasz, akkor pls privibe jöjjön inkább a reakció!
Köszi!
-
horyk
senior tag
-
horyk
senior tag
válasz SystemRoot #18452 üzenetére
Már egy jó ideje nem fejlesztik vagyis "meghalt" a szavaiddal élve.
mod: Balance87: megy az csak akarni kell, de könnyen feladod !
[ Szerkesztve ]
-
-
BalaNce87
addikt
válasz kanmajom #18446 üzenetére
Hát az ASE az egyszerűbbb jobb is csak vmiért nem engedi feltenni....mind1, de még van a HLSW is, persze ettől függletlenül ugyanannyi szervert fogsz vagy közel ugyanannyit találni mint xfire-el. Én csak azért használok Xfire-t, mert az ASE-nak vmi baja van szóval tökölés menne vele.
[ Szerkesztve ]
-
horyk
senior tag
válasz kanmajom #18446 üzenetére
Az xfire szerverkeresőjével nincs baj, hanem a CD kulcsoddal !
-
kanmajom
tag
sziasztok!
én főleg tdm-t szeretnék játszani de alig van szerver ami felenged. különböző ürügyekel utasítanak el, vagy csak simán "server disconnected" vagy a pb hivatkozik vmi guid ban-ra pedig a pb on ra van álítva. xfire szerverkeresőt használok. van jobb?
[ Szerkesztve ]
Szeretne ingyen pókerezni? Nem kell mást tennie, csak regisztrálni, befizetni huszonöt dollárt és már kezdheti is!
-
-
tikadani
csendes tag
Úgyértem hogy egyszerre a kettöt!
-
tikadani
csendes tag
Sziasztok!
Melyik patch segítségével lehet multizni és singleplayeren jáccani? -
horyk
senior tag
válasz SystemRoot #18433 üzenetére
Kukkancs rá az aláírásomra, várunk szeretettel és némi ólommal.
-
kavicssli
addikt
válasz SystemRoot #18433 üzenetére
PH Klán nincs!Helyette van a BlizZarD! De csak WAR szervereünk van!
-
horyk
senior tag
válasz Undoroid #18434 üzenetére
Xfiren előbb eléred : keress rá - pitbullos
-
veterán
-
Talib
tag
válasz Neil Watts #18430 üzenetére
1.6 és 1.7 patch kell nekije
-
veterán
-
janeko
őstag
válasz Neil Watts #18427 üzenetére
minek a hamachi szoba?
tört játékkal is tudsz játszani, tört szervereken -
kavicssli
addikt
válasz Neil Watts #18427 üzenetére
Xfire letölt+ a 2 patch+Punkbuster és volia
-
veterán
-
Attila14
aktív tag
válasz Neil Watts #18424 üzenetére
CoD4-el ugyanúgy kell multizni mint a CoD2-vel!
Ja és a 14 nem a koromat jelöli :)
-
horyk
senior tag
válasz Neil Watts #18424 üzenetére
Ezt most nem nagyon vágom hogy nem tudsz Multizni
Nincs azon a gépen net, amelyiken cod4-ezel
Ha nem tudsz multizni de csatlakozol egy klánhoz azzal már tudnifogsz multizniJAJJJ, HELP ME, mer' ez nekem magas.
Már, bocs.
-
veterán
Sziasztok!
Még nagyon új vagyok a COD4-ben (COD2-ztem sokat)
A Singleplayert vigigvittem, nagyon jó, de a multihoz nem tudok hozzáférni egyéb okok miatt...
Szóval ha szeretnék multiban gyakorolni akkor hol kezdjem? Csatlakozzak egy klánhoz?Üdv. Core2
-
kavicssli
addikt
válasz SystemRoot #18421 üzenetére
Majd azért jelezz vissza hogy milyen volt?
-
horyk
senior tag
válasz BalaNce87 #18420 üzenetére
Írhattam volna azt is: Ha olyan balfax vagy hogy, még egy (kettő) dvd-t sem tudsz megírni, akkor tudom ajánlani ezt : http://topschool.eu-net.hu/tanfolyamok/windowsxp/ .
mod: Azt megkérdezhetem, hogy Te szoktál a pénokon nevetni,mert ha nem neked meg ezt tudom ajánlani : EZT !
[ Szerkesztve ]
-
SystemRoot
őstag
-
Kavicsusz
tag
válasz (Doki) #18418 üzenetére
Én csak ajánlani tudom a :.White Wolf.: klánt mert én is velük játszok. Nagyon kultúrált az emberek és nagyon jó fejek.
A szerverüknek az IP-je:87.229.102.68:28863
TS-ük IP-je:193.142.214.131:8850 Jelszava: Kérj Dokitól
[ Szerkesztve ]
Ston3 --->http://www.blizzard-clan.extra.hu/<---Ston3 :White Wolf:--->http://whitewolfclane.extra.hu/news.php
-
(Doki)
tag
Hello!
Klánomba TGF On van, 18+ a korhatár. Feltétel legyen mikrofonod cod4 játékod és kulturáltan tudj játszani, a többi buli és szórakozás
-
Casanova*
veterán
[link] multi! zsíííírr!
-
Casanova*
veterán
szasztok! multizott már valaki far cry2-n?? haverommal mindenhogy próbáltunk csatlakozni egy szerverre. sehogy se sikerült.. ezen van valakinek valami tapasztalata? tudom eza téma nem ide való, de hátha valaki tudna itt segíteni
-
horyk
senior tag
Innen : http://www.cod4promod.com/
-
Fuzz
csendes tag
Hi!
Warokon használt modot honnan tudom tölteni?
-
horyk
senior tag
válasz BalaNce87 #18407 üzenetére
Má' RAR-ban is lehet gémet venni [OFF][/OFF]
-
BalaNce87
addikt
válasz Robinhofan #18400 üzenetére
Hát ha rarba van meg a játék akkor természetesen ki lehet írni, egyik részét egy dvd-re, a maradák rar fájlt meg egy másikra +-ba meg még rakhatsz rá vmi filmet is, mert a többsége az első dvd-re megy a raroknak.
A promodhoz annyit írnék hogy a csipát azt miért kellett mégjobban megkönnyíteni, így feleslegessé vált a levegő visszatartás, mert kb semmit nem mozdul zoomolásnál :/
[ Szerkesztve ]
-
kavicssli
addikt
válasz SystemRoot #18404 üzenetére
Ezt mennyire ismered? Ez nem SD hanem FFA de Promod3
eSuba.HAL3000 PROMOD 3 Final DEATHMATCH server v1.7 by Bouncer4You.de
Szerver IP 212.224.69.129:1337de az előttem szólónak igaza van!
[ Szerkesztve ]
-
horyk
senior tag
válasz SystemRoot #18404 üzenetére
Sztem nem fogsz olyan szervert találni ahol Promodban több csipa van
-
SystemRoot
őstag
Tudtok ajánlani valami Promod-os szervert ahol nem csak egy csipát lehet elvinni térfelenként?
Illetve olyan alternatíva is jó ahol nem annyira magas a színvonal, mint mondjuk a Dignitason vagy a Fanatic szerveren (ezt a kettő Promodos szervert ismerem). Mert az a bajom hogy ezeken ha nem vagyok benne az első háromban a snipával akkor megy a flémelés hogy miért vittem én el. És a színvonal ezeken a szervereken sokkal nagyobb mint az átlag helyeken és a sok AK-s állat még megöl engem ha snipás kicsi szárnyaimat próbálgatom...Szal valakinek ötlete van?
Wisdom is the principal thing; therefore get wisdom: and with all thy getting get understanding.
-
janeko
őstag
válasz Robinhofan #18400 üzenetére
dupla rétegű-re nem csak 4,5-4,7 giga fér
-
CséZé
őstag
Új hozzászólás Aktív témák
- Latitude 7420 2-in-1 14" FHD IPS érintő i7-1185G7 32GB 1TB NVMe ujjolv IR kam gar
- Xiaomi 12 Pro 8/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro 5G 6/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Használt LAPTOP BAZÁR - HP - DELL - LENOVO (2 ÉV GARANCIA + SZÁMLA) Folyamatosan bővülő lista
- Xiaomi Poco X7 Pro 12/512GB, Újszerű, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest