- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Rekordbevétel az Apple-nél a csökkenő iPhone érdeklődés árnyékában
- Január 30-tól Magyarországon is kapható a Vivo X200 Pro
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Fotók, videók mobillal
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Redmi Note 7 - nota bene
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Google Pixel topik
-
Mobilarena
A Call of Duty sorozat a második világháború után ősszel már a jelenben folytatódik. A Call of Duty 4: Modern Warfare-ben egy amerikai tengerészgyalogost vagy angol S.A.S. katonát irányíthatunk. Több mint hetven valós fegyver másával találkozhatunk majd, pisztolytól kezdve lézeres célzóval ellátott fegyveren és távcsöves puskán keresztül M-249 SAW gépfegyverig. Ha szorult helyzetbe kerülünk, légi támogatást is kérhetünk, taktikai helikopterektől choppereken keresztül vadászgépekig.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Undoroid
őstag
válasz athomi #16997 üzenetére
Szia!
Láttad már magad ilyenkor az ellenség szemszögéből??? Pont most voltam egy szerveren...Adtam az ellennek(guggolva) M60-al...kb.30méterre lehetett tőlem!Lőttem a lábát a torzóját és semmi,a végén majdnem Ő lőtt le.kb.a 15.lövésem találta el és végzett is vele!Nem folyamatosan lőttem,mert elrántott volna a fegyver!Egyeslövésekkel szórtam,de el sem találtam...Pedig meg sem mozdult a drágám!A PING-je az egekben volt... Még nem jöttem rá,hogy a szerver bérlője/Adminja miért nem tudja beállítani a szervert max.100-as pingre...afelett KICK!
szerk: #17000. hsz!
Üdv: Undoroid
[ Szerkesztve ]
https://logout.hu/bejegyzes/ngabor2/nyugodj_bekeben_bordoi.html _ https://robo-venture.com -> Az ökotudatos, digitális közösségi alkotóműhely <-
-
csana
senior tag
válasz Napster01 #16991 üzenetére
Nekem a haverok mutattak 1 érdekes parancsot, amivel egyik war során találkoztak (ellenfélnél valaki véletlen közösbe írta): lényege az volt, hogy a növényzetet leredukálta, de a poén az volt, hogy ilyenkor simán látni az embert nagy távolságban is. Ugye ahol a sűrű növényzet miatt nem látnál át, ott simán (komolyabb tereptárgyakon kívül) nem volt semmi, csak adott esetben mondjuk az ellen .
-
Undoroid
őstag
válasz Napster01 #16991 üzenetére
Szia!
Valami ilyenre gondoltam Én is!
( " A méretük is sokat elárul már:egy "tiszta" UO cfg olyan 8 kbyte,ezek meg 50-55 kbyte méretűek." ) Ebben is van valami! Részemről a CFG-téma jegelve!
henesa! A demónézegetés nem okoz ilyet! Véletlenül nem voltál fent valami MOD-szerveren?Ott néha eltűnnek az előre beállított fegyvereid nevei,de csak az!Ha visszalépsz az alapmódba,meglesz az az 51.-es szinted! Remélem,hogy csak ennyi volt a baj?! Egyébbként,néhány óra játékkal el lehet érni az 55.szintet...
https://logout.hu/bejegyzes/ngabor2/nyugodj_bekeben_bordoi.html _ https://robo-venture.com -> Az ökotudatos, digitális közösségi alkotóműhely <-
-
-
Napster01
tag
válasz forceberg #16977 üzenetére
szó szerint nem tudnak olyat belerakni a konfigba h kevésbé sebződjön, vagy jobban sértsen, de pl. vannak olyan trükkök, amit sokan szeretnek használni és ettől ők a konfigos lámák, mint pl. be van bindelve neki maxpackets-ből pár érték, és mikor lövöd, ha benyomja nagyobb pinggel jobban laggol, és hiába lövöd ott ahol látod, abban a másodpercben kicsit arrébb van, vagy binddel növeli az fps-t és jobban sért téged, ilyenekkel szoktak "előnyhöz" jutni, kihasználják a netes játék hibáit... ez ellen nem tudsz mit csinálni... no meg persze minden értéket a pb határaira állítanak grafika gyanánt, nem érdekli őket ha nintendo szintű a grafika, kisebb felbontásban nagyobb az esélye, hogy eltalál, mivel össze van zsugorodva a kép... stb. stb.
a netedről meg annyit, hogy sűrűn szalad fel a pinged ilyenre, akár másodpercekig, alapjáraton nincs gond, kisebb akadások másnál is előfordulnak, viszont nálad ez állandó, hogy másodpercekig 200-800 a pinged....
[ Szerkesztve ]
_.(-.-)._
-
janeko
őstag
válasz henesa #16984 üzenetére
ezért kell biztonsági mentés csinálni, a rangot is eltudod menteni , lehet valami géphiba, vagy lefagyott és a scandisk hibát talált és törölt belőle.. nálam már volt olyan, igaz más játéknál
Skyhunter: mindenkinek van saját elképzelése.. amikor én is uo-ztam akkor rólunk is mindig azt mondták még a magyarországi "nagyok is", hogy konfig hacker-ek vagyunk pedig semmi
[ Szerkesztve ]
-
henesa
aktív tag
hali tegnap baszakodtam a demokkal itt kaptam segitséget erre most mondom játszok kicsit és lááááám az 51 es rangom eltünt lett 43 as az 51 nek megfelelő fegyverek maradtak csak ha használnám öket erroral kidob hát ez a fasza játék most jol elvette a kedvem "az a r...dt demo "
Gamertag: CoverlessAtol72 By xbox one
-
janeko
őstag
válasz Skyhunter #16953 üzenetére
a napot egy egyszerű paranccsal én is kitudom kapcsolni.. akkor énis "haxxor" vagyok?
amúgy meg ezt az erősebb stb csak elhiteted magadal.. tudatalat bemeséled magadnak, hogy ettől jobban megy majd
a méretről pedig annyit, hogy néztem már meg, ha bebindelsz pár szöveget mennyire megugrik a méret? általában ezért vannak azok a100kby konfigok is..
lanon nem állítanak fel hanem csak annyi, hogy ott alap cfg-vel játszanak, és milyen furcsa ott is prok.. -
Skyhunter
őstag
válasz Gergello #16963 üzenetére
Tisztában vagyok a bindelésekkel,az alap UO cfg-omben nekem is van egy rakat.De 20 bebindelt sor is csak kb 1 kbyte.(!).Próbálja ki mindenki.
Egyébként meg nem vitatkozom senkivel,főleg az itteni "old" játékosokkal nem.Nem azért írtam az esetleges közzétételt,hogy csalásra ösztökéljek,hanem,hogy aki nem hiszi,vagy elfogult ebben a témában,az tényleg próbálja ki,és ossza meg velünk a tapasztalatát. -
Napster01
tag
[link] November 11-re írták ki a megjelenést.... de azért nagy lesz, szinkronba kell nyomni a cod4-el
_.(-.-)._
-
athomi
veterán
válasz kavicssli #16961 üzenetére
Hülyeség, nem kell mindent elhinni, amit mondanak, főleg attól nem, akinek érdekében áll elhitetni veled hülyeségeket.
Ezeknek a CFG-knek a jórésze grafikai trükközésekből állnak, nyilván ez több fraget is eredményez.
Nem lehet egy mini AK golyóval ölni fogjátok már fel.[ Szerkesztve ]
-
Sirandrish
legenda
válasz kavicssli #16970 üzenetére
majd én utánnanézek és száthackelem figyeld ki...de aztán ne csodálkozzatok ha Rusholni fogok..tudod halhatatlanul mindegy
Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
kavicssli
addikt
válasz Sirandrish #16969 üzenetére
ááá sokba kerülne az neked!
"Tanulni mindig érdemes, mert egy idő után a tanulásba fektetett munka meghozza a gyümölcsét, s mint tudjuk, a gyümölcsből PÁLINKÁT lehet főzni!"
-
Sirandrish
legenda
-
kavicssli
addikt
válasz Sirandrish #16966 üzenetére
Megcsináljam neked a cfg-t?!"Tanulni mindig érdemes, mert egy idő után a tanulásba fektetett munka meghozza a gyümölcsét, s mint tudjuk, a gyümölcsből PÁLINKÁT lehet főzni!"
-
Sirandrish
legenda
Nekem egy olyan kell hogy 10szer ekkora életem legyen...10ből 9 lőszer találjon(nozoomban is)..2szer gyorsabban fussak...ugorjak egy picit nagyobbat...legyen 2 nadem kör elején...nekem Stun granyóm legyen ne flash....és a granyót birjam ha a számba robban akkor is...ha a PB nem dob ki akkor ez ugyse csalás...mennyi az annyi?
2K-ért mit épit bele a cfg-be?Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
veterán
válasz kavicssli #16961 üzenetére
Hát akkor úgí tűnik, hogy nem véletlen, mikor az első Mini AK golyótól padlót fogunk... Aztán meg az érem azon oldala is igaz, hogy akik el akarnak érni valamit, azok nem fognak visszariadni ezektől. Ha PB nem vágja ki őket, használják!
Ger:THX!
[ Szerkesztve ]
http://www.flickr.com/photos/4ceberg
-
kavicssli
addikt
Ez jó kis hsz-s volt és teljesen igaz benne minden!
Tegnap 1-2 WAR után elkezdtem utánna nézni ezeknek a dolgoknak szimplán kiváncsiságból! Rosszul tettem! Olyan dolgokat találtam illetve olvastam hogy nagyon de tényleg nagyon gondolkozom hogy nem fogom erőltetni a COD4et! Csak hobby szinten!Kiváncsiságból felvettem egy tagot aki mindenféle csalást árul +konfigokat!Bő 1 órát beszéltem vele és nem nagyon értette hogy minek vettem fel Xen ha nem veszek tőle semmit!
Viszont nem 1 nem 2 olyan példát mondott amin nagyon elgondolkoztam! Állitólag a cfg-ket ő írja egyedül!Külön klánoknak is szokott csinálni cfg-t(minden klántagnak más) ! Elég sok megrendelője van és 70% a CB miatt keresi fel!De térjünk rá erre a ha cfg-t módosítok akkor jobban lövök témára!
Az illető azt mondta hogy aminek értéke van akár sebzés akár életerő MINDENT meglehet változtatni! Ami a játékban van és értéke van az nem kerüli el azt sorsot hogy ne irja át valami profi...Még mielőtt valaki elkezdene itt pattogni hogy rohadt csaló vagyok kijelentem hogy NEM és NEM IS LESZEK!
"Tanulni mindig érdemes, mert egy idő után a tanulásba fektetett munka meghozza a gyümölcsét, s mint tudjuk, a gyümölcsből PÁLINKÁT lehet főzni!"
-
kavicssli
addikt
válasz Gergello #16958 üzenetére
Nem feltétlenül kellene német szerver! A régi gépben az inkább csak netezésre van használva egy 2.4 Celeron, meg 512mb RAM van! a procit egy kicsitkét felhúznám,és ahogy elnézegettem már 1900GT AGP-s karikat olcsón lehetne vennem! +rgy 512 Mbos modul elég is lenne a COD4hez! De inkább jobban félek a nettől!
-
kavicssli
addikt
Olyan mértékben lemetek a VGA árak ,hogy lehet gondolkozok egy AGP-s kártya vételén a másik gépbe! 2 gépen ha csak a COD4 megy elég lenne az 1.3 Mbites net? Attól félek sajnos nem!
-
kavicssli
addikt
-
Attila14
aktív tag
Lanokon és kupákon általában fair play cfg-t használnak. asszem mintha ezt olvastam volna.
Janeko: igazad lehet, cod4 ben szerintem sincs ilyen jobban beadós cfg, de cod2 ben hogy van az 100% ugyanis nekem is volt egy ami tönkre is tette a codot hülyeségből próbálgattuk a cfg ket aztán egyszer csak beütött a Fatal error
cod4 re már ottvan a promod3 ami mindent bead! lassan már célozni se kell, eddig elérték hogy a fegyvernek alig van félrehordása, kiváncsi leszek mit könnyítenek még! remélem nem teszik teljesen tönkre a játékot, sztem bőven elég lenne a pam4 csipafixel és nogunsway-el, nem kell ide promod 3....[ Szerkesztve ]
Ja és a 14 nem a koromat jelöli :)
-
Skyhunter
őstag
válasz janeko #16951 üzenetére
Én nemrég kaptam vagy 10 db CODUO-s cfg-t.Gondoltam kipróbálom...Nah lettek érdekes dolgok,volt olyan,amivel jobban ment játék (érezhetően jobban lőttem,kb +20% frag),volt amelyikkel nem.Volt egy,amitől olyan "erős" lettem,hogy rengeteg lövést beszedhettem,az életcsík alig ment le,de szart sem értem vele,mert minden találatnál elmosódott a képernyő...Aztán volt közte olyan is amelyiknél a nap nem sütött a szemembe,vagy egy másik ahol úgy véreztek az emberkék mint a "Texasi láncfűrészes"-ben.
A méretük is sokat elárul már:egy "tiszta" UO cfg olyan 8 kbyte,ezek meg 50-55 kbyte méretűek.
Kedves barátom akitől kaptam azt mondja sok "pro" játékos használ ilyen "pontosabb lövés,no sunshine" meg egyéb dolgokat,csak erről a játékostársadalom (nemcsak a magyar) nem nagyon akar beszélni.Kicsit olyan "sötét folt-effektus" ez,mint a sportban,ahol mindenki doppingol,csak ki legális,ki tiltott szerekkel.De beszélni,terjeszteni...az tabu.
Remélem senki önérzetét nem bántom meg ezekkel a sorokkal.Ha vkit érdekelnek ezek a cfg-k,közzéteszem.Ui:pontosítok,egy teljesen szűz CODUO cfg 7,8 kbyte.Vajon milyen hatással lenne a játékostársadalomra,ha a nyilvános versenyeken\LAN-on leellenőríznék mindenki cfg-jét,és mondjuk akié 9 kbyte felett van,az már állhatna is fel az asztaltól...?
-
veterán
A
"cl_maxpackets"
és a
"cl_packetdup"
mi is valójában?
Tudja ezt valaki?http://www.flickr.com/photos/4ceberg
-
janeko
őstag
válasz Attila14 #16943 üzenetére
csak annyit fűznék, ami lehet, hogy vitát fog szülni, de nem bánom.. tehát amiket a "prok" feltesznek.. nem mindig a saját cfg-t teszik fel.. persze nekik sincs semmi hax meg stb benne, csak vannak olyanok akik a hivatalos oldalukra is gyengébb gépet írnak be.. és utána a cfg-be is amit feltesznek direkt sz*r grafot állítanak ennyi.. meg tudod a nagy lan partyk amiket ugye közvetítenek különböző nettes tv-k.. ott is ugyan olyan jól nyomják.. és ott a kamera mutatja a képernyőjüket
én továbbra is azt állítom, nincs ilyen beadós konfig
-
Attila14
aktív tag
válasz Sirandrish #16948 üzenetére
a 250 még elmegy, mi is csak azért választottuk a 125-öt mert az egész klánból 2 ember éri el esetleg a 250 fps-t és így még sincs akkora különbség! így legalább elkerüljük az anyázásokat hogy fps huszárok így meg úgy
[ Szerkesztve ]
-
Sirandrish
legenda
válasz Attila14 #16930 üzenetére
nálunk 250 a korlát de nem vettem észre olyat hogy a 250eseknek nem lehetne hallani a lépéseit..néha néha talán kihagy egy hang de szvsz 90%ban hallani..
Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
henesa
aktív tag
bocsi most látom a linket letöltöttem és mükszik örök hálám
-
henesa
aktív tag
hát kerestem de a google nekem 3 at hozott egy se az kéne link
-
Attila14
aktív tag
válasz Undoroid #16941 üzenetére
Ez a cfg foltozgatás cod2-ben a nagy divat, cod4-re nem annyira jellemző, a pro játékosoknak akiknek a cfg-jét lelehet szedni hivatalos oldalakról biztos nincs semmi csalás a cfg-ben, én is szedtem már le több játékos cfg-jét és egyiktől se lettem "pro" ! viszont
cod2 ben próbálgattam én is különböző cfg-ket és abban tényleg volt olyan ami jobban beadta! tönkre is ment a cod2-öm[ Szerkesztve ]
-
Undoroid
őstag
válasz Attila14 #16938 üzenetére
Igen teljesen tisztában vagyok vele!Úgy tűnik,hogy neked vannak hiányos információid!Az a file még sokminden mást is tartalmazhat,ha nem az eredeti...Bindelni sokmindent lehet,nemcsak üzenetet a többi játékosnak! Tudod,hogy mekkora az alapfile?...COD2-ben sokszor láttam PUB-on ,hogy hogyan dicsekedtek egymásnak a "játékosok" arról,hogy már 2x akkora a CFG-file-méretük a sok foltozástól,mint az eredeti!Tele voltak grafikai trükkökkel,bindelt jump-al és nade-dobásokkal...Ez nyilvan a COD4-nél is megvan...A PB valamit kiszűr,valamit nem!
A kérdésem még továbbra is megválaszolatlan!Mi olyanra van szüksége egy "pro"-nak ami nincs benne az alap CFG-ben?
Szerk: Henesa! Ezzel próbáld meg!
[ Szerkesztve ]
-
henesa
aktív tag
embörök help kéne miért nem tudom lejátszani a felvett demokat "igy " consol /demo demo0000 merthogy nekem igy számozza meg 0001 "stb" de erorral kibasz mit csinálok rosszul ????????????????,
-
Attila14
aktív tag
válasz Undoroid #16937 üzenetére
először is tudod mi az a cfg? nem kell egyből csalásra gondolni, a cfg az az a file ami megjegyzi a felhasználó beállításait! pl: ha átállítod a grafikát akkor azt a cfg jegyzi meg, ha átállítod a billentyűket akkor azt is a cfg jegyzi meg! ha bindelsz pár szót akkor azok is a cfg-be kerülnek be. Szóval ha azt a szót halljátok hogy cfg nem kell egyből csalásra gondolni!!
Ezt mos csak úgy külön: a wh gyanúsítgatás is épp ilyen, ha valaki jobban játszik mint a másik akkor az már egyből wh-s vagy cfg-s? (sokak szerint igen) Én azért megkérdezném hogy tudják-e miaz a wh és a cfg! lemerném fogadni hogy legalább 10 ből 4 emberke nem tudja hogy mik is azok!!
[ Szerkesztve ]
-
Undoroid
őstag
Szia!
Ha "pro",akkor miért van szüksége ilyen CFG-hegesztésre Biztos jó játékos,de megnézném,hogy mire menne alapkonfiggal?
Üdv: Undoroid
-
-
kavicssli
addikt
-
Attila14
aktív tag
válasz Sirandrish #16922 üzenetére
260 fps-nél már nemhallatszik minden lépés..., volt hogy waroztunk olyanok ellen akiknek egytől egyig 333 fps-e volt vagy még annál is több és az úgy már tényleg nemvolt fer, szinte hangtalanul futottak és amelyiknek rengeteg fps-e volt az még a bombát is hangtalanul tette le!! Ezért kényszerültünk lekorlátozni a szervert 125 fps-re. Érdekes módon így ugyanaz a klán már csúnyán kikapott..... sírt is a szájuk rendesen hogy 125 fps-el nem lehet játszani
-
Devdi
aktív tag
válasz Baggio1972 #16928 üzenetére
Hmm érdekes nem tudom hogy miért lehet ez. Annak nincsen köze hozzá, hogy van egy demo lejátszó amiben a num számokat kell használni.
-
Baggio1972
csendes tag
Köszi devdi
Konkrétan a modern warfare allat van ez a probléma hiába állítom be játék allat nem használja a bill kiosztást a numerikuson -
Devdi
aktív tag
válasz kavicssli #16914 üzenetére
CFG-t úgy értem hogy a "proknak" a cfg-jét szoktam berakni, pl dignitas. Szal nem hackekre gondoltam nyugi. Csak ami a szabályokon belül lehet úgy akarom a legtöbb fps-t elérni. Szóval ez teljesen szabályos szerintem mivel ha ők is ezt használják.
Vagy tévedek?Baggio: próbáld meg benyomni a Num Lockot
[ Szerkesztve ]
-
Baggio1972
csendes tag
Valaki megtudná mondani hogy a numerikus billentyűt hogy lehet működésre bírni Cod 4 allat
-
fpeter07
veterán
válasz Sirandrish #16924 üzenetére
ja
-
-
Undoroid
őstag
válasz Sirandrish #16920 üzenetére
Lehet!
Az elképzelésem az,hogy az alapra lehetett beállítva (85),viszont a RATE az 60-100-ig volt megadva(alap 30)!
Majdcsak összerak egy korszerűbb gépet...
-
Sirandrish
legenda
válasz Attila14 #16921 üzenetére
a 251esnek semmi előnye nincs a 125höz képest ugyhogy elég a 125 is..
-
Attila14
aktív tag
válasz Sirandrish #16920 üzenetére
A mi szerverünkön 125 a max fps, pontosan azért hogy ne legyen nagy előnye a sok fps-el rendelkezőnek. szerintem aki tud játszani az tud 125 fps-el is!! Aki nem az meg szerintem haggya abba a játékot!
-
Sirandrish
legenda
válasz Undoroid #16919 üzenetére
lehet ugy van beállitva hogy 100nál ne lehessen nagyon....de ezt csak akkor tudom elképzelni hogyha a szero gazdijának szar a gépe és nem bir kisajtolni belőle 125FPS-t
-
Undoroid
őstag
válasz Sirandrish #16913 üzenetére
Igen,ezt Én is alátámasztanám!Tegnap felmentem egy szerverre és ott még 125FPS-el jött a kick!
A 333-at valami JUMP-szerveren tudnád használni!
-
-
Undoroid
őstag
válasz Sirandrish #16912 üzenetére
Igazad van,köszi!
Ezzel az újratöltős bug-al találkoztam már,de ebben a killkam-ban azért egy kicsit furcsán nézett ki!
Van még mit javítani ezen a remek játékon...
-
Sirandrish
legenda
válasz kavicssli #16914 üzenetére
hát sajna a magyarok nagy része ilyen..ki se próbálta még a gamet de már konfig kell meg Wh...
-
Sirandrish
legenda
333 FPS a szerok 98%ban kicket von maga után..ugyértem maxfps250 szinte mindenhol ugyhogy nemtudom minek neked 333....az a kis cfg is lesz szöveget meg nem is láttam
-
Sirandrish
legenda
válasz Undoroid #16901 üzenetére
50szer néztem meg a vidit de ebbe mi az extra?
Miközben fent töltött leszedték és amoda rakta ki a gém....ennyi...és mivel a töltést nem fejezte be mielőtt meghalt, jött a bug üzemmód és töltött mikor respawnolt...
-
janeko
őstag
válasz janeko #16904 üzenetére
anno mi azzal szórakoztunk cod: uo-ba meg cod2-be hogy bent hagytuk a devmapot , aztán 2-3-4 hajnal körül már csak lámák vannak.. mindig akkor kerestünk olyat.. kicsit fun volt.. föld alatt követük mit csinálnak aztán bekempelt.. háta mögé feljöttünk és hs
szerk: nem magamnak akkartam irni de most már mindegy[ Szerkesztve ]
-
Devdi
aktív tag
Sziasztok. Most fogok venni egy új számítógépet és kiváncsi vagyok hogy kb mennyi fps-t várhatok tőle. E8400-as proci és HD 4850-es videókártya. 1680-as felbontásba játszanék semmi élsimítás csak fps-re hajtok (+1 kis konfig is lesz) fix333-at elérhetem?
-
Undoroid
őstag
válasz pr1mzejEE #16902 üzenetére
Esetleg bővebben?
Hirtelen "átkerült" a MAP egy másik részére.Ilyennel Én még nem találkoztam...COD2 és COD4-ben sem!
...megint kezdődik a csítes-téma?
-
Undoroid
őstag
válasz Napster01 #16899 üzenetére
Ezek a srácok már nagyon megunhatták a játékot ...Amúgy jó a videó!
EZ is érdekes!
alibaba78! Írhattad volna Magyarul is,de azért köszi!
Undoroid
Új hozzászólás Aktív témák
- Hobby elektronika
- Apple notebookok
- Interactive Brokers társalgó
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Rekordbevétel az Apple-nél a csökkenő iPhone érdeklődés árnyékában
- Mikrotik routerek
- ASUS Zenbook A14: Ez így szinte tökéletes
- E-book olvasók
- További aktív témák...
- Apple iPad Air 6.gen. M2 (2024) 11" 128GB WiFi + Cellular - (Space Gray) - Csak 1db!
- Munkagép Fujitsu Celsius i7-7920hq 16gb ram 256gb SSD Nvidia 4gb dedikált win11
- Eredeti dobozával eladó MOTO E13 2gb 64gb Független
- Vegance Rgd DDR5 Memory 4x16Gb EXPO
- Apple Watch SE 2020 40mm Rose Gold színben extra szíjakkal (Istyleban vásárol)
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest