- One mobilszolgáltatások
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Huawei Watch 5 - okosóra érintőlegesen
- iPhone topik
- LG V30 - vezércsel
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Magisk
Új hozzászólás Aktív témák
-
booz
senior tag
ha engemis bevesztek a buliba akár péntek estétől -hétfö estig csipázhatunk beinditom az erömüvet és hajrá
asus triker+Q6600+4gb crucial ballistik+8800gtx sli és mehet a buli juhééééééé
akár szerverkén is müködhetne mit szolnátok hozzá csak valahogy megkéne buherálni a dolgot ha esetleg valakinek valami ötlete van irjon és müködtessünk 1 saját szervert -
PyroS
senior tag
Esetleg próbáld ki a [speedtest]-et.Vagy kapcsold ki a cfost próba képpen.
-
Balinov
titán
csatlakozom az előttem so-low-hoz. kábeltv-s nethez jó ez? adott egy motorola surfboard kábelmodem
#2758-ra: valami rémlik,hogy dsl-hez kell x változat belőle,kábelnethez (gyk. állandó netkapcsolat) meg y változat. Cfos meg CfosSpeed. utána kéne olvasni,hogy melyik kellhet
-
Boci_83
őstag
Belépsz a megadott felhasználói névvel és jelszóval az fgcklan oldalán, és ott lehet a verziókat változtatni, kiválasztod a megfelelőt és mehet. Ugyanitt lehet a pb-t ki be kapcsolni, illetve a cd-key ellenőrzését, valamint a feltöltött modokat is itt lehet átkapcsolni, pl PAM. Ha a 4.01-es pam mód nem múködik majd akkor elárulom a megoldást, nekünk mind 2 szerveren hiányzott egy fájl, feltöltés után az is működött.
Ha bármiben segítség kell keressetek! -
Sirandrish
legenda
a Majmok köztudottan más majmok fejét vakarkatják..tegnap néztem egy ismeretterjesztőfilmet amiben ez volt...és ez meg is magyarázná hogy a multhéten elkezdted vakargatni a fejem ...az meg mégjobban megmagyarázza hogy a szemetek sem a régi nyugdijasok..ugyhogy az tény hogy TE egy nyugdíjas Majom vagy
Este WAR? -
Balinov
titán
Hurráság!
Közben próbálkoztam cod4 movie témával kapcsolatban.
Reggel óta szopok,mint torkosborz,mire kiderítettem,hogy szájbavert ATW-ről nem megy a divx webplayer,ha fejre állok,akkor sem.Rájöttem továbbá,hogy fostalicska FileZilla ugyanazon eléréssel csak 20kbyte/sec-re képes,míg a TC ftp kliense atomstabil 40k-val tölt felfele. Próbaképp a tegnap emlegetet 20megás fregmúvi helyett az eredeti 1,3gb-osból csináltam egy 512x384@25fps felbontású ~800kbites szösszenetet az első percéről a war-nak.Tárhelynek meg az extrát használva minden faszán okés. Úgyhogy íme,álljon itt egy próba!
Lehet köpködni,aláfestés nyista,csak a war hangjai.Egy still image-val indul,aztán rá kell a play gombra bökni,utána kis bufferelés után indul a videó.Kezelőpanel egyértelmü asszem,ki lehet fullscreen-re is rakni.A "webdizájn"ért -hőőőő- elnézést,nem vagyok penge,simán egy NVU-val generált oldalság csak az egész.
-
PyroS
senior tag
Ha meg lesz a szeró rá kell állnunk a gyakorlásra és a taktikára.Ezt talán már linkelte valaki:[Cod4 maps]
-
Balinov
titán
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA TT 500W
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B660M i7 13700 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800 16GB Thermaltake Core X5 GB 850W
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB SilentiumPC Signum SG1V TT 500W
- BESZÁMÍTÁS! Asus B550M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB THERMALTAKE Commander G41 700W
- BESZÁMÍTÁS! MSI B460M i5 10400F 32GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman S4 Plus TT 500W
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, élettartam garanciával, problémamentesen! Immáron 8 éve!
- Új! Targus - USB-C Dual HDMI 4K HUB - 2 HDMI-vel. Saját töltő nélkül 2 monitorral (120Hz)
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB SilentiumPC Signum SG1V TT 500W
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- A Panasonic Toughbook CF-54 i5-5300u i5-6300u TN, IPS touch Budapest, MPL Foxpost
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest